Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Js sm se kr dost zredila od svojih dobrih časov, moj fant je pa od zmeri mal močnejši. Včasih se spravim na njega da nej neha jest tok sladkarij pa mi ne rata nč dosežt..pa ne zarad tega kr si ga želim da bi bil ne vem kolk suh..daleč od tega..sam za zdravje me mal skrbi, ker majo itak v družini kap in bo tud njega prej al slej...ni pa treba silt k temu..
Drgač se mi pa zdi ful privlačen in se mi včasih kašna kolegica posmehuje ko rečem da si sploh ne morm zamislit da bi bla s kašnim drugim al pa da bi se on neki ful spremenu..
Rada seksam z njim, uživam in mi je lepo čeprav ma mal trebuščka..pač simpatičen mi je :)
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: sLOVEnija

Neprebrana objava Napisal/-a srčica <3 »

mah to folk ne zašteka...mi tko ena zabije kao d moj tip sploh ni ful luštn...k d more bit!!!halo misl k d ga zdej ne bom pogledala ker ma mal večji nos pa mau bl kosmate noge lol men je čist sexy u postlci še tok bol :P mislm če maš tipa rada sploh ne gledaš al ma mau večjiga bušija...pač sprejmeš ga z napakami vred :D
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Točno to ja.. Drugo bi blo če bi bil tip zanemarjen, neobrit al pa da se mi ne umiva...m bejž mi stran :evil:
Lubi mi je seksi kr ga lahko kadarkol naskočim in ga ne bom ujela "nepripravljenega"... Mah sej ne vem točno zakaj...res ni nek lepotec, ampak ni bolšga nikjer... :hearts:
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

srčica <3 napisal/-a:mah to folk ne zašteka...mi tko ena zabije kao d moj tip sploh ni ful luštn...k d more bit!!!halo misl k d ga zdej ne bom pogledala ker ma mal večji nos pa mau bl kosmate noge lol men je čist sexy u postlci še tok bol :P mislm če maš tipa rada sploh ne gledaš al ma mau večjiga bušija...pač sprejmeš ga z napakami vred :D

tk je men "kolegica" prbila..ces ka si nisi mogla kej bolsega najdet..mislim js sm jo sam pogledla..ti to men..k bs vecna devica... :twisted: no to sm se mal grdo izrazla ampak vseen ,sama ni lih najbolj privlacna..tipi se lih ne zanimajo zanjo..potem pa men uleti s tako izjavo.. Drugac pa men ni pomembna samo faca(kao sam da je luskan u faco),ampak so se druge stvari,ki dosti vec pomenijo... je pa to stvar vsakega posameznika kaj komu vec pomeni oz.kaksne stvari ga privlacijo in kaj ga odbija..
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka

ewo to hočm povedat.ponavad take "kolegice " prbijajo k nimajo pojma o mal bl resni zvezi kot samo pjačka pa mogoče kšn kiss.pa k so ga sam neki podkožni mozolčki jebal se je ona neki spakovala a pol njo vidš s tipom k je pa res ogabn za tistih par dni k ga bo mela.če že res tok gleda na videz tipa. :roll: pa kolegica k pride do mene ej jst bi bla ful s tem tipom pa me skrbi kaj bojo drugi govoril ja halo očitn ti ni dost do njega :? men čist dol visi kaj govorijo važn d se mava rada :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Očitno vam ni vseeno, kaj si prijateljice mislijo o videzu vašega fanta, če vas tako jezi, ko ga kritizirajo :D
In dejstvo je, da si vsak želi ob sebi nekoga, ki bo všečen njemu, a bo hkrati ugajal tudi drugim - vizuelno, osebnostno, kakorkoli že. Moč potrditve drugih je vseeno prisotna, četudi zanikate :wink:
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka

jezi me to k ma take čudne izjave.drugač se sploh ne sekiram zanjo mam svoj lajf ona pa svojga tko kt tut možgane tko d...mah sej z leti se pol spozna d videz ni tok pomembn sam pr enih to prej pride vn pr drugih kasnej
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Videz JE pomemben. Samo mnenja glede tega, kaj je dobrega videza, ne delimo vsi in zato odstopanja v tvojih pogledih in pogledih tvojih prijateljic. Pač ... življenje :D
Uporabniški avatar
srčica <3
Sramežljivka
Sramežljivka

pa glede te potrditve maš prov amapk do določene mere ne morš vedno gledat samo na okus družbe ki je okol tebe morš upoštevat tut svoje želje al kako se nej izrazm heh drugač sm pa od drugih slišala d ma moj piki prov sexy ritko :lol: tko d vedno se najde + in -
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

srčica <3 napisal/-a:ewo to hočm povedat.ponavad take "kolegice " prbijajo k nimajo pojma o mal bl resni zvezi kot samo pjačka pa mogoče kšn kiss.pa k so ga sam neki podkožni mozolčki jebal se je ona neki spakovala a pol njo vidš s tipom k je pa res ogabn za tistih par dni k ga bo mela.če že res tok gleda na videz tipa. :roll: pa kolegica k pride do mene ej jst bi bla ful s tem tipom pa me skrbi kaj bojo drugi govoril ja halo očitn ti ni dost do njega :? men čist dol visi kaj govorijo važn d se mava rada :D

