Jst ne vem, kako se pol ene umivate, da takoj fašete vnetje, sj si je ni treba še notr zdrgnt To jst dam mal mila na roke, pa na hitr mal umiješ in splakneš. Ne vem, al sm pa jst pol tok neobčutljiva za take zadeve Jst sm pa Chilly kupla, ker mi ga je prov ginekologinja svetovala in ne, ker v reklami tko pravjo Sj pravm, lahko se pa umijem tud z navadnim gelom za tuširanje in ne bo nobenih problemov. Al si pa nabavte kšna ph nevtralna mila.
Kaj pa intimno milo Lactacyd Femina uporablja katera?
Ali pa od Jesse? Sem o obeh brala dobre komentarje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Pri nas imamo Jessa, ja.. Jst itak ne opazim razlik med različnimi mili, sem pa tole kupila glede na fajn komentarje na netu, hehe Plastenko imamo pri bideju, tko da sama intimno milo uporabljam redkeje, običajno se vsak dan tuširam in takrat uporabim en gel za celo telo, pa nisem spodaj nikoli imela nobenih težav; posebej v bideju se umijem vsake toliko, ni pravila, največkrat pa naslednje jutro po seksu
A to si prečekirala sestavine?
Ker Jessa (DM) milo je sestavinsko ful kvalitetno, vsebuje nežne čistilce, nič dražečega, ekstrakt aloe vere ter vitamin E in ne vsebuje parabenov (to nisem jaz tak vseved, ampak sem se pozanimala pred nakupom), pa še ful ugodna cena je, če se prav spomim
Ne, ne, kje pa. Meni sestavine v kozmetiki ne povejo nič. Po občutku sem šla, sem sprobala marsikaj in sta se mi zgoraj omenjena zdela najbolj blaga. Bom pa ob priliki probala še tega, ki ga omenjaš. Hvala za namig.
Yazmeen napisal/-a:Jst ne vem, kako se pol ene umivate, da takoj fašete vnetje, sj si je ni treba še notr zdrgnt To jst dam mal mila na roke, pa na hitr mal umiješ in splakneš. Ne vem, al sm pa jst pol tok neobčutljiva za take zadeve Jst sm pa Chilly kupla, ker mi ga je prov ginekologinja svetovala in ne, ker v reklami tko pravjo Sj pravm, lahko se pa umijem tud z navadnim gelom za tuširanje in ne bo nobenih problemov. Al si pa nabavte kšna ph nevtralna mila.
Verjetno nisi tako občutljiva, kar je super glede kozmetike.
jz tud nism tok občutljiva kar se tega tiče, loh seksam tud če nism lih sveže stušerana.... bi bla pa zelo nesproščena če nebi bla pobrita, dobr če 3 dni ne bi bla pobrita bi mogoče še šlo za silo, sam več pa res nebi mogla pa vem da mojga nebi motil, sam jz bi se tok slabo počutla
p!ka napisal/-a:Men je moj ginekolog reku, da nej se sam z mlačno vodo umivam in še to nej nič ne drgnem, ampak sam gor in dol. Zdej, ko berem vaše poste se počutim ko neka packa. Mi2 pou tolko ne čekirava kdaj je kdo stuširan, kko se je kdo umiu... Seksava ko naju prime. Moj se tud doskrat ni meu kje umit, ker doma niso mel kopalnce, ampak sva usen seksala. Mogoče je blo mal moteče po kkšnem tednu. Predvidevam, da se vas bo zdej lotlo kr dost zgražat, ampak tko je blo. Tud zdej jz mu ga komot vlečem pa čeprau vem, da ni umit.
Zgražali ali ne, meni se zdi tovje početje popolnoma normalno. Celo bolj normalno od tistih, ki se morajo vedno nunjo umiti pred seksom.
Tudi sama se večinoma umivam samo s toplo vodo in se mi zdi, da je vonj tudi po nekaj urah popolnoma normalen, medtem ko se po intimnih milih po določenem času VEDNO pojavi vonj.
Moj je pa tok obseden s tuširanjem (kar mi je drugač full dobr), da sploh ne morm nanj naletet, da ne bi bil stuširan, kar se pa mene tiče, se pa stuširam vedno, ko grem od doma, tako, da tudi ne bo bolo možno, da kdaj ne bi bila več kot dve uri stuširana.
Se je pa že nardil, da sva bla kje cel dan in nama je zapasal še preden sva domov prišla in nubenmu ni panike kar se seksa na splošno tiče, oralno je pa druga pesem, ker morm priznat, da se sama ne počutim dobr, če bi me lizal dol, ko ne bi bila stuširana. On mi pa tudi ne bi pustil, da ga dam v usta. Pač sva oba obsedena z lastno higieno. Sej vem, da bi za marsikoga znalo biti moteče, ampak tako pač je.
Kar se pa tiče mila oz. šampona, sem pa včasih uporabljala mila za intimno higieno, ampak sedaj pa ne več, se pač samo malo s šamponom in vodo umijem.
z mojim dragim si pred seksom pogosto nardiva kopel. in imava 2 v enem - predigro in ''čiščenje''. drugače pa sem kar občutljiva glede male potrebe in oralnega seksa.
je pa res, da se zgodi tudi to, da ne zdrživa in greva kar iz sprehoda po mestu ali nakupovanja, ali iz faksa, direktno v postlo, pa se ne ozirava na bilo kaj.
pa pogosto se greva tuširat tudi po odnosu, ker se spotiva (pardon, lubi - on se pogosto bolj, priznam ).
zelo mi je tudi všeč, ker se pogosto brije spodaj in poskušam tudi jaz vrnit s tem, da se pač pogosto depiliram.
klawdy napisal/-a:men je pa ginekologinja rekla da se not ne sme umivat z ničemer drugim razen vode, pol pa oguliš naravno sluz in fašeš unetje.
Ja pa a niso lih zato ta intimna mila? Ker ustrezajo naravnemu stanju nožnice in ji ne škodujejo?
ja JA, amapk še boljš je pa nč! kaj pa učas, ko tega niso mel, npr. jamski ludje, pa dvomm da so mel kake glivice pa to... ta raznorazna mila so samo sranje, tako kot da npr. daš peno ko se briješ noge itd... PAČ BZ Obremenjuješ kožo.
Mam kolegico ki se nooon stop neki dreka spodi, pa nevem kaka mila pa drgnt pa nevem kva..pa faše zmer kako unetje.. jz se pa pač z navadnim šamponom, dan spodi lepo porazdelim maso pa počakam par sec pa splahnem.. in nism mela niti enkrat v življenju glivic al pa karkoli druzga podobn temu!!
chiqqa napisal/-a:Mam kolegico ki se nooon stop neki dreka spodi, pa nevem kaka mila pa drgnt pa nevem kva..pa faše zmer kako unetje.. jz se pa pač z navadnim šamponom, dan spodi lepo porazdelim maso pa počakam par sec pa splahnem.. in nism mela niti enkrat v življenju glivic al pa karkoli druzga podobn temu!!
Jaz tudi nikoli v življenju še nisem imela vnetja ali glivic (tok, tok), pa se kdaj tudi umivam z navadnim milom. Se strinjam, da je veliko žensk, ki so si same krive, da fašejo take in podobne nadloge, tudi zaradi pretirane uporabe intimnih in drugih mil. Ampak vseeno pa obstajajo tudi take, ki bodo takoj fasale različna vnetja, če bodo uporabile navadno milo in tiste morajo na splošno bolj paziti.