Foto modeli - avdicije, modna agencija...
Ja, ker te ne obvezuje advicija.com.. Kolikor vem, ti posljejo sms z vsebino v stilu "avdicija bo takrat in takrat tam pa tam"..
Sem bila vclanjena eno leto, ampak nisem aktivno sodelovala, ker sem ugotovila da to ni to...
Nekatere agencije ti ne dovoljujejo sodelovanje se z drugimi agencijami, tako da se je dobro pozanimat pri tisti agenciji pri kateri bi rada bila...
Sem bila vclanjena eno leto, ampak nisem aktivno sodelovala, ker sem ugotovila da to ni to...
Nekatere agencije ti ne dovoljujejo sodelovanje se z drugimi agencijami, tako da se je dobro pozanimat pri tisti agenciji pri kateri bi rada bila...
*mya* napisal/-a:heiii
zasledila sem, da je povečini minimalna višina 170 cm...js jih imam sicer 168 in me zanima ali res tko resno gledajo povsod na te centimetre in te zrd tega zavrnejo, ali je bolj pomembno kak zgledaš?? ok za manekenko je itak to premal ampak mislim tko za modele, hostese,..?
za hosteso pa res ni določena višina. okej za neke točno določene, bolj high class evente, kjer pače zahtevajo hostese manekenke je višina pomembna. pri klasičnih delih hostese (na prireditvah, otvoritvah, sejmih ipd.) pa ni bistvena.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
- Kofetarica
*~Liesl~* napisal/-a:Pri Heringu so iskali punce z vsaj 170cm, ampak jasno je, da če si pod 175cm da ne boš delala, ker si pač premejhna. Razen če si nevem kakšen talent itd. Ampak zdaj je Hering itak zaprl svojo agencijo.
Res je.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!