nekaj me zanima: fant se bo za naslednje študijsko leto vpisal izredno. pa me zanima, če se za izredne tudi da elektronsko prijaviti ali ne? oziroma kje se to da narediti?
^^ja isto se lahko elektronsko, sej morš tm vedno označit al se vpisuješ na redni in izredni program. Jst bom recimo najbrž dala 1. in 2. željo na redno, 3. pa izredno.
Eno vprašanje mam..če mogoče katera ve Če izberem dvopredmetni študij matematika-slovenistika, lahko grem pol nepedagoško smer al sem direkt pedagog? Upam, da nisem preveč zakomplicirala
Zihr pedagoška. Mislm, da si po poklicu pedagog. Lahko pa mogoče tud kje drugje delaš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
christianna cruz napisal/-a:a ekonomistke pa ne bo nobene ??
sicer vem, da je tak povprečen študij, sam - to je za vse nas narjen ko ne vemo kam bi šli, pa mormo pač neki vpisat
Nisi nic zalostna zaradi tega?
ubistvu mi je bedno, ker še vedno nevem kaj bi počela u življenju ja ...čudno se sliši...ampak kaj hočemo.
pač se bom potrudila na ekonomiji kokr bom zmogla, itaq pa mam voljo do učenja, bom pač kasnej še kj druzga poskusla če bo treba
Jst se se odločila, da bom dala na prvo mesto razredni pouk , sem ugotovila, da me ubistvu to res zelo veseli, tko da ja bom poskusla spet letos in upam, da mi letos rata-more mi madoniš.
Kak to misliš enopredmetno matematika? Na FMF al na PF?
Drgač pa raznolike želje
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.