Še enkrat hvala
*mala* napisal/-a:No, to je zame ugodno :-)
Ko sem gledala po netu, so ble vse letalske povratne okol 1300 evrov.
Ja, vem da NY ni poceni, sam da bi se vsaj tja čim ceneje prišlo :-) Katero družbo si to gledala iz Londona do NY?
Ja, tole sem tud jz enkrat neki gledala in me je prov presentilo, da je z Lufthanso blo precej cenejše kot s kakšnimi drugimi večjimi družbami.no angel napisal/-a:*mala* napisal/-a:No, to je zame ugodno :-)
Ja, vem da NY ni poceni, sam da bi se vsaj tja čim ceneje prišlo :-) Katero družbo si to gledala iz Londona do NY?
1300€ za povratno karto za NY??? O matr, to je celo premoženje. Ko sm js letela v NY (in to z Lufthanso), nism dala nč več kot 400€.Je pa res, da smo šli iz Nemčije in je blo treba še do tja pridet (čeprav to tud ni bil ravno grozn strošek).
no angel napisal/-a:*mala* napisal/-a:No, to je zame ugodno :-)
1300€ za povratno karto za NY??? O matr, to je celo premoženje. Ko sm js letela v NY (in to z Lufthanso), nism dala nč več kot 400€.Je pa res, da smo šli iz Nemčije in je blo treba še do tja pridet (čeprav to tud ni bil ravno grozn strošek).
purple_rain napisal/-a:Aerlingus*mala* napisal/-a:No, to je zame ugodno :-)
Ja, vem da NY ni poceni, sam da bi se vsaj tja čim ceneje prišlo :-) Katero družbo si to gledala iz Londona do NY?Tud irska kao low-budget družba, ampak rahlo dražja (osebno mnenje na podlagi izkušenj). Ampak ma pa dost ugodne povezave z ZDA.
Za primerjavo, ful ful FUL cenejša je povezava Dublin-NY - sam je pa mal dražje do Dublina prit. Pa velik časa traja.
*edit: hehe, evo preverila še eno kombinacijo, "purple_rain style":
lj - ben (vlak, povratna 40€)
ben - dub (let., povratna 60€)
dub - ny (let., povratna 366€)
Zagotovljenolorelaj napisal/-a:Kako pa je z aerlingusom na čezocenaskih letih? Kolikor vem, tam ne dobiš hrane in pijače? To pa zna biti moteče, ko potuješ 7 ur. Jaz sem sicer že potovala z njim, samo za daljši let, bi raje plačala nekoliko več in se ne bi šla nizkocenovnih letov. Stereotipi, saj vem...
Mala, tudi jaz mislim, da si predrago plačala karte. Bi lahko veliko ceneje skos prišla.
aneša napisal/-a:Hej,
jz bi pa rabla kakšen nasvet. Z lubijem sva do zdej zmer mela dopust nekje v Dalmaciji, predvsem sva letala okol in raziskovala.
Letošnji dopust pa bi rada malo drugače.
Z letalom do destinacije, v hotel, po možnosti 4 *, vsaj polpenzion, če ne all inclusive. Hotel naj bi se nahajal neposredno na plaži, ta plaža pa naj bi bila res lepa, peščena oziroma mivkasta, z glasbo...
Lokacija naj bi bila taka, da bi se v bližini zvečer kaj dogajalo, da greš lepo v izi na sprehod, kakšne stojnice... in se cel tedn ne premakneš nikamor.
Kakšen predlog, kje bi bilo primerno za najine želje?