Čeprav: zakaj toliko pozornosti, če je star 29 let? Kaj mu boš pripravila naslednje leto, ko bo star 30 . kao prelomnica?

Tamarra* napisal/-a:Ok, ko smo že pri prelomnicahmoj ima letos nekaj takega, in sem že kar daleč naštudirala kaj kupit. In sicer: eno čokoladico, na kateri so upodobljeni igralci in nogometne žoge, ker je pač nor na nogomet, pol par kroglic za kopel, dišečih pa penečih
, eno pisemce lepo, kakšno kratko majčko malo boljšo firmo, 2 karti za kopanje in pol kot 'glavno darilo' iPod shuffle. Preveč, premalo, nezanimivo, kakšna so vaša mnenja?
![]()
Rada bi mu podarila nekaj, kar bi si res zapomnil še dolgo, ampak to kar sem si zamislila ni nič takega, ampak sem bolj kot ne brez idej..
red_rose napisal/-a:cist moje osebno mnenje, ki je pac samo moje...: darilo nekak zgubi vrednost ce je tok enih stvari razlicnih skupaj kupljenih..men se to zdi da mu pac hoces cimvec kupit in mu kupis polno nekih reci...vse ostalo mu lahko podaris kar tako, zakaj mu recimo naslednjic ko se vidita ne prineses tiste cokoladice? a si res nic ne podarjata tut vmes, ko ni rojstnih dnevov? ce mu ze hoces vse dat.
js bi predlagala samo ipod pa kaka malenkost zraven.
mislim, js pac ne podarjam takih daril da bi blo ful nekih reci ki med sabo nimajo nobene veze =)
MsN napisal/-a:^^îzvirna ideja, a samo za nekoga, ki je tak tip človeka. Če bi meni to pripravil moj tip, bi ga mirno poslala v tri krasne, z baloni vred![]()
Čeprav: zakaj toliko pozornosti, če je star 29 let? Kaj mu boš pripravila naslednje leto, ko bo star 30 . kao prelomnica?
Aylin napisal/-a:Jaz bi pa mojemu dobremu prijatelju kupila akvarij s tremi zlatimi ribicami, ker je nor na ribe... sicer ne vem, če akvarij sploh ima že doma tega, zdi se mi, da nima... ampak zamisel se mi zdi odlična... ima mogoče kdo od vas katero zamisel, ki bi mu lahko podarila kaj v zvezi s tem (v stilu rib)? Ima kdo katero idejo...
Hvala
Ljubeč objem
red_rose napisal/-a:Aylin napisal/-a:Jaz bi pa mojemu dobremu prijatelju kupila akvarij s tremi zlatimi ribicami, ker je nor na ribe... sicer ne vem, če akvarij sploh ima že doma tega, zdi se mi, da nima... ampak zamisel se mi zdi odlična... ima mogoče kdo od vas katero zamisel, ki bi mu lahko podarila kaj v zvezi s tem (v stilu rib)? Ima kdo katero idejo...
Hvala
Ljubeč objem
js mam idejo, da mu ne kupuj zlatih ribic, razn ce nameravas dat za darilo par sto €! toliko namrec stane akvarij z vso opremo, primeren za tri zlate ribice - zahtevajo ogromno prostora!
in ne, niso primerne za tiste male bucke.
nasploh nism za to da se kupujejo zivali za darila. ce ma tok rad ribe, bi si jih ze sam kupu, ce bi si jih zelel, a se ti ne zdi?
red_rose napisal/-a:js mam idejo, da mu ne kupuj zlatih ribic, razn ce nameravas dat za darilo par sto €! toliko namrec stane akvarij z vso opremo, primeren za tri zlate ribice - zahtevajo ogromno prostora!