Filmi za razmišljanje + psihološki filmi + trilerji
Ne ga gledat, če prvih dveh delon nisi gledala. Ker ti ne bo NIČ jasno.
Meni je celotna trilogija KRASNA in vredna ogleda. Ni pa zdaj to film da neki blazno razmišljaj zraven. Je pa prvi del, drugi del, potem treji pa pa v bistvu del nula, če se tako vzame, ker pojasni, kako se je vse skupaj (prvi del) sploh začelo...
Meni je celotna trilogija KRASNA in vredna ogleda. Ni pa zdaj to film da neki blazno razmišljaj zraven. Je pa prvi del, drugi del, potem treji pa pa v bistvu del nula, če se tako vzame, ker pojasni, kako se je vse skupaj (prvi del) sploh začelo...
spermij napisal/-a:Underworld.
Upor likanov sem gledal v kinu, prvi film danes doma. Gledal bom še drugi film, potlej pa verjetno še enkrat upor, ker mi še niso vse zadeve povsem jasne.

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Mi dol visi, ali je za nekatere povprečen ali pa nula, jaz sem v njem užival.kepka napisal/-a:spermij napisal/-a:Underworld.
Upor likanov sem gledal v kinu, prvi film danes doma. Gledal bom še drugi film, potlej pa verjetno še enkrat upor, ker mi še niso vse zadeve povsem jasne.Ti se zafrkavas, ane? Underworld je povprecen holivudski zabavljaski akcijski film za sobotno popoldne.
Vzemi Persen.
Ciao.
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
prinzessin napisal/-a:Smetka_ napisal/-a:The Prestrige.
Igrata pa Christian Bale in Hugh Jackman
Couldn't agree moreFUL dober film. Smetka, poglej si še The Illusionist, če si ga še nisi. Men je bil še boljši
Pa še Edward Norton igra notr
Oja, oja! Moram se strinjati za oba filma da sta the best! Illusionist morda za pikico bolj

Is sex dirty? Only if it’s done right.
Ocitno ti ze ni tako zelo vseeno, haha, ce se ti zdi vredno komentiratspermij napisal/-a:Mi dol visi

Ce si ze v akcijskih filmih, poglej raj Teminator 2. Bos mel za 5 mescev za razmisljat.

Ce pa bi rad do konc zivljenja razmisljal pa poglej npr. Dr. Strangelove-a.
spermij napisal/-a:Vzemi Persen.
Ti pa kako dobro knjigo.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.