kličeva se oba (naročnina pač
)sva pa tut usak dan skp tko da se nama dejansko neb blo treba tokrat slišat
srčica <3 napisal/-a:hmm mene pa zanima kako pogosto ste dejansko s svojimi tipi?ali živita skupaj?se dobita samo med vikendi, med tednom?

srčica <3 napisal/-a:hmm mene pa zanima kako pogosto ste dejansko s svojimi tipi?ali živita skupaj?se dobita samo med vikendi, med tednom?
planirava pa stanovanje. Slišva se pa ful zto k se pač nč ne vidva, če se le da sva na msnju ( dons tko ze skor cel dan) k oba studirava take stvari daj dost dela za kompam in pol zravn mal debatirava...ce pa nisva doma al pa zravn kompa pa prek smsou pa klici...
Amapk nevidm nč slabga, ker se zmer tok dogaja da je materjala za 'stračat' preveč hehe Drgač pa moj zlo nerad pošila smsje (tko da mi je bz jih pisat ker je to k da se sama s sabo pogovarjam, ker al je v službi al nevemkaj kje-raj pokliče pol če že), raj pošle mms za smejat al pa tko (jz pa npr. napišm na list pofotkam pa sendam lol.)
pa debatirat o usm usm (čeprou to pr njemu, na 4 oči je bl zanimiv..ne zmanjka teme za pogovr pa da bi bla tišina za minutko-gofla jz čene pa on
)