Blow job
no angel napisal/-a:Ja sej ravno to tud js mislim, da je bistvo v tem, da oba uživata. Ampak če si nekdo želi oralnega seksa, drug mu ga pa noče nudit, pač nista za skup! Ker en definitivno ne bo užival, pa če bo to ženska, ki bo fafala čeprav se ji upira, al pa tip, ki bo prikrajšan za to, pa si bo želel da ne bi bil.
sej ubistvu sva obe istega mnenja, sam sva drugač napisale:)
no angel napisal/-a:Ja sej ravno to tud js mislim, da je bistvo v tem, da oba uživata. Ampak če si nekdo želi oralnega seksa, drug mu ga pa noče nudit, pač nista za skup! Ker en definitivno ne bo užival, pa če bo to ženska, ki bo fafala čeprav se ji upira, al pa tip, ki bo prikrajšan za to, pa si bo želel da ne bi bil.
No pol pa mi ti nekej povej,a bi ti mu lizala zadnično odprtino ali pa ga analno zadovoljevala.kle bi tut lahko uživala oba

Kaj pa ti veš, če bi me mogu en silit v to? Mogoč bi pa men blo to čist kul in bi z veseljem počela.
Sicer pa, za mene fafanje in lizanje riti ni ravno isto. Nekteri majo kakšne "posebne" fetiše, medtem ko fafanje ni nč posebnga, pravzaprav je neki najbolj normalnega v spolnosti.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
pozer22 napisal/-a:Miteq,če maš toliko proti babam pa jih ne zastopiš,Kaj pol počneš na tem forumu.
Drugače pa punce,ne se silit v nekaj,počasi se daleč pride.Pa ignorirajte take tipe na forumu itak vas ne zastopjo in imam občutek da sem edini moški k vas zastopm.(mogoče je še kdo)
Eh, še en fukfehtar na tem forumu. Raje ne piši toliko o tem, kako razumeš ženske in vse. Še bo kdo mislil, da si gej. (ne da je s tem kaj narobe, ampak, pač...)

