Bodoče študentke
^^ Popolnoma res! Lepo napisano!
Al smo pa sam tak neumni, da se za izpit ne mormo naučit v 1-2 dneh- ne vem kaj je?
Pa če sem iskrena meni gre v nos folk, ki ga celo leto zabušava (ker so na lažjih faksih), pa naredi letnik, js se pa je**m, pa komi spacam skup letnik. Da ne omenim mojo bivšo cimro, ki bila 4 od 5 dni v tednu pijana, pa nič na faksu. Ampak kaj čmo, ratal ji je. Pa ko ga folk fešta pred mojimi vrati do 4ih zjutraj, js se pa ne morem zvečer ne učit v študentu, ne spat ponoč.
Seveda pa vedno le folk z lažjih faksov pravi, da zakaj bi se menil o tem kater lažji, kater težji.
Pa tud js hvala bogu sem zamudila to generacijo Zoisovih štipendistov, ki rabjo met na faksu povprečje 8,5 (ma k si nor??)
Al smo pa sam tak neumni, da se za izpit ne mormo naučit v 1-2 dneh- ne vem kaj je?
Pa če sem iskrena meni gre v nos folk, ki ga celo leto zabušava (ker so na lažjih faksih), pa naredi letnik, js se pa je**m, pa komi spacam skup letnik. Da ne omenim mojo bivšo cimro, ki bila 4 od 5 dni v tednu pijana, pa nič na faksu. Ampak kaj čmo, ratal ji je. Pa ko ga folk fešta pred mojimi vrati do 4ih zjutraj, js se pa ne morem zvečer ne učit v študentu, ne spat ponoč.
Seveda pa vedno le folk z lažjih faksov pravi, da zakaj bi se menil o tem kater lažji, kater težji.
Pa tud js hvala bogu sem zamudila to generacijo Zoisovih štipendistov, ki rabjo met na faksu povprečje 8,5 (ma k si nor??)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ja, sam sej ste si sami krivi. Sej a ni že osnovna človeška logika, da bo novinarstvo lažje od prava? Zakaj je treba vedno omenjat razliko, a se počutte tok kul, k ste pač na pravu, al pa matematiki recimo? Men se zdijo ljudje s takih faksov navadni prepotentneži, ker morjo vedno, ampak vedno, poudart, da pa pr njih ni tko lahko in da kaj se oni drugi oglašajo, sej majo čist uizi faks.
Poleg tega na FDVju redkokdo dela ob študiju, ker so predavanja večinoma obvezna, medtem ko jih iz prava ene par poznam, k delajo, ne hodjo na predavanja, potem pa jamrajo, da se morjo učit mesec pa pol.
In ne, nism iz FDVja.

