Epilator

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tanja__ »

.:sonchika:. napisal/-a:Sej se sčasoma navadiš, če imaš visok prag bolečine. Sama vedno trpim pri puljenju dlak. Grozno je.

Sva že 2. :P
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MissRap »

Po depilaciji ni dobro dajat nobenih reči na noge,saj ti te zamašijo pore.
LP
Uporabniški avatar
Midnight
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Midnight »

Jaz sem kupila prejšnji teden v DM-u Braunov Silk-epil za 15 čukov.

Kar dolgo sem se opogumljala ker sem bila prepričana da je nevzdržno boleče. Pa ni bilo tako hudo kot sem mislila, od začetka je že malo hudo ko je še ful dlak, potem pa je že čist na izi. Bom vidla kako bo naslednjič.

Me pa moti to, da ful dolgo traja, jaz sem se mučila s tem eno uro pa še ni hotel izpulit določenih dlakic, najbrž prekratke ali kaj ali jih je samo odtrgal in ne spulil, tako da ni bilo čisto gladko!! Pri britju pa sem bila gotova v nekaj minutah, pa še gladko je bilo.

Zdaj po enem tednu je sicer že malo pikoče, ampak po britju je tako stanje že naslednji dan. Tako da mislim da bom epilirala nekje na dva tedna.

Pod pazduho in spodaj pa se ne upam poizkusit.

Mislila pa sem vprašati tole:
Jaz sem se po epilaciji namazala z Bepanten kremo. A je to v redu? Ali priporočate kaj drugega ali sploh nič?

Tisti ta novi epilator ki ga reklamira H.Klum pa stane 20 čukov.
Uporabniški avatar
¤*Jessy*¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Šentjernej

Neprebrana objava Napisal/-a ¤*Jessy*¤ »

Applebitecc napisal/-a:Jaz sem imela prej Phillipsa, zdaj imam pa Braun Silkepil in je ta ful boljši.

Meni se isto vraščajo dlake itd., samo imam rajše to, kot da bom pol cela zaraščena. :wink: Zarad vraščanja tut pol vsaka pogleda ven, ko jo piči in se lahko stalno depiliraš. :)
Tako da res lahko zgledajo noge bolj gladke po britju, samo po 2-h dneh pogledaš tiste noge in svoje in si malo boljše volje. :wink:

pa boli ?
I LOVE'YA ALL :***
Uporabniški avatar
tadejci
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tadejci »

jaz pa mam od babyliss epilator,k pa je tui pune vrei, pa me nena kaj dosti boli. mogoče prvih nekaj sekund pol pase navadiš.
I never wanted anything, other than to be ur everything...
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fishi »

men je ravno danes prjatlca razlagala, da po uporabi epilatorja nikakokor NE SMES mazat s cimerkoli, ker zapacas pore in se dlake se itreje vrascajo. tako da po epilaciji nic, naslednji dan pa s kaksno hranilno kremo, lahko tud z ohlajenim cajem kamilic za pomiritev, pa obvezno vsak dan piling nog! pa lep pozdrav;)
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
levčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a levčica »

Jaz sem si kupila epilator od Philipsa pred ene sedmimi leti za deset čukov in sem se težko navadila na bolečino, pa še vraščene dlake sem imela. Potem sem se raje začela depilirati z voskom in zdaj ne zamenjam!
Če bi katera hotela imeti moj epilator in če se po njeni kozmetični torbici valjajo kakšne stvari, lahko naredim zamenjavo. Ne vem, če je še vreden 2 čuka.
funny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a funny_girl »

Js pa uporabljam Philipsov Ice Optima in sem z njim zelo zadovoljna. Mam ga že več kot eno leto. V bistvu tistga nastavka k ti hladi kožo ne dajem nč zmrzovat, k me sploh ne boli. Mi je pa ušeč k zravn dobiš nastavek glavo za piling. S tem lahko piling opravim vsak dan..in koža je po tem fuuul bl gladka in tut manj vraščenih dlak je :) no, sj cena je tut primerna (takrat je bil čez 20 jurjev). Sam men se je splačal.

Drgač pa moja prjatlca proda od Philipsa satinelle...ugodno :) tko da če je kera zainteresirana nj kr upraša :wink:
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Mene pa zanima, tiste ki ga že imate. Ste že kdaj dale brusit nožke? Po kolikem času? Kam? Cena?
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz mam braunovga ze ene 2leti, pa je kr uredu, pol k opravm z zadevo se mi nardijo rdece pikice, sam po ene 3,4h urah zginejo.... pa vrascajo se mi dlakce, sam ni toooook hudo, jz jih dam vn z bucko....
Na kolk casa si pa epilirate noge?
A vm tut ostanejo se kke dlakce, k so tok svetle da se jih ne vid? sam noga pol ni cist gladka, tok kukr bi bla ce bi jo pobril z britvico ?
barbara01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barbara01 »

Jaz sem si kupila braunov silkepil soft. stal me je 16 jurjev. Na začetku samo to povem, da nekaj časa traja preden ti vse dlakice spuli. Boli pa skoraj nič, prvih nekaj mint in potem še samo žgečka. Meni se je splačalo
Lahko vprašam zakaj se moraš vsak dan pilingirati
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

La*Perla napisal/-a:imam Phillips Satinelle depilator in mi ni všeč. Kakor tudi mi ni bil preveč všeč prejšnji Satinelle ki sem ga tudi imela.
Letos si bom kupila Braunovega, tistega ki reklamira Heidi Klum :D

Jaz ga uporabljam že več let, pa mi je všeč. Dlačice so sicer res tanjše in redkejše, ampak mi ful hitro zrastejo nazaj.
Ne populi ampak sam trga na površini? :?:
barbara01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barbara01 »

Ja mislim, da ti jih samo trga, saj meni rastejo nazaj komaj po 3 ali celo več tednih. Pusti da ti bodo dlake dolge 1 cm potem populi z depilatorjem. A lahko vprašam kolikokrat si ti pilingiraš kožo
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

Ne maram depilatorjev, ker maš pol cel kup vraščenih dlak, pa tiste gtde rdeče pikice se ti nardijo in ostanejo forever!!
Raj dam 5 minut na dan, pa si jih pobrijem
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
Tanja__
Komunikatorka
Komunikatorka

barbara01 napisal/-a:Ja mislim, da ti jih samo trga, saj meni rastejo nazaj komaj po 3 ali celo več tednih. Pusti da ti bodo dlake dolge 1 cm potem populi z depilatorjem. A lahko vprašam kolikokrat si ti pilingiraš kožo

Jaz si kože ne pilingiram (oz. če bi se lahk pod piling štelo, da si pri tuširanju kožo drgnem z bolj grobo rokavico?), pilingiram si samo obraz (1x na 2 tedna). Zakaj? :?:
Odgovori