inaa napisal/-a:drugac mi pa vegetarijanstvo kot tako ni usec sploh, ker mislm da ni zdravo. mislm, da clovk rabi vsega po malo da je zdrav in lahko normalno deluje...
hehe....nocem te nic prepricevat v vegeterijanstvo - sprejemam vse poglede na prehrano

ampak nekaj mi povej..a ne poznas nobenga vegeterijanca? js ze skor 10 let nism uzila mesa - kri je 100% popolna, vse je tocno v sredinskih priporocenih vrednosti (bla sem nazadnje malo vec kot pol leta nazaj na odvzemu krvi), zdravstvenih problemov nobenih, 6 let aktivna sportnica, 3 leta ostajam obcasna

...oce vegeterijanc se dlje kot jaz, star bo 50, zdrav in vitalen moski, hodi na neka testiranja vsako leto in vse je v zelo dobrem stanju (mislim da merijo misice, vsebnost vode, kri, itd. pac kolk si zdrav na splosno

), cela druzina zdrava, poznam tut ogromno zdravih vegeterijancev k jim nc ne manjka.
kako lahko kljub temu trdis, da telo rabi meso, ce pa se da vse sestavine iz mesa ustrezno nadomestit, ce si o tem poucen?
evo tega pa res ne bom nikol razumela. razumem da nekateri radi jejo meso in tega nic ne kritiziram, ne razumem pa kako lahko trdijo take reci, ce pa je ze skor splosno znano da to ni res