Glivica Candida
-
- Sramežljivka
- KristinĆk
- Komunikatorka
- Kraj: somewhere over the rainbow
Lopatka napisal/-a:super freak napisal/-a:joj men je najbolj zalostno to ker povsod berem, kako so se vsaki punci, ki je kandido omenla zdravniku, dobesedno smejali v glavo![]()
Ok, tole mi res ni jasno. Zakaj bi se zdravniki komurkoli smejali zaradi tega?Jaz še nikoli nisem slišala za tak primer...
men se je zdravnica =/
men se je zdravnica =/
Ja, večina zdravnikov tega še vedno ne jemlje resno oz. pač rečejo, da imajo to itak skoraj vsi ljudje

Baje da tudi neradi priznajo, da imaš kandidiazo, ker jo v veliki meri povzroča ravno uporaba antibiotikov (ker le-ti spremenijo ravnovesje organizmov v črevesju in s tem razbohotenje teh glivic), ki pa jih sami pogosto predpisujejo..
Ampak moja zdravnica je bila na srečo lepo seznanjena s tem pojavom in mi je fino svetovala

- Tearjerker
- Cosmopsiho
cukr8 napisal/-a:Ja, večina zdravnikov tega še vedno ne jemlje resno oz. pač rečejo, da imajo to itak skoraj vsi ljudje..
In večina ljudi dandanes je tudi hipohondrov....

Ne me narobe razumet, nočem nikogar užalit in verjamem, da ve ki ste pisale o svojih težavah da vam je kandida povzročila dost težav in ste se jih tud s težavo losale. Ma jaz dandanes sem že ful ludi čula, ki jim je blo par dni vkup mal slabo in so bli napihneni, da majo pa ziher kandido in hiter h dohterju... To mi je pa tut mal mim no....

- *Penelope*
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
- Kraj: Jesenice
- Kontakt:
- *Penelope*
- Komunikatorka
Na bioresonančni terapiji v Energijskem centru
.. No, v bistvu je bilo treba kupiti
..
Vsak dan 2x 1 žlica teh bakterij pred obrokom se mi zdi (ker imaš porušeno ravnovesje v črevesju med bakterijami in glivicami, je treba vnesti več bakterij s probiotikom
).. Pa veliko zelenjave in mineralov, da si prebavila opomorejo.

Vsak dan 2x 1 žlica teh bakterij pred obrokom se mi zdi (ker imaš porušeno ravnovesje v črevesju med bakterijami in glivicami, je treba vnesti več bakterij s probiotikom

- *Penelope*
- Komunikatorka