Kolikokrat seksate?
red_rose napisal/-a:Se nanasa na pogovore med MsN in tistimi puncami, ki so povedale da jim je bolj malo do seksa: js vem da ce sm se tok razburjena, polna skrbi, zalostna, karkoli, da mi niti slucajno ne bi blo do seksa, eno je kar vedno pomaga, pa ce je se tako klisejsko...: temna soba, mogoce kaka svecka...oba se najprej stusirama, brez kakih namigovanj na seks, samo cartanje. potem gola v svezo posteljo, kaka lepa glasba zraven...in potem se mu prepustim...preprosto povem mu, da si zelim, da me celo prelupckain ko cutim njegov dih na vsakem koticku svojga telesa, ko cutim kako me ima rad, ko me nezno boza in poljublja, po rokah, po nogah, po prstih, po trebuhu, po ramenih, po vratu..jst nic ne delam, popolnoma nic. samo lezim, in se sprostim...ma ni vrag da si ne zazelim neznega strastnega seksa
seveda je predpogoj tut to, da mam js rada svoje telo, da vem, da mu je privlacno. da vem, da uziva v tem ko me poljublja...to vse pripelje do groznega zgeckanja ''tam dol''
zdej pa nevem, a se ve ne znate tok sprostit, al tut kaj takega ne bi v vas prebudilo zelje po seksu, al tega vasi fantje sploh ne storijo (za vse k ste napisale da ni nikol vec prav te zelje po seksu)? res me zanima, ker srcno upam da se men kaj takega ne bo zgodiloa lahko v zraku cutite ljubezen, ko lezita objeta na postelji? a se da to prepoznat?!
Čutit ljubezen v zraku je nekaj najlepšega, js se počutm tako nedolžno in hkrati sexy, srečno, pozitivno. Če lah vpletem uno zgodbo k sm jo prej napisala.. To čutim s tistim tretjim in je lepo in ga nočem spustit. In, ko sm mu rekla da je z njem drugač me je pogledal in nemo prikimal. Rekel je, da ve kaj mislim. Ampak ne vem, če res ve in zarat tistga drugega ki ga nočem pozabit tut nism hotla slišat al pa rečt še kakšne besede na to temo. S drugim to čutim samo ko si to dovilim. (npr. alkohol, ki naju spet združi. Če se samo dobiva, samo mislim na to kako izgledam in se ne prepustim). OK, dost o men, se počutm že čist razgaljeno

baby.doll napisal/-a: Jah ne vem, najbrš nič. Ampak samska sem že kar precej let. In ne zdržim več. Preprosto potrebujem nekoga, ki bo vedno tu zame in jah.. ti trije so recimo najboljši kandidati.
Na dolgi rok se ti tole ne bo obneslo. Zveza funkcionira, če si z nekom, s komer res hočeš bit (pa še to ne vedno

Kogarkoli od teh treh boš izbrala, ti bo šel vedno bolj na živce, njegove napake te bodo nervirale, ne boš se mu mogla popolnoma predat,... Been there, done that, taka zveza te zelo hitro začne utesnjevat.
-
- Debatorica
Yazmeen napisal/-a:Jst se tud najdem med temi, ki majo nizek libidoJst zlo malkrat čutm prov fizično potrebo po seksu, če se čist tko izrazm, sm zlo malkrat potrebna. Pa ne vem, a to izvira iz psihe al kaj. S tipom sva že 6 let skupi, na začetku sva bla k zajca, zdj pa čist premal seksava. On bi seveda večkrat, ampak sploh ne proba več, ker je bil dostkrat zavrnjen in vrjetn se ti to vsidra nekam in pol nehaš. Pa tud prav, da se mi noče vsiljevat, da bog ne dej, da bi dubla kšn odpor do njega. In pač čaka, da mu jst nakažem, da sm za
To ni neki zdravga, bi reku moj bratranc
Pol sva pa v začaranem krogu, ker jst pa tud zlo malkrat začutm željo po seksu, sploh če me noben ne 'vzpodbuja' pr tem, sam če bi me pa, bi pa zihr rekla 'dej ne paše mi zdej'. Grozn, jst sploh ne vem, kaj narest, kr nekak nemočno se počutm v tem položaju. Pa ne, da bi se mi on zdel neprivlačn, ubistvu se mi še zmer zdi lep in mi ma lepo telo, sam me to ne rajca, da bi ga zdj zarad tega 'napadla'.
Joooi to je tko k da bi jst napisala...in še vsaketolk k mi da kakšen namig pa sem pol še cel teden zapsihirana, ker mu nisem "ustregla" in se potrudila. Sam vem, da meni to ni to, če se neki silm. Pa sva komi 2leti skup...

Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
UG84 napisal/-a:Red rose, jaz zase sem prepričana, da so bile tabletke krive v največji meri. Namreč, zdaj ko sem brez je čisto drugače.
Jst tud srčno upam, da so ble krive pr men tabletke, da nism nikol čutla fizične potrebe po seksu. Zdj jih že kšn mesec ne jemlem, upam, da se mi kej zbudi dol spodi

-
- Debatorica
Yazmeen napisal/-a:UG84 napisal/-a:Red rose, jaz zase sem prepričana, da so bile tabletke krive v največji meri. Namreč, zdaj ko sem brez je čisto drugače.
Jst tud srčno upam, da so ble krive pr men tabletke, da nism nikol čutla fizične potrebe po seksu. Zdj jih že kšn mesec ne jemlem, upam, da se mi kej zbudi dol spodi
Pri meni je blo pa tko s tabletkami: Sm jih jemala leto in pol...na začetku sva seksala k zajca, po letu in pol mi je tolk upadla želja po seksu d to ni res - no in sm nehala KT jemat...in s5 sva veselo seksala pol leta. Zdej zadnje dva meseca pa gre spet vse dol (beri prejšnji post).

Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
No da še jaz malo pojamram.
Tudi meni je full in morem res povdarit full padla želja po spolnosti..recimo pol leta po tem ko sem začela jemat tablete. Prej sem bla res skoz naspidirana...zdaj se mi pa že sploh ne da več...jaz ne vem no..fanta mam pa še vseeno ful rada.
No recimo..da mi je nek tip totalno fizično privlačen(kr en naprimer)...me pa taaaakoj prime želja po sexu...heh..nevem..al je z mano kaj narobe..hehe..recimo da take želje po mojem tipu nimam vedno. mogoče ko na koga drugega pomislim..si predstavlam kako bi blo mogoče drugače...nevem...cjooo...hehe..
Tudi meni je full in morem res povdarit full padla želja po spolnosti..recimo pol leta po tem ko sem začela jemat tablete. Prej sem bla res skoz naspidirana...zdaj se mi pa že sploh ne da več...jaz ne vem no..fanta mam pa še vseeno ful rada.
No recimo..da mi je nek tip totalno fizično privlačen(kr en naprimer)...me pa taaaakoj prime želja po sexu...heh..nevem..al je z mano kaj narobe..hehe..recimo da take želje po mojem tipu nimam vedno. mogoče ko na koga drugega pomislim..si predstavlam kako bi blo mogoče drugače...nevem...cjooo...hehe..
Spela123 napisal/-a:Ja jas zloo rada seksam in pol je tut po tem odvisno. No kar sem rekla
jas se zlooo rada seksam no in se tam nekje od 2-krat do 4-krat na
dan seksam. Sam zdej mi ne rečt kakšna sem. Pač seksam mal dlje kot
pa katera druga ženska.
Pa kljub temu da te bolita rit in glava? Dobra si

Drugac pa ... midva se vidiva cez teden, ko sva oba v Lj. Seksava bolj ali manj vsak dan enkrat, vcasih dvakrat, sem pa tja pride dan ko mi/nama ni do seksa, pa oba preziviva. On vcasih malo tezje, ampak se potrudimo, pa je.

