Higiena pred in po spolnem odnosu
trapa napisal/-a:densy napisal/-a:fun ne sekiraj se. Kot povsod tudi tukaj preveč komplicirajo
Se strinjam.
(Intimne robčke pa bi bilo po moje za prepovedat. Kolkor škode te zadeve nardijo...)
jz tut to pravm..ker kako bojo oni boljši kot pa vodo..tm v robčkih maš nevem še kva use, tko ala milo ane, da ti še razmasti itd...pa pol da ti tip liže tist k je grenkega okusa-kukr sm probala na koži probat kašn okus majo robčki, no pač grenko,tko fuj.
voda je najbolj.
red_rose napisal/-a:js uporabljam eno ful fajn intimno milo, k skor da nima vonja, in si s tistim samo na hitrco sperem in potem res dobro umijem z vodo...pa ni potem nobenega vonja - preverjeno...![]()
Robcke pa js tut ne vem ce bi lahko uporabljala....mogoce samo v kombinaciji z vodo - da se potem se sperem...
Katero milo pa je to, ce ni skrivnost?

Sicer sem trenutno s svojim zadovoljna, ker je tudi zelo blagega vonja in nasplosno se mi zdi, da je tam doli bolje odkar ga uporabljam. Ampak cist tko za info me zanima, katerega uporabljas, ce ga pac priporocas.

MsN napisal/-a:Pa nimate težav z vnetji tiste, ki uporabljate intimne robčke in mila? Jaz jih nikoli nisem, ker imam strah pred vnetji, po drugi strani pa me mika kakšno milo.
js res samo na hitrco dam mal mila na roko in dvakrat podrgnem, potem pa ful splahnem...in ne, nikol nobenih tezav...
vrvica: intima liasan al nekj takega...iz Millerja

js si pa ne morem predstavlat da ne bi uporablala intimnega mila. če bi se sam z vodo bi mela filing da še vseen ni čisto, ka pa vem...a ve k uporablate sam vodo nimate nč neprijetnega filinga, kaj pa če ni čisto, pa da voda ne spere vsega...jst bi mela ful neprijeten filing, po intimnem milu pa še nism mela težav na srečo.
Ma voda ravn tko vse spere se mi zdi ... sej to ni tko kot recimo roke, s katerimi prijemas za kljuke, pa si zavezujes cevlje, pa nevem kaj se. Tam doli gre bolj za ostanke urina in pac za pot. To pa ob rednem umivanju z vodo nebi smela biti tezava. Ce cist vsega ne odplaknes tud ni nic skode, pac ti je sluznica malo bolj hvalezna.
Jaz cez teden uporabljam eno minimalno kolicino intimnega mila 1x na dan, pa cez veliko vode. Cez vikend se pa dostkrat samo z vodo umivam. Do tega reda je prislo spontano, nimam kaksnega koledarja z dnevi mila in dnevi vode, ce se slucajno cudno slisi.

Jaz cez teden uporabljam eno minimalno kolicino intimnega mila 1x na dan, pa cez veliko vode. Cez vikend se pa dostkrat samo z vodo umivam. Do tega reda je prislo spontano, nimam kaksnega koledarja z dnevi mila in dnevi vode, ce se slucajno cudno slisi.

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
MsN napisal/-a:Pa nimate težav z vnetji tiste, ki uporabljate intimne robčke in mila? Jaz jih nikoli nisem, ker imam strah pred vnetji, po drugi strani pa me mika kakšno milo.
Jst sm se o teh zadevah posvetovala z ginekologinjo, sm ji omenla, da sm dost podvržena glivičnim vnetjem in mi je sama predlagala, nej uporablam Chilly intimno milo in tud ga. Se pa včasih umijem kr z običnim gelom za tuširanje, pa tud ni nč narobe.