Poleg tega na FDVju redkokdo dela ob študiju, ker so predavanja večinoma obvezna, medtem ko jih iz prava ene par poznam, k delajo, ne hodjo na predavanja, potem pa jamrajo, da se morjo učit mesec pa pol.
In ne, nism iz FDVja.
Čeprov, sej ko greš na faks, itak veš, kok zahteven je? Men grejo tud na živce ljudje, ki se konstantno pritožujejo kok so bogi, ker majo tok težk faks (mislm sej verjetno se vsi s težjih fakultet kdaj potožimo, samo nekateri pa to res počnejo konstantno). Še bol mi pa živc potegne, ko se samemu sebi smil kdo s FDV-ja ali ekonomije, češ kok je težko, al pa da se ti smejijo, ker se maš 2 tedna prej namen začet učit (in pol mislš da si ti neumen in pol se ne učiš in pol ne nardiš). Ampak sej faks smo si itak sami zbral (aja, pa ne leti to ne nate ne na jullio, čist tko an splošno govorim).
Se pa strinjam glede štipendij, najprej sem bla res jezna, ker sem mela povprečje 3,9, maturo sem pa pisala 29, samo zdej sm pa vesela, ker 8,5 povprečja pač nebi mela (al bi se pa bol potrudla in bi ga mela), mam pa dost sošolcev, ki jim kar lepo uspeva s povprečjem nad 8,5.
Se pa strinjam glede štipendij, najprej sem bla res jezna, ker sem mela povprečje 3,9, maturo sem pa pisala 29, samo zdej sm pa vesela, ker 8,5 povprečja pač nebi mela (al bi se pa bol potrudla in bi ga mela), mam pa dost sošolcev, ki jim kar lepo uspeva s povprečjem nad 8,5.
sončk napisal/-a:Poleg tega na FDVju redkokdo dela ob študiju, ker so predavanja večinoma obvezna, medtem ko jih iz prava ene par poznam, k delajo, ne hodjo na predavanja, potem pa jamrajo, da se morjo učit mesec pa pol.
Samo tole bom komentirala:
Poznam ene 10 folka s FDV in vsi delajo ob faksu (ja, vem da ne gre kar tako posplošit, ampak vseen) in to ne sam par urc na dan (je pa res, da ne vsak dan).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sončk napisal/-a:Zakaj je treba vedno omenjat razliko, a se počutte tok kul, k ste pač na pravu, al pa matematiki recimo? Men se zdijo ljudje s takih faksov navadni prepotentneži, ker morjo vedno, ampak vedno, poudart, da pa pr njih ni tko lahko in da kaj se oni drugi oglašajo, sej majo čist uizi faks.
In ne, nism iz FDVja.
Sploh NI tko, ponavad gre za to, da ljudje s fdvja tupijo kok so bogi in normalno da jim rečeš da niso, ker pač NISO. In če daš zraven za primerjavo nek težji faks si pa že kr prepotenten? (drugo je, kokr sm že rpej rekla, če se konstantno pritožuješ) In sori, 15 ur predavanj na teden, pa tud če obveznih, NI velik. In ob tem MAŠ čas delat,r azn če si tok bogi, da se morš naslednjih 10 ur dneva učit. Dej nehi no.
No, sej take tud js poznam
Sam sem razumela češ (a je to sploh beseda?), da se se mi z "težjih" faksov pritožujemo in da smo si itak sami krivi.

Sam sem razumela češ (a je to sploh beseda?), da se se mi z "težjih" faksov pritožujemo in da smo si itak sami krivi.
js vem samo to, da mam eno kolegico, ki je na fdvju in se je pred enim izpitom učila samo en dan in je 9 dobila.
drgač ma pa same 9 al pa 10... (in bo pol kdo reku, če to ni lahek fax). vem, da pri meni je zgodba drugačna, ker sem na takem faxu, kjer lahko celo leto gledam v luft ampak zdaj okol marca se pa začne učenje za majski in junijski rok. ne bi zamenjala pravnega faxa s fdvjem pa čeprav je fdv lažji 

*mala* napisal/-a:Seveda pa vedno le folk z lažjih faksov pravi, da zakaj bi se menil o tem kater lažji, kater težji.
Nop, smo tudi ljudje, katerim se zdi brezveze diskutirat o tem, kaj je lažje in kaj težje, pa smo z naravoslovnega faksa.

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Mahagonij napisal/-a:Opisujes stvari, ki so podobne, in ponavadi se zahtevnejse, drugje. Ze sama izjava, da se moras potrudit za povprecje nad 9 je lol. Pri nas so vsi veseli ze ce naredijo s 6.
Meni je vseeno kaj se drugje dogaja, jaz pišem o tistih faksih na katere hodim. Hotela sem samo povedat, da tako zelo lahko kot nekateri pišete, vseeno ni. Mi pa dol visi, če je strojna težja od mojega faksa. Še toliko boljše zame. Jaz študiram tisto, kar sem si že od vedno želela in tudi s službo ne bom imela problemov, ker imam že zagotovljeno. To sem imela v glavi že ko sem se vpisovala na faks in to da moj faks ni tako zelo zajeban kot strojna, je zame samo plus.

*mala* napisal/-a:^^ Popolnoma res! Lepo napisano!
Zakaj ti gre to v nos? Ali te je kdo silil, da na prijavnico napišeš naravoslovni faks? Domnevam, da ne, torej si se sama odločila za to. Če si si pa tako močno želela žuranja in popivanja, bi šla pa na "lažji" faks.
Glavno je, da si na tistem faksu, kjer si si želela bit? Zakaj se sedaj obremenjuješ z drugimi? Potem naj ti grejo pa v nos tudi tisti, ki sploh ne hodijo na faks, ampak živijo doma pri starših, žurajo in cele dneve nič ne delajo. Kot si že v neki drugi temi napisala, ti je pomembna prihodnost in dobra služba, zakaj bi se torej obremenjevala z nekom, ki dela po tvojem lahek faks in potem ne bo dobil službe?