Flirtanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Flirtanje

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

emanuela napisal/-a:
ursiika napisal/-a:Sem srečno zaljubljena, ampak zaradi fantove službe sem zadnje pol leta večinoma sama in mi manka tisti občutek....
:anonym: no in vaše mnenje??'

ok, zdaj vem zakaj fantu ni všeč ideja o kelnarjenju in zakaj mi vedno govori, da so vse kelarce iste :twisted:

moj meni tudi ne 'pusti' kelnarit. :D ampak ok, sem že pred njim vedla, da kelnarca ne bom (moje mnenje kao).

sicer se pa strinjam, da nedolžen flirt ni nič takega. dokler je samo flirt.
pa tudi jaz nočem vedet, če moj kdaj flirta z drugimi. mam v mislih, da sem zanj ena in edina in da ma učke samo zame. haha :razz:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

ja za vas ne vem , ampak mene bi kot tipa motilo to da se ne vidiva malo in že meče oči za drugimi.bi rekla da bi imel kaki butast razlog, ampak človek dela!
ne vem no, punca naj se spravi k sebi.zdaj pa si predstavljajte,kaj bo šele čez nekaj časa,ko bo se vse skupaj stopnjevalo.korak do prevare, recimo nenačrtovane je kratek...
v zvezi je flirtanje res res grdo, nespoštljivo itd...
Zadnjič spremenil emanuela, dne 27. Feb. 2009 12:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

UG84 napisal/-a:Brez zamere, ampak kako bi pa gledela na to, če bi on flirtal z drugo in bi mu bilo to v zadovoljstvo? Tudi če popolnoma nedolžno, jaz ne bi bila ravno vesela...

Amm tako kot on ne zve za moje nedolžne 2minutne flirte, tud jaz najbrž ne bi za njegove. Sploh pa bi si skoraj upala trdit, da dovolj verjamem, da me ima rad, danaju kaka taka stvarca res ne bi mogla spret. Še posebej zato ker sama vem, kako meni to ne pomeni popolnoma nič drugega kot malo svežega zanimanja :)
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

UG84 napisal/-a:Brez zamere, ampak kako bi pa gledela na to, če bi on flirtal z drugo in bi mu bilo to v zadovoljstvo? Tudi če popolnoma nedolžno, jaz ne bi bila ravno vesela...

A ti misliš, da tvoj fant nikoli ne flirta ali "lepše pogleda" kakšno žensko? To je poplnoma naravno in se ne obremenjujem, če moj fant "za mojim hrbtom" nedolžno (še enkrat poudarjam nedolžno) in občasno flirta s katero.
Drugo je, če pride do raznega dopisovanja prek smsov, izmanjave številk ipd...Tega ne bi prenašala. Res pa je, da če se ženska veseli dela, zato da bo flirtala z svojo stranko, nekaj ni prav. Ali ji fant daje premalo pozornosti ali pa ima ultra nizko samozavest in si s tem viša ego, kar je žalostno, saj nujno potrebuje neko potrditev okolice, da je "huda".
Glede kelnarjena pa bi rekla samo to, da če si nekdo želi flirtati lahko flirta tudi, če dela na pošti. :eek:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz tut občasno (ok zdej že doooolgo nism) kenarim v gotilni pri sosedu... In če je pač nekdo prijazen, in se lepo nasmeje, sem prijazna nazaj...

Sej če nekoga pogledaš še ni konc sveta... Jz rada gledam lepe ljudi; pa naj bo ženska al a tip. In tut zakon mi je da sem tut jaz drugim všeč.. In to nima nobeneveze z varanjem... Vsaj zame ne, ker s tem ko se spogledujem ne mislim nič resnega.

Je pa res da nekateri ne znajo ločit vljnosti in prijazosti od flirtanja,in potm se pač z nekom noralno menimin že izpade čist narobe... :?
janja1988
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a janja1988 »

uf ja...flirtanje..
pri meni zadnje čase igra veliko vlogo...
flirtam dosti ja...

sem pa mela primer da sem na takšen način spoznala enega fsuper fanta.
delala sem v gostilni in tja je hodil tudi on.
pa sem se držala nazaj..nisem hotela narediti nič..ker sem v tistem času imela pač fanta...
ampak usoda je želela drugače...
:D
na srečo sem zabluzila s tistim fantom...in zdaj je kot je:D
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Nimam navade flirtat odkar sem z mojim. Mi ne pase in pac tudi vem, da mu nebi bilo vsec. Pa tud meni verjetno nebi kej prevec blo, ce bi on. Se slisi tko mau trapasto, kao da si ne zaupava al pa kej ... sam kaj pa js vem. Dokler mi ne pase flirtat okrog, mi je tud fajn, da njemu to nebi blo fajn. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

fun napisal/-a:Jaz tut občasno (ok zdej že doooolgo nism) kenarim v gotilni pri sosedu... In če je pač nekdo prijazen, in se lepo nasmeje, sem prijazna nazaj...

