Vaginalne/japonske kroglice

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Vaginalne/japonske kroglice

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

A jih katera uporablja? :D

Japonske kroglice oziroma vaginalne kroglice, sta v bistvu dve kroglici povezani s trakom. Ti kroglici sta votli in vsaka v sebi nosi še eno manjšo kroglico, ki pri gibanju povzroča mehanske vibracije. Kroglice so lahko plastične, prevlečene z lateksom ali silikonom. Ni neke standardne velikosti, najbolj standardne so velike v premeru 4 cm, lahko so nekoliko manjše, pa tudi večje (5 cm in več). Ženska si ob uporabi vlažilnega gela kroglice vstavi v nožnico, le te pa pri gibanju povzročajo vibracije in s tem krepijo vaginalno mišico. Skratka: japonske kroglice ne samo dražijo, ampak tudi posredno krepijo vaginalno mišico. Pri draženju kroglice povečajo živčno prevodnost in s tem senzibilnost. Posredno s tem izboljšujejo tudi vlažnost nožnice. Torej kroglice niso priporočljive le kot stimulacija, ampak tudi kot nekakšno “telovadba” za vaginalno mišico.

vir: http://soncek.com/japonske-kroglice/

danes jih dobim (sm si jih ze ful dolgo zelela :D ), in me mal zanimajo vase izkusnje, in kok casa se da to notr nosit in na kaksne vse nacine jih uporabljate?

upam tut da sem kateri dala idejo za kako novo investicijo...hehe :D
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

jest jih mam, sam ne vem. Sem bila na začetku velik bl navdušena pol me je pa mal minil..ne vem no...nič posebnega..
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Jaz jih imam.. ampak ne tiste prave, male. Ampak od fun factory, katere so malcek vecje, silikonske..

(na tistem linku ne vem zakaj so na eni slikici, mogoce dveh analne kroglice? to ja ni isto).

Jaz imam take: http://img.alibaba.com/photo/103868402/ ... _balls.jpg

Sem bila sprva res navdusena! Sem si jih dala not z veliiiko lubrikanta (ja no, so velike, to niso tiste za vadit misice..).. In sem jih imela notri skoraj cel dan, obcutek je bil kar konkretno zanimiv, samo problem je bilo iti na wc.. haha.
Z njimi nisem mogla it na vodo, ker ni slo. So pritiskale na bog ti vedi kaj, da sploh ni slo. Sem si jih mogla dat ven, da sem lahko sla na vodo..

Moj fant ni bil nekaj ful navdusen nad njimi kaj pa vem zakaj,... No ja, nisva mogla sexat ko sem jih imela notri, ker so zapolnile ves 'plac'.

Bi pa rada imela tiste original kroglice, ki so namenjene vaji..
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Razmisljam da bi jih kupila, ze nekaj casa. Nikoli pa tako intenzivno, da bi si jih dejansko kupila. Tako da, red_rose, porocaj kako se obnesejo.
Tistele na slikci od Hyades mi zgledajo res vsecne :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

Js sm jih tudi naročila. :oops: Sm si jih tudi js želela kar neki časa.bom tudi js poročala kako je,ampak mislim,da more bit ful prijeten občutek.
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

ma kar se mene tiče, ko mam to notr ni nč posebnega..
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

ma, jaz sem jih dobila že pred leti, za hec, sošolke smo si take zadeve kupovale za rojstne dneve in potem zardevale v sex shopih in se histerično hihitale ob prebiranju navodil....
samo men niso neki posebne.nevem, drugače npr nimam problemov z vzburjenjem in orgazmi in tem (to pravim zato, da povem, da imam tam dol živčne končiče čist dobro razvite) ampak te kroglice mi pa ne nardijo ama nič...saj jih čutim, ampak ne dosežejo tega, čemur naj bi ble namenjene (jaz gledam na to bolj kot spolni pripomoček, ne pa za mišice vadit).
si jih pa niti ne bi upala imet not in hodit po svetu z njimi, ker se mi zdi, da se fuuuuul slišijo (tisto premikanje notranjih kroglic, ki povzročijo mal vibracij...jaz imam občutek, da se bi jih slišal vsenaokrog!...hmmmm, razen če grem plesat z njimi en petek :D )
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

Amandine napisal/-a:se mi zdi, da se fuuuuul slišijo

bomo pa stvarco izolirali :ja: .., tri pare spodnjih hlačk, žabe, smučarske hlače in greš :P
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

caly napisal/-a:
Amandine napisal/-a:se mi zdi, da se fuuuuul slišijo

bomo pa stvarco izolirali :ja: .., tri pare spodnjih hlačk, žabe, smučarske hlače in greš :P

:lol:

jaz jih še nisem sprobala, me pa mal zanima kak to zgleda.... :P
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

evo ene dve uri nazaj sm jih dobilaaa....dala notr, in pravkar sem nazaj s sprehoda :lol: se mi kr smeji :D je pa..takole bom rekla: zanimiv obcutek :D cuti se neka teza tam dol ki pritiska, in prijetno ''zgecklja''...=)
jih bom probala zdej cimvec uporabljat pa bomo vidli kaj bo =)) mislim da jih bom jutr na faks mela =))

moje so neslisne, so iz silikona, in se res nic ne slisi, vibrirajo pa ravno tako :twisted: sem pa prej brala da kovinske ful cinlgjajo, ravno zato sm jst take zbrala.

no, kasneje jih boma s fantom se uporabla mal kot popestritev posteljnih radosti....to bi znalo tut bit zabavno :D

no u glavnem, zadovoljna z nakupom :D aja, ble so pa s postnino vred 17€
Uporabniški avatar
femme***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a femme*** »

Tudi jst mam takšne kot Hyades. Prav všeč so mi, nič se jih ne sliši. Najboljši efekt je, če se sprehajaš, tečeš, plešeš. Pri lulanju je res malo problem, ampak se navadiš in gre tudi z njimi, samo malo dlje traja.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

femme*** napisal/-a:Tudi jst mam takšne kot Hyades. Prav všeč so mi, nič se jih ne sliši. Najboljši efekt je, če se sprehajaš, tečeš, plešeš. Pri lulanju je res malo problem, ampak se navadiš in gre tudi z njimi, samo malo dlje traja.

uuu si me navdusila :) Bom mogla spet kaj probat.. Da ne bodo samevale uboge kroglice. Ce ne drugega za popestrit vadbo, hihi..
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Triljon tem o seksu pa, da ni že obstoječe teme o vaginalnih kroglicah? Ne verjamem. :P
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

js sm iskala pa nism nc nasla. =) se mi je tut zdelo da bi ze lahko kaj blo, pa ocitno ni.. =)
Odgovori