Higiena pred in po spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

miteq napisal/-a:
messfox napisal/-a:Zadnjič mi je fant rekel, da je opazil, da se vedno pred seksom obrišem z robčki in naj jih naslednjič ne uporabim, ker bi rad ˝vohal˝ naraven vonj.

Sporoči nam kako bo. Mislim, da mu bo žal, ker je to rekel. :D

Hahaha. :lol: Ja, preseneti ga pa se tri tedne ne stuširaj, pa bo videl naravni vonj. :D :lol:
Ne, saj razumem, da je najbrž mislil, da se samo stuširaj in ne potem še nakdano pacaj z raznimi osvežilnimi robčki. :) Te osvežilni robčki, so tudi meni ogabni.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

kr nemorm vrjet kok vsi povrst komplicrate glede pranja tamale oz penisa pred seksom jao.... ce bi jez tok komplicerala bi me moj pomoje nekam poslou....

se mi pa zdijo higienski robčki zakon za spermo brisat sam mors uiber merkat kere kups k uni baby so za moje pojme prevec odisavljeni pa tut se mi zdi da so z necem cudnim prepojeni.. uglavnm fuj! So mi pa zlo dobri navadni od niveje!

Drgac pa nikol nebom pozabla lani morja k sva tko zvecer ful seksala in je res iz mojga tekel cist po celem telesu in je blo tut ful vroce like 32 stopinj in sm cist pol popizdila da nej gre podtus da tak sploh z mano nebo spau hehe
jao kok gre hitr cajt kr ze hmal bo poletje pa vroče bom mogla mojmu spet zacet mal bl za tus morit k nasplosno me sploh pozim nemot tut ce gre zutri pod tus pa pol zvecer seksava pa gre pol sele zutri!
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

nikaragua napisal/-a:kr nemorm vrjet kok vsi povrst komplicrate glede pranja tamale oz penisa pred seksom jao.... ce bi jez tok komplicerala bi me moj pomoje nekam poslou....

Ja, a veš, če se moj po celem dnevu v službi ne bi umil ga niti slučajno ne vzamem v usta. Pa mi je vseeno kolk kompliciram.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

nikaragua napisal/-a:kr nemorm vrjet kok vsi povrst komplicrate glede pranja tamale oz penisa pred seksom jao.... ce bi jez tok komplicerala bi me moj pomoje nekam poslou....

se mi pa zdijo higienski robčki zakon za spermo brisat sam mors uiber merkat kere kups k uni baby so za moje pojme prevec odisavljeni pa tut se mi zdi da so z necem cudnim prepojeni.. uglavnm fuj! So mi pa zlo dobri navadni od niveje!

Drgac pa nikol nebom pozabla lani morja k sva tko zvecer ful seksala in je res iz mojga tekel cist po celem telesu in je blo tut ful vroce like 32 stopinj in sm cist pol popizdila da nej gre podtus da tak sploh z mano nebo spau hehe
jao kok gre hitr cajt kr ze hmal bo poletje pa vroče bom mogla mojmu spet zacet mal bl za tus morit k nasplosno me sploh pozim nemot tut ce gre zutri pod tus pa pol zvecer seksava pa gre pol sele zutri!

Se ti ne zdi, da si hodiš v nasprotje?
Najprej pišeš, da ne komplicirata pri higieni, na koncu pa jamraš, ker se tip poleti ne stušira in se poti nad tabo ter se bojiš prihoda poletnega seksa.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Ammm :oops:
Jaz sem se pa malo zasekirala nad vsem... Mam bolj slab nos, in zavoham samo močne vonjave..

In zdej se skos sekiram da smrdim spodaj pa tega ne vem, ko berem kaj vse ene počnete, pa da še vedno smrdi...
Jaz pač; tuširam se redno, občasno uporabim intimno milo, ampk nikoooli se nisem brisala s kakimi robčki...
Sicer nimam težav s kakimi izcedki, in mislim da nimam nobene bolezni, Moj (in tut prejšnji tip) se še nikoool ni branu oralnga seksa, kaj šele da bi reku da smrdi...
Ampak sem vseeno malo zasekirala...

Jao zdej se bom pa še s tem obremenjevala... :oops:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

fun ne sekiraj se. Kot povsod tudi tukaj preveč komplicirajo :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

:lol: :lol: :lol:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Mislim, da če se redno (ne prevečkrat) umivaš je čisto v redu. In to, da se fant nič ne brani tvoje, ti že veliko pove. :D
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

densy napisal/-a:fun ne sekiraj se. Kot povsod tudi tukaj preveč komplicirajo :D

Se strinjam.

(Intimne robčke pa bi bilo po mje za prepovedat. Kolkor škode te zadeve nardijo...)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

joj da sam pomislm na tiste vlažne robčke za roke brisat se mi kr obrne v želodcu, kaj šele, da bi kej tazga uporablala za tm dol :tot:

se tuširam vsak dan al pa vsak drug dan (odvisn kuko sm na fitnesu :P ), pred odnosom pa se z brisačko (samo zmočeno z vodo, nč druzga) umijem in obrišem, to je pa to... moj se mi še nikol prtožu... intimna mila pa samo na usake tolk oz zlo redk, ker mi grejo na žiuce (mam občutk, kot da mi izsupijo kožo :gruebel: )...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Ryu napisal/-a:
se tuširam vsak dan al pa vsak drug dan (odvisn kuko sm na fitnesu :P ),

o ti čunka! :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Ja intimno milo zelo izsuši kožo, in meni je sestra pri ginekologu rekla, da se s tistim ni prporočljivo preveč pogosto umivat, ker malo izsuši sluznico, in potem se pač ne proizvajajo nekatere bakterije, in če si bolj občutljiv na take stvari se ti uniči ph tam spodaj... sej se čudno sliši, ampak tko je... :?
Jaz ga zato tut bolj poredko uporabljam...
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

Jochie napisal/-a:
Ryu napisal/-a:
se tuširam vsak dan al pa vsak drug dan (odvisn kuko sm na fitnesu :P ),

o ti čunka! :D

no upam da me ne bote na grmadi zažkaj ker se tolk 'premal' umivam :roll: :lach:
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:03, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

MsN napisal/-a:
Se ti ne zdi, da si hodiš v nasprotje?
Najprej pišeš, da ne komplicirata pri higieni, na koncu pa jamraš, ker se tip poleti ne stušira in se poti nad tabo ter se bojiš prihoda poletnega seksa.

ok res sm ful cudn napisala.... nemoti me da nevem se ne umije preden seksava in podobno v letnem času ko ne švica ker ma tut tako delo v pisarni da ni nobenega fizičnega napora in ubistvu ne smrdi, še deozoranta mu nebi blo treba dejansko uporabljati

poleti se pa to itak spremeni ker mene mot da je prepoten
Odgovori