Sej če nekoga pogledaš še ni konc sveta... Jz rada gledam lepe ljudi; pa naj bo ženska al a tip.

sploh mi ni jasno kako se takoj poveže kelnarco s flirtanjem?
Potem tud prodajalke flirtajo, pa bančne uslužbenke, pa poštarji?
pač dela z ljudmi zahtevajo svoj "davek" in tale davek tukaj je, da morš bit čimbolj prijazen do stranke.Je pa tud naravno ane, če se ti nekdo nasmeji in ujameš nasmeh, se mu pač prijazno nasmejiš nazaj.Jst ne vem kaj bi mogu se pod mizo skrit in laufat daleč stran?
In to zame ni flirtanje.zame je fliratnje spogledovanje z namenom, v smislu, da ti je nekdo zares ušeč in ga gledaš, pa on tebe, pa spet ti njega, pa razmišljaš o njem, pa si pošiljata neke čudne signale,.....
Moj ni meu nč proti ko sm kelnarla.pač je vedu, da je to taka služba in da je treba bit prijazen in marskej na žalost tud požret-sem pa mela svoje meje, usekakor.
obstajajo pa res tud take natakarce, ki usakmu decu skor u naročje skočjo.Pol prepovemo fantom hodt v lokale?Kaj pa hostese?Zgoraj brez? :D
zarad mene tud če pogleda hosteso zgorej brez ko pride mimo al pa do naše mize, kaj ji pa bo?bosta hopacupa nevidno skočila na sekret?Mah ja, po plaži je tud en kup enih v tangicah,topless,pa tud nage...ampak to še ne pomen, da mu bom oči zvezala in ga zaprla med šter stene, da ja nou kej vidu. :)
Fliratm....načeloma se mi je dvakrat zgodil dokar sm v zvezi, da je nekdo prišel mimo (ki ga poznam seveda) in so moji pogledi uhajal preveč v njegovos mer.ampak sm se hitr zbrihtala, tko da je šlo mem.Drgač pa tega ne počnem,ker mi do tega ni,razen v tem primeru ko sta me dve osebe mau zmedle. :oops:
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

*purple* napisal/-a:sploh mi ni jasno kako se takoj poveže kelnarco s flirtanjem?

Tudi meni tole ni jasno. Ampak se mi pa zdi, da dejansko tipi najvec flirtajo prav s kelnaricami. Meni grejo vcasih ornh na zivce, ko pridem do mize pa lepo vljudno vprasam, kaj lahko postrezem/prinesem/whatever ... in pol dobim kaksne opazke v sitlu "Saj ti ves kaj bi js rad, pa se upiras" Mislim halo! Sej pol sem parkrat kaksno rekla nazaj, pa je zdaj s tistimi stalnimi strankami mir.
Ampak ja, dejansko se mi zdi da folk misli, da bo kelnarca bolj trzala na njihove butaste opazke, kot recimo prodajalja v trgovini. :evil: Seveda, lahko da se popolnoma motim. :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

to pač počnejo otročaji!
zadnič so se eni moji kolegi prou nesramno in vulgarnos praulal na eno ful mirno natakarco, ki dela tle pri nas.In en model jo je začel prou šlatat, pa sm mu rekla jst naj da mir.Pa še kr pa še kr.Mislm lej, če maš pouna jajca, si ga pejt dam zdrkat, ne pa tlele težit nekomu, ki je zato tam da ti pijačo prinese in ne zato, da bo prenašala take stvari!
in res je, če kdo flirta flirtajo tipi sami z njimi,redkoktera kelnarca da bi sama začela provucirat!men je to tok glupo,za bruhat res!
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

*purple* napisal/-a:to pač počnejo otročaji!

Otrocaji al pa kaksni stari fotri, v silni zelji, da bi ga se zadnjic u lajfu namocu. :tot:
Sej nevem kateri mi grejo bolj na zivce ... :<
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*purple* napisal/-a:
fun napisal/-a:Jaz tut občasno (ok zdej že doooolgo nism) kenarim v gotilni pri sosedu... In če je pač nekdo prijazen, in se lepo nasmeje, sem prijazna nazaj...

Sej če nekoga pogledaš še ni konc sveta... Jz rada gledam lepe ljudi; pa naj bo ženska al a tip.

sploh mi ni jasno kako se takoj poveže kelnarco s flirtanjem?
...
In to zame ni flirtanje.zame je fliratnje spogledovanje z namenom, v smislu, da ti je nekdo zares ušeč in ga gledaš, pa on tebe, pa spet ti njega, pa razmišljaš o njem, pa si pošiljata neke čudne signale,.....

:

No, no... če boš prebrala začetek teme boš ugotovila, da punca tut dela v kafiču, in prav tu tiči razlog da sem omenila kelnarce- oz kao jaz gledam na to... :?
Tut nisem napisala da je meni neka jaka signalizacija če me kdo pogleda :? - pač sem v drugih postih prebrala da pač nekateri fantje nočejo da njihove punce delajo kot natakarce...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne ne ne fun :D tvoj post sm uzela kot iztočnico,oziroma se je del kasneje s prijaznostjo nanašal na tist kar si ti glede prijaznosti napisala v prvem stavku.Sem potem ostalo pozabla pobrisat.
se strinjam s tabo drgač.pisano je napslošno.

vrvica, ja fuj no, teli fotri so bli pa res :x men pa ne gre sam na žiuce, men je ogabno :heul:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Ah ja, poznam take..
Ogabno je, ampak za nekatere ljudi je to tako zelo samoumevno (zal).

Vem da so mene 'mutli' na ful ko sem kelnarla, ok sej pase egotu nekaj casa, ampak halooo?
Je bil en ki res ni hotel dat mira, pa je bil moj lubi v baru na cajcku in tip sploh uno na fuuuul, pa je vedu kdo je moj tip. Dzizus mi grejo na zivce taki pez****.

Sicer mu je potem zatezil, ker sem ga hotela iz bara vrst ampak jao folk...

Eni mislijo, da cim dela kera v baru da pac nujno rabi denar in da pade na karkoli hm hm hm...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

aja pol pa vredu :P
mal sm površno prebrala; ups :oops:
Odgovori