spermij napisal/-a:Kaj konkretno pa je tvoje IT področje?
Strežniki, baze, programiranje, kake aplikacije in/ali storitve, arhitektura IT procesov, billing...?
Consulting in izvajanje nadzora nad strežniško infrastrukturo.
Če vam to kaj več pomeni.

spermij napisal/-a:Kaj konkretno pa je tvoje IT področje?
Strežniki, baze, programiranje, kake aplikacije in/ali storitve, arhitektura IT procesov, billing...?
sončk napisal/-a:Od moje sestrične tip ima tut 2500 plače, čist navadn diplomiran informatik. Prasci.
sončk napisal/-a:Ja nevem, moj bivši je bil isto diplomiran informatik, pa se mi je zdel čist navaden. Tut sam je reku, da ni neki zajeban študij, vse je naredu v prvih rokih. Zato navaden.
Prasci je pa mišljeno kot fora, nism vm jst kriva, da nimate smisla za humor.![]()
Marlboro_gold, nism slovenka.
obliterator napisal/-a:Aja. Še to delo informatika v podjetju je nenadomestljivo.
ana27 napisal/-a:obliterator napisal/-a:Aja. Še to delo informatika v podjetju je nenadomestljivo.
Vsako delo je nadomestljivo in vsako delo je častno.
*mala* napisal/-a:ana27 napisal/-a:obliterator napisal/-a:Aja. Še to delo informatika v podjetju je nenadomestljivo.
Vsako delo je nadomestljivo in vsako delo je častno.
Se delno strinjam- sam zakaj pa pol take razlike v plači? V istem podjetju bo lahko med dvema uni. dipl. razlika plače za 2000 evrov. Neki že more bit na tem.
Mislim, da je hotel obliterator povedat, da brez informatika povprečna firma ne more delovat, medtem ko brez kakega drugega kadra lahko.
*mala* napisal/-a:Nisi me razumela. Oseba je nadomestljiva, določen kader pa ni. Ampak če ni veliko določenega kadra, se bodo vsi potegovali za določene dipl.uni in s tem bo plača višja. Medtem, ko je določenega kadra ogromno, so si podobni, in so zaposleni veseli že, če sploh imajo službo.
Če pa si iz kadra, katerega pa ni veliko, lahko pričakuješ pa kar nekaj ponudb za delo.