fun napisal/-a:Jaz tut občasno (ok zdej že doooolgo nism) kenarim v gotilni pri sosedu... In če je pač nekdo prijazen, in se lepo nasmeje, sem prijazna nazaj...
Sej če nekoga pogledaš še ni konc sveta... Jz rada gledam lepe ljudi; pa naj bo ženska al a tip.
sploh mi ni jasno kako se takoj poveže kelnarco s flirtanjem?
Potem tud prodajalke flirtajo, pa bančne uslužbenke, pa poštarji?
pač dela z ljudmi zahtevajo svoj "davek" in tale davek tukaj je, da morš bit čimbolj prijazen do stranke.Je pa tud naravno ane, če se ti nekdo nasmeji in ujameš nasmeh, se mu pač prijazno nasmejiš nazaj.Jst ne vem kaj bi mogu se pod mizo skrit in laufat daleč stran?
In to zame ni flirtanje.zame je fliratnje spogledovanje z namenom, v smislu, da ti je nekdo zares ušeč in ga gledaš, pa on tebe, pa spet ti njega, pa razmišljaš o njem, pa si pošiljata neke čudne signale,.....
Moj ni meu nč proti ko sm kelnarla.pač je vedu, da je to taka služba in da je treba bit prijazen in marskej na žalost tud požret-sem pa mela svoje meje, usekakor.
obstajajo pa res tud take natakarce, ki usakmu decu skor u naročje skočjo.Pol prepovemo fantom hodt v lokale?Kaj pa hostese?Zgoraj brez?
zarad mene tud če pogleda hosteso zgorej brez ko pride mimo al pa do naše mize, kaj ji pa bo?bosta hopacupa nevidno skočila na sekret?Mah ja, po plaži je tud en kup enih v tangicah,topless,pa tud nage...ampak to še ne pomen, da mu bom oči zvezala in ga zaprla med šter stene, da ja nou kej vidu.
Fliratm....načeloma se mi je dvakrat zgodil dokar sm v zvezi, da je nekdo prišel mimo (ki ga poznam seveda) in so moji pogledi uhajal preveč v njegovos mer.ampak sm se hitr zbrihtala, tko da je šlo mem.Drgač pa tega ne počnem,ker mi do tega ni,razen v tem primeru ko sta me dve osebe mau zmedle.