Blow job
no angel vam je tistim, ki pravite naj se ne sili s fafanjem, stisnila en konkretn focn s tisto staro temo. Haha.
Babe smotane z dvojnimi merili...
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
ona ga lahko še vedno zadovolji na miljon možnih načinov in njemu ne bo treba delat nič kar mu nebi pasal, kaj šele se mu gablo...nje se pa to upira in nevem zakaj bi se mogla silit če se ji želodec obrača zravn. tut njemu verjetno nebi bil najbolši filing k bi vidu s kako muko to dela. kot sm že prej napisala bo verjetno čez cajt začela drugač gledat na to zadevo, do takrat pa ne vidim razloga zakaj bi se silla, komu na čast?
Libido. - zakaj se ti pa to upira? En razlog mora bit...
Mene blo to včasih groza počet, pa še on me vedno prepričeval (kar me blazno motil, in mu tud povedala), pa je nehal in zdej mi je pa prov fajn
Mene blo to včasih groza počet, pa še on me vedno prepričeval (kar me blazno motil, in mu tud povedala), pa je nehal in zdej mi je pa prov fajn

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
miteq napisal/-a:no angel vam je tistim, ki pravite naj se ne sili s fafanjem, stisnila en konkretn focn s tisto staro temo. Haha.
Miteq,če maš toliko proti babam pa jih ne zastopiš,Kaj pol počneš na tem forumu.
Drugače pa punce,ne se silit v nekaj,počasi se daleč pride.Pa ignorirajte take tipe na forumu itak vas ne zastopjo in imam občutek da sem edini moški k vas zastopm.(mogoče je še kdo)
Ne vem, kaj če bi pa bolj na izi začela? Sej ni važno da takoj na začetku narediš vse od globokega grla do goltanja sperme.
Pa tut ni ti treba počet stvari ki so ti neprijetne; če se ti ne paše davit in nevem kaj, tega ne počni...
Pojta skup pod tuš, probajta v 69 itd, pa najprej ga dej samo z roko, če ti je to lažje... Če s partnerjem še nista dolgo skup, pa če tega prej nisi počela te čist razumem zakaj ti je težko...
Jaz ti svetujem da se ne siliš z nečem kar ti ne odgovarja, da se ti ne bo še bolj zamerlo. Da te potolažim je blo tut meni prvič čudno, pa sem to povedala takratnemu fantu in mi ni omenjal oralnega seksa, dokler nisem po nekaj časa ko sva bila že mal bolj spretna pri vsem skup sama želela spet probat.
Pa tut fant ne pričakuje od tebe da nevemkako obvladaš in da si prijeme sprobala že na 100ih lulekih...
Pa tut ni ti treba počet stvari ki so ti neprijetne; če se ti ne paše davit in nevem kaj, tega ne počni...
Pojta skup pod tuš, probajta v 69 itd, pa najprej ga dej samo z roko, če ti je to lažje... Če s partnerjem še nista dolgo skup, pa če tega prej nisi počela te čist razumem zakaj ti je težko...
Jaz ti svetujem da se ne siliš z nečem kar ti ne odgovarja, da se ti ne bo še bolj zamerlo. Da te potolažim je blo tut meni prvič čudno, pa sem to povedala takratnemu fantu in mi ni omenjal oralnega seksa, dokler nisem po nekaj časa ko sva bila že mal bolj spretna pri vsem skup sama želela spet probat.
Pa tut fant ne pričakuje od tebe da nevemkako obvladaš in da si prijeme sprobala že na 100ih lulekih...
se pravi je pomemben samo on, da mu ne bo slučajno česa falilo, jebeš kako se ona ob tem počuti??to si hotu napisat ne? ja itak da mu ni prijetno če ve da se njej to gabi, sam ona si nekak ne more pomgat, pa sploh ni zarad njega...naprimer mene je en tip vztrajno prepričeval da bi mu lizala zadnjično odprtino in sori, men se gabi in no way da bom to nardila, če mu je to tak turn on naj si najde tako k mu bo z veseljem ustregla.
sej ne rečem, men tut nebi blo kul da tip mene nebi hotu oralno zadovoljit, sam če bi me to toook motil, bi si pač najdla druzga, zihr ga pa nebi silla u to...
pa tisto k sm napisala da bo mogoč spremenila mnenje, sm napisala zato ker poznam kr par primerov bejb k se jim je na začetku to upiral (z mano vred) zdej jim je pa kul...ni nujno da bo isto pr njej je pa možnost, in več možnosti bo če ne bo v to prililjena.
sej ne rečem, men tut nebi blo kul da tip mene nebi hotu oralno zadovoljit, sam če bi me to toook motil, bi si pač najdla druzga, zihr ga pa nebi silla u to...
pa tisto k sm napisala da bo mogoč spremenila mnenje, sm napisala zato ker poznam kr par primerov bejb k se jim je na začetku to upiral (z mano vred) zdej jim je pa kul...ni nujno da bo isto pr njej je pa možnost, in več možnosti bo če ne bo v to prililjena.
Gre se za to, kako različni komentarji so, če punca potoži, da je fant noče zadovoljevati oralno, ali pa če punca reče, da fanta noče.
Vsaj preber si mal še tisto temo.
Vsaj preber si mal še tisto temo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sej noben ne pravi, da mu ga more fafat, če se ji zravn želodec obrača (ampak halo, da se ti ob tiču lastnega fanta želodec obrača, je men nenormalno), sam js se potem ne bi čudla, če bi tipu dopizdlo enkrat. In se strinjam s Horusom - tle se v prvi vrsti še ne gre tok za tiste fizične občutke, ampak predvsem, kak se človek počuti ob tem.
In ja, preberte si uno temo - tist tip je bil označen za nevemkaj vse, od nenormalenga do geja. Heh. Če pa ženska noče fafat, je pa seveda ona tista boga, ker bi mogla delat neki, kar ji ne paše.
In ja, preberte si uno temo - tist tip je bil označen za nevemkaj vse, od nenormalenga do geja. Heh. Če pa ženska noče fafat, je pa seveda ona tista boga, ker bi mogla delat neki, kar ji ne paše.
Zadnjič spremenil no angel, dne 03. Mar. 2009 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
Ja sej ravno to tud js mislim, da je bistvo v tem, da oba uživata. Ampak če si nekdo želi oralnega seksa, drug mu ga pa noče nudit, pač nista za skup! Ker en definitivno ne bo užival, pa če bo to ženska, ki bo fafala čeprav se ji upira, al pa tip, ki bo prikrajšan za to, pa si bo želel da ne bi bil.
Zadnjič spremenil no angel, dne 03. Mar. 2009 12:08, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone