nikita-peru napisal/-a:jst bi bla pa vsa vesela,samu da bi jo mela...če ne jem kontracepcijskih je sploh nimam...zdj je nimam že 5 mescou...lani je nism pa mela 9 mescou...in zarat tega tut nevem če bom lahku mela otroke,k nimam ovulacije...
MsN napisal/-a:Meni gre tako na živce m. v odhodu - traja tri dni, teče konkretno, potem pa nadaljne štiri dni pride ali ne pride v obliki rjavega izcedka, ki ga je včasih več, včasih manj, vedno pa toliko, da ni 'čisto' in ni konec celotnega perila. Popizdiš
MsN napisal/-a:Kakorkoli, vložek mora bit in to mi gre na živce. Poleg tega je kak peti dan že skoraj 'čisto', potem pa se naslednji dan usuje te rjave gmote in ah ... Res mi para živce, ker potem vse skupaj traja en teden, čeprav je prave krvavitve za okoli tri dni.
slivica napisal/-a:MsN napisal/-a:Kakorkoli, vložek mora bit in to mi gre na živce. Poleg tega je kak peti dan že skoraj 'čisto', potem pa se naslednji dan usuje te rjave gmote in ah ... Res mi para živce, ker potem vse skupaj traja en teden, čeprav je prave krvavitve za okoli tri dni.
Jaz imam čisto isto! Danes pa šok! Pred dvema tednoma sem imela menstruacijo, ki jo imam že od vsega začetka (11 let) redno. KT jemljem 5 let in je vse OK, zmeraj dobim na točno tisti dan. Danes pa kar naenkrat ta rjavi izcedek in to kar precej močan! Sploh ne vem od kod. Kaj se vam tudi to kdaj zgodi??