Nikoli nisem rekel, da ne zastopim bab - zastopim jih. Motijo me samo neumne babe. Take pa rad provociram.
In kar se tiče trenutne debate - se ve - če seks ne štima, pomeni 90% zveze, če štima pa samo 10%.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Maudisa napisal/-a:Horus napisal/-a: Lahko ti povem, da lahko s tem resnicno prizadenes tipa.
Heh, zakaj že? A pol naj punca dela proti svoji volji, samo da bo tip zadovoljen? A je to užitek, ko vidiš da ji je neprijetno? Sej vem, da vam fantom ful paše in to, ampak je tolk vredno, da greš čez vse meje?
ne, nihče ni reku naj to dela...Naj proba ugotovit vzrok zakaj je temu tako.če se ne bo dalo, pa pač se ne bo dalo.
se spomnim tem, ko so punce pisale da fantje nočejo lizat njih, bodisi zaradi nepirjetnega vonja, česarkoli.
pa se je prec usul plaz odgovorov v stilu; "pusti ga, ni te vreden", pusti ga, pusti ga, pusti ga.
kaj pa zdej?zdej pa cela ibunga in vsi na dekletovis trani ker tega noče delat in je use lepo in prav?
mal so mi čudna ta dvojna merila.
Usekakor pa je tko, če on v tem ful uživa, bo stvar lahko da pogrešal...
Kakšen bo izid ne morm vedet, lahko se sprijazni lahko ne.
Jst vem, da bi mi blo ful narobe, če tega nebi želel početi pri meni.Nevem, pač so abnormalno hudi filingi in sex je nekako zato, da uživamo ane?sej ni problema,obstajajo tud druge alternative, ampak useeno.Jst bi to precej pogrešala.
strinjam se tudi z no angel!
no angel napisal/-a:Kaj pa ti veš, če bi me mogu en silit v to? Mogoč bi pa men blo to čist kul in bi z veseljem počela.Sicer pa, za mene fafanje in lizanje riti ni ravno isto. Nekteri majo kakšne "posebne" fetiše, medtem ko fafanje ni nč posebnga, pravzaprav je neki najbolj normalnega v spolnosti.
Mogoče normalno zate in za našo kulturo. Nekje drugje je mogoče normalno lizanje zadnjične odprtine, zato ne moreš pisati kaj je normalno in kaj ne. Mogoče se tebi, meni in skoraj vsem na tem forumu zdi to normalno in vsakdanje, nekomu drugemu, pa pač ne, zato ima do tega odpor in tega ne želi početi.
Glej, vse kar pravim je, da se morta najdit dva, ki mata ista (podobna) stališča glede tega. Matr eni počas dojemate. Isto kot morta bit na drugih področjih kompatibilna, morta bit tud tle. Sicer mi je pa res tazadnja skrb kera ga kermu fafa pa kera ne, sam pač povem svoje stališče glede te "problematike". Mi pa res dol visi, če od Libido. al od kere koli druge punce tip strada fafanja. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
no angel napisal/-a: Sicer pa, za mene fafanje in lizanje riti ni ravno isto. Nekteri majo kakšne "posebne" fetiše, medtem ko fafanje ni nč posebnga, pravzaprav je neki najbolj normalnega v spolnosti.
A tebe fant, ko se sladka s tvojo luliko, nikoli ne poliže še po drugi luknjici? Verjetno te.. Torej je to potem spet nekaj normlanega, čim pa so vloge zamenjane (da ženska liže njegovo luknjico), je pa to že poseben fetiš.. Mislim, da se anusna odprtina moških prav nič ne razlikuje od ženske.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
no angel napisal/-a:Glej, vse kar pravim je, da se morta najdit dva, ki mata ista (podobna) stališča glede tega. Matr eni počas dojemate. Isto kot morta bit na drugih področjih kompatibilna, morta bit tud tle. Sicer mi je pa res tazadnja skrb kera ga kermu fafa pa kera ne, sam pač povem svoje stališče glede te "problematike". Mi pa res dol visi, če od Libido. al od kere koli druge punce tip strada fafanja.
Mi je čisto jasno kaj si hotela povedat in se strinjam s tem. Dodala sem samo še, kar sem želela dopolnit. Ni treba vsega jemat kot napad.
SSarchy napisal/-a:no angel napisal/-a: Sicer pa, za mene fafanje in lizanje riti ni ravno isto. Nekteri majo kakšne "posebne" fetiše, medtem ko fafanje ni nč posebnga, pravzaprav je neki najbolj normalnega v spolnosti.
A tebe fant, ko se sladka s tvojo luliko, nikoli ne poliže še po drugi luknjici? Verjetno te.. Torej je to potem spet nekaj normlanega, čim pa so vloge zamenjane (da ženska liže njegovo luknjico), je pa to že poseben fetiš.. Mislim, da se anusna odprtina moških prav nič ne razlikuje od ženske.
Za mene je lizanje riti isto, pa če fant liže punci, al pa punca fantu. Ne vem kak si ti razbrala da je kak drugač. Posebn fetiš sm pa misnla v smislu, da enim to še posebi paše, ker je pozer22 neki govoru o tem, da kaj če bi me en silu v to al kaj je že reku, ne vem točn (in "posebn", ne posebn, s čimer sm hotla nakazat da velja za mogoč mal nenavadnga, ampak men ravno ni). Sicer pa verjetn večina nima neke blazne potrebe po tem, medtem ko za fafanje ne mormo ravno isto rečt - jo večina ma. Bi rekla, no. Lahk pa da se motim. O tem, kak je razširjeno lizanje riti, nism namreč najbolj seznanjena.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Jaz pa imam občutek, da obstaja veliko moških, ki jim lizanje anusne odprtine paše enako, kot fafanje, nekaterim celo bolj.. Zadnje čase sem slišala veliko na to temo in me prav veseli, da moški to priznavajo. Razna povezovanja s homoseksualnostjo so itak neumesna in ravno to je eden od razlogov, da si tega ne priznajo. Nekje sem brala, da masiranje moške prostate prinaša nepozabne užitke..
Kakorkoli, absolutno se strinjam, da je za popolno sproščenost in užitek pri opravljanju ene ali druge dejavnosti
potreben čas. Tudi jaz sem rabila kar nekaj časa, da mi je njegov korenjak dejansko 'zadišal' in da me je zares zamikalo, da ga malo poskusim. Zdi se mi, da ko se enkrat človek popolnoma naveže na partnerja (eni prej, eni kasnej), ga te stvari mikajo. Mika te njegov vonj, okus.. Ta odpor do fafanja sigurno mine, ko z ljubljeno osebo preživiš neko obdobje. Še presenečene boste, do česa vse lahko pripelje popolna predanost, nenazadnje tudi na ljubkovanje anusne odprtine, kar je zame tudi povsem normalno. 
Kakorkoli, absolutno se strinjam, da je za popolno sproščenost in užitek pri opravljanju ene ali druge dejavnosti

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska