Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Iz več razlogov. Itak se je pa v Sloveniji ta scena razpasla na en čuden način.. Danes je pač tako, da kdor dela pošteno, ima več komplikacij. Želim mu veliko uspeha pri njegovih bodočih projektih.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Mogoče malo čudno vprašanje, ampak, kaj je za fotomodel pomembnejše - lep obraz ali popolna postava? Sama za sebe lahko rečem, da sem v obraz lušna in tudi ful fotogenična, postave pa nimam idealne - malček močnejše noge (in v njih ne bi shujšala za nič na svetu
) in in kakšen cm preveč na trebuhu.. Uživam pa pri fotografiranju in res se mi zdi, da bi ti pa res bilo delo zame. In kje se sploh da 'uveljaviti' oziroma sploh začeti z delom kot fotomodel? Glede na to, da sem iz Maribora, bi bila še redna vožnja v Ljubljano zame kar velik problem..

We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Pri nas so fotomodeli enako manekenke. Če bi hotela v Sloveniji delat na tem področju, bi najprej morala ustrezati standardom manekenk; torej primerna višina in mere. Fotomodeli niso ločeni. Žal.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
fun napisal/-a:SSarchy napisal/-a:*~Liesl~* napisal/-a:Pri Heringu so iskali punce z vsaj 170cm, ampak jasno je, da če si pod 175cm da ne boš delala, ker si pač premejhna. Razen če si nevem kakšen talent itd. Ampak zdaj je Hering itak zaprl svojo agencijo.
Res je.
Zakaj je zaprl agencijo?Tega pa nisem vedla...
kako zašrl agencijo če sm še tko en mesec nazaj dobila vabilo nasestanek oz. pač avdicijo? Pa z eno sva se ful razpričale, k dela tm, še na fejsbuku jo mam, pa nč ni vidt da bi hering razpadu..tut iz njene strani ni blo nč povedanga na to temo hmm
-
- Kofetarica
- PrincetonGirl
- Sramežljivka
- Kraj: NY
- PrincetonGirl
- Sramežljivka
- Kraj: NY
seba napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:Sej bi šla, ampak sem iz MB, avdicija pa je v LJ. Tak da mi ni časa za zgubljat še s tembi pa rada vedela, če so jim slike res tak všeč al pač vsem pošljejo
Kaj si potem ugotovila?
A je kakšna agencija v Mb ko lahko greš kar tako, ali imajo spletno stran?
hvala
Če se ne motim je Michela modna agencija iz Maribora.Vsaj ko so imeli staro spletno stran je pisalo da je razgovor v Mariboru.
Pa še link spletne strani:
http://www.michela.si/
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
- Študentka.
- Komunikatorka
OT: neki me pa re ful zanima ker res nimam predstave. kakšni so kej honorarji modelov/manekenov /hostes? Samo prb. bi rad vedla, vem da ti podatki niso za javnost, ampak nimam predstave. recimo če narediš oglas za mobitel. kolk to dobiš prb.? al pa kake slike za panoje? ali pa sodelovanje na kakem šovu, revijah itd.
kaj pa hostese, (npr moto šov itd.) kok dobijo kej na uro..?
lp
kaj pa hostese, (npr moto šov itd.) kok dobijo kej na uro..?
lp