enostauno mi je neumno dat za en cukr nevemkere znamke en euro, če lohk dobim sparou budget cuker za pol manj
in enako je z večino izdelkou,ki so instant narave oziroma makaroni in podobno.pa tud pri ostalih stvareh mal gledam na ceno in preračunam kaj dobim za tisto ceno.
Tale recesija, je pa tlele pr nas itak en velk bulšit!
ok, razumem da določenim pdojetjom ne laufa, ampak tole kar se dogaja, pa množična odpuščanja,pa prisile za neplačane dopuste in podobno....tle pr nas je ena firma, ki je recesijo izkoristila za zelo dobr način kako pršparat.Odpustila je vse delauce (redne) razen enega, in namesto useh teh delauceu zaposlila študente in jim dala valda nelegalno pospisat pogodbo o odpovednem roku, da se zaščitijo.ja super kaj naj rečem.In takih je zihr še velik, ki se na tak in podoben način okoriščajo.
Sicer pa dokler bodo šoping centri pouni, dokler se bodo po cestah vozile same benflce....zame recesije pri nas ne bo!
odpuščenih mi je škoda, ampak useeno, opažam da rajš visijo na zavodu, kot da se lotijo kšnega dela.nevem če je kdo bral, v žurnalu je biu en člank enga privatnika ki montira garažna vrata.pa je reku da že dlje časa išče zaposlene, da jim ne ponuja slabe plače, ampak da folk hodi na dan z izgovori kot so recimo da se deset kilometrou daleč v službo ne bodo vozili,četudi imajo plačano kilometrino.takle, oprostite, se mi pa ne bo smilu.

Fuktardi eni.