sj tud js se ne obremenjujem s tem kaj si kdo misli..pa kaj si je ona takrat mislila.pozvizgam se js na te fore..itaq vem da ima vsak svoj okus,,.sam k si lih omenla.. sam njo pa noben se pogleda ne..izbircna je pa tk pa kriticna k bi bla nwm kaksna misica.. :D ja take punce so se bl otrocje,ker se bl s tem obremenjujejo kaj bodo drugi rekl,kot tisto kaj cutijo..ce sploh kaj cutijo.. :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst bi vas rada čez trideset let srečala nekje, da vidm če se boste res držale teh napisanih pravil.
Dejstvo je, da hočeš nočeš, čas nardi svoje in da nikakor ne boš mogu zgledat prekrasno lep,čez tolk in tolk let.In tud bistveno drugačni časi,drugačne okoliščine bodo nardile svoje, da boste kdaj na kolenih prosile za strgano trenirko z zrahlano elastiko :wink:
Ko ti po bajti letajo tvojo otroci+še kšn sosedou, ko ti težijo da bi to, pa un bi to, ko se ti mudi kuhat kosilo za nahrant otroke in moža, ko maš popoudne it še za u službo,ko morš študirat kako in kdaj boš ves prah pobrisala po hiši in zribala tla...Ja, realnost.takrat se vam tud nohtou ne bo dal več lakirat, ko se bodo vam bodo zarad okoliščin skos krušili,čupo si boste spele čimbolj u luft, da vas kšn unuk/otrok ne bo pocuku za lase, al pa da ne boste namočil vaših dolgih las v kšn čistiu, pucale pa verjetno tud noute u tabolj trenirki za 50eurou?ali pač?
skratka, zdi se mi mal prehitro govort kaj bo takrat, kaj ne bo,ker je lahko zgodba popolnoma drugačna.
in upam usaj, da ne boste hodile po cest kot marsktera mamca, ki misl da je ful uštimana če si naflika na fris tri kile pudra pa roza senčiu do obrvi,da je lepa za svojga moža...No, mene bi v tem primeru če bi bla mož, prou zares minil in bi uplahnu kot še nikoli do tedaj. :)
hvalabogu, da mam tazga deca, da se najbolj počutva doma pod deko v tanajbolj razukanih trenirkah ob ob gledanju tanajbolj blesauga filma, po možnosti še ceu dan nestuširana, pa še prdne kšn pod deko in se še zmeri lahko umes med blesavim filmom lotva konkretne rajcajoče akcije,popolnoma free,brez kakršnihkoli predsodkou in nesproščenosti.in tko po mojem mnenju naj bi blo, neglede na use.in to je po mojem mnenju edini dober recept za naprej.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

no ja *purple*, vsakemu svoje ane. Jaz ob nestuširanem decu pač ne zdržim,še najmanj pa da bom seksala z njim medtem,ko se mu je po možnosti že kak sirček na tiču naredu.FUJ. Če sem lahko jaz stuširana in urejena zahtevam to tudi od njega. Najmanj kar hočem je da mi ne smrdi zraven.In če mi smrdi mu to zabijem direkt v faco. Tud če mi že začne težit s seksom mu lepo rečem da ne bo nič,dokler se ne umije.

Tud to ve, da če kej ne maram so pa to debeli pa chubby tipi in tud TO VE,da mu bom povedala,če se bo preveč zredil. Enako pa on meni. Meni je všeč da mi, če mi neki ne paše to pač pove. "te hlače so čefurske" "ta frizura ti ne paše,una prej ti je bolj" "zakaj si malaš puder na fris če ni treba,pa tud če je samo korektor" "Ne kupuj več Hello Kitty gat,ker nisi stara 12 let" - pri slednjem se pa rahlo požvižgam.Če so bombažne jih kupim,pa tudi če je opica gori narisana.

Hočem rečt da pač odvisno od posameznika. Lepo da sta tok na free,si imata manj očitkov v glavo za zmetat,midva sva pač direktna,če koga kaj moti si kuj poveva,zato se pa še nikoli nisva sprla.
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a obliterator »

Gospodične, prosim.
Vse imate prav. :)
Je definitvno res da se z časom pojavi tudi neka domačnost in sproščenost, kar pomeni, da ni ravno nujno biti non-stop 100% urejen. Recimo se ne briješ redno ( velja za oba spola :D ), ali včasih spustiš tuširanje ali pa po stanovanju hodiš v trenirki ki je toliko stara kot ti.
Je pa treba vseeno vzdrževati nek nivo urejenosti predvsem pogojen s strani svojega partnerja. Treba je najti neko ravnotežje med pričakovanjem in nekakšno magično mejo preko katere ne greš.
Treba je komunicirati in se uskladiti.
Kompromis, dame moje, is the name of the game.
:D
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Ampak tisto, kar nekomu pomeni 100% urejenost, ali 'pravi nivo vzdrževanja higiene', ne pomeni tudi drugemu.. Vsak po svoje, tako kot pri vseh drugih stvareh. Važno je, da vlada ljubezen in da se vzdržuje sexualno življenje, kar je navsezadnje tudi bistvo teme. :)
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*purple* napisal/-a:hvalabogu, da mam tazga deca, da se najbolj počutva doma pod deko v tanajbolj razukanih trenirkah ob ob gledanju tanajbolj blesauga filma, po možnosti še ceu dan nestuširana, pa še prdne kšn pod deko in se še zmeri lahko umes med blesavim filmom lotva konkretne rajcajoče akcije,popolnoma free,brez kakršnihkoli predsodkou in nesproščenosti.in tko po mojem mnenju naj bi blo, neglede na use.in to je po mojem mnenju edini dober recept za naprej.

Od kdaj pa to zdaj? A ni tako, da se ti dvakrat dnevno tuširaš in menjaš komplet cunje?
Odgovori