No, glede na frekvenco nosečnosti pri mojih prijateljicah tokrat ne bo težko izbrat

kr.ena napisal/-a:Prejšnji teden so imeli v Konzorciju kup zelo ugodnih knjig ... sem kupila roman v slovenščini za 2€ in en paperback v angleščini za 2.99€.
sem šla seveda po tem tud jaz "šnofat" v konzorcija... res je, da je zadeva že rahlo izropana, ampak vseeno se še nejdejodobre in dost poceni zadeve... sicer mi ni ratalo dobiti ničesar za 2 evra sem pa kupla dve knjigci eno za 3 ineno za 5 evrov in seveda no neznižano za 12...
ampak ok, pustmo to
torej je blo logično, da vzamem vse 4 angleške... in drugič... vzemiva naprimer drugo knjigo tele serije, new moon oziroma v našem prevodu mlada luna:

)je, da promovira medsebojno prevajanje evropskih avtorjev. Prebrala sem že kar nekaj knjig nizozemskih, švedskih, bolgarskih, ... avtorjev, ki jih pa res ne bi imelo smisla brati v angleščini (če sploh obstajajo)

Odlična knjiga. Malo me spominja na kakšno Zadie Smith, čeprav ni tako humorna. Je pa super stil.

v sobi me namreč ves čas motijo. zidovi so pa zelo tanki, tako da čujem vse kar se dogaja okoli mene, ko berem in to me včasih zna motit. kupujem pavse vrste knjig. doma imam zbirko zgod iz narnije, baletne copatke in harrya potterja, veliko knjig victorie holt, amande quick in julie garwood, pa tudi nekaj slovenskih avtorjev se najde in kar precej pravljic, ki jih tudi obožujem in še zmeraj kdaj pa kdaj kakšno preberem =)