Ko smo pa že lih pr American idol:
http://www.youtube.com/watch?v=WEh4P56V ... re=channel

Joanfaca napisal/-a:Libido. napisal/-a:Joanfaca napisal/-a:
Men je bla pa tale kr mal žalostna...niti ne tko smešna...
Zakaj žalostna?
Ker mi zgleda, kokr da je ženska dejansko psihični bolnik, (sliši glasove, ipd) sodniki jo pa kr mal jeb***. Sej vem, da so vedno taki, kr sm dostkrat gledala ta American idol. Ampak jz se psihičnemu bolniku pač ne bi posmehovala. Ne vem no...

' loooooooooool haha

ženska napisal/-a:Smeh do solz ... Hehe, se kar pogosto dogaja.
Zanimivo pa je, da večinoma takrat, ko se poskušam sprostiti v kakšnih precej težkih trenutkih. Takrat sem najbolj izvirna, kar se "traparij" tiče ...
ampk k so pa taki težki trenutki al ap pred testom pa začnem kr ene klobasat lol kr neki rata ampk ponavad zmer dobr tko da se usi smejimo lol tko da ponavad mam jz že nasploh bl probleme s tem smejanjem, zato ker nemorm nehat haha dokler me ne začne trebuh tok bolet, da je že tisto smešn, pa sovze pa to..pa nima veze kje..tok je teh primerou iz srednje šole, npr. sred branja pred razredom sm mogla brt pa me je gdo motu s kšnimi forami lih tok da sm začela tok se smejat, pa še moja soseda da nakonc ni blo ničemr več primern pa nism mogla nehat..pa tisto zadrževanje, k rpobaš naprej, dokler nism mogla več dihat pa tist šnork čez nos k pujs haha lol pa še soseda pa je biu ceu smeh po klasu
ma tega je preevečč..mam dnevne doze