Spela123 napisal/-a:Ja jas zloo rada seksam in pol je tut po tem odvisno. No kar sem rekla
jas se zlooo rada seksam no in se tam nekje od 2-krat do 4-krat na
dan seksam. Sam zdej mi ne rečt kakšna sem. Pač seksam mal dlje kot
pa katera druga ženska.
a vi ste mel slovenščino v šoli?
Pike,vejice, zaporedje besed v stavku???
sexaš mal dlje al mal več?
midva sva bla učas tud ko zajca, zdej pa ker ma on tako službo, žou ne več...med tednom v teh petih dneh, kukr da kej,med vikendom sicer mal bolj pa dopusti pa tko.Ma no, sej ni neke panike,sej nadoknadva med vikendom

Ma ne vem, če so tabletke res krive za vse... Jaz lahko povem, da mi zadnjih nekaj et tud ni blo več took do seksa z bivšim, pa sm jemala tabletke. Ko sva se razšla in sem začela seksat s sedanjim tipom in sem še vedno jemala tabletke, je bilo pa noro, nikol dost...
Tko da če bi tabletke res tolk vplivale, pomoje ne bi blo take razlike pri seksu z drugim tipom, če me razumete...
Ma pomoje je pač dejstvo, da tista strast in poželenje tekom let zbledita, pač v ospredje pridejo druge stvari...
A mislte, tiste ki vam ni, da bi blo glih tako, če bi zdej alpa pač enkrat začele vezo z nekom drugim, ki bi vam bil spet ful privlačen pa tko? Pomoje ne..

Ma pomoje je pač dejstvo, da tista strast in poželenje tekom let zbledita, pač v ospredje pridejo druge stvari...
A mislte, tiste ki vam ni, da bi blo glih tako, če bi zdej alpa pač enkrat začele vezo z nekom drugim, ki bi vam bil spet ful privlačen pa tko? Pomoje ne..

Itak, da vse skupajs časom zamre.jst si nebi zatiskala oči, da ne.namreč, ljudje se staramo, prihajajo nove okoliščine, nove želje, drugačne potrebe...Z nekom, ki si 15 let jst dvomm, da si ga še zmer usakdan želiš, kot si si ga prvo leto.
Zdej pa ene so že tko take, da dajo manj poudarka na sex in več poudarka na druge stvari in če jim tko ratuje, potem je verjetno ok.
Men je tud zdej že nakk useen, al sexam enkrat al pa petkrat na tedn.Ne rečem, da si ga ne želim, ampak da bi blo pa kot na začetku, ko sva usako uro dneva en po drugem plezala, pa ni več,kar se men zdi popolnoma logično.Poleg tega je pa tud sam sex malce drugačen, se mi zdi da se dogaja nekako globlje,kot tist na začetku.
Zdej pa ene so že tko take, da dajo manj poudarka na sex in več poudarka na druge stvari in če jim tko ratuje, potem je verjetno ok.
Men je tud zdej že nakk useen, al sexam enkrat al pa petkrat na tedn.Ne rečem, da si ga ne želim, ampak da bi blo pa kot na začetku, ko sva usako uro dneva en po drugem plezala, pa ni več,kar se men zdi popolnoma logično.Poleg tega je pa tud sam sex malce drugačen, se mi zdi da se dogaja nekako globlje,kot tist na začetku.
Saj nimam v mislih vsakodnevnega naskakovanja - je že časovno neizvedljivo. Ampak da po npr. 15ih letih komaj še začutiš željo po partnerju ali se celo na pol prisiliš v spolni odnos ... to se mi zdi res črni scenarij neke zveze in upam na to, da se nama kaj takega ne bo zgodilo. Mogoče sanjavo, idealno ... mogoče pa je povsem možno