oh julija, jp, sem precej higieničen tip človeka in tud trikrat al pa petkrat zamenjam gate če je treba, ampak to delam zase, ne da bo moj tip veseu

Poleg tega bom to vedno delala zase, ne bom pa delala nekih stvari, oziroma govorila da bom čez trideset let oh in sploh krasna, ker ne vemo kaj bo čas prinesel.Lahko bo tretja svetovna, pa bo usak zadovoljen če bo meu usaj strgano trenerko
To je tko kot da bi rekla, delam ta pa ta faks, čez tri leta bom mela plače dvataužntpetsto eurou.kako pa veš?
Aja pa strgana trenirka nima veze s higieno če je uprana

Tko, da če trenirka ne smrdi, si jo lohk komot navleče nase.Če bom hotla sexat bom hotla z njim, ne pa z njegovo trenirko, ker namreč vem kaj se skriva spodej.
ja lahko se zgodi, da nisi sveže stuširan, nikjer nikol nism napisala da se usak dan trikrat stuširam, ampak da se po potrebi tud večkrat, večinoma poleti.če se stuširam zjutri in se čez dan zarad razlogou nism, me ne bo sram skočt z njim u postlo.Nikakor ne maram nekih rutinastih stvari,kao, čak da se umijem, čak da se pobrijem, čak da to, čak da uno.To zame pač ni lajf.
Nism rekla in nism ti nasprotovala ker si rekla, da je urejenost pomembna.sama se strinjam, da je pomembna do določene meje, ampak vprašanje pa je kaj točno bo takrat.To pa mislm, da ne jst pa ne ti ne morva vedet.Lajf in čas bosta nardila svoje.