Flirtanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
ursiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Flirtanje

Neprebrana objava Napisal/-a ursiika »

Punce mene pa nekaj zanima.Ali tudi tiste, ki ste v zvezi kdaj flirtate z neznancem/znancem in kako daleč gre navadno tak flirt?
Jaz sem že štiri leta v reni zvezi, nikoli nisem nekaj fliratala, sem vedno prijazna in nasmejana.Ker zraven faxsa delam v enem kafiču je veliko možnosti za flirt.No in te dni se je tudi pri meni znajdo nekdo, ki mu pogled namenim za dve sekundi predolgo :D .In ugotavljam, da z neznanim veseljem hodim v službo, ker vem da bo prišel, vem da me bo gledal, vem da me bo zabaval in jaz njega...ampak to je to.Niti na misel mi ne pride da bi kaj imela z njim :twisted:
Sem srečno zaljubljena, ampak zaradi fantove službe sem zadnje pol leta večinoma sama in mi manka tisti občutek....
:anonym: no in vaše mnenje??'
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

Men občasno rpija kakšen flirt. Kaj dlje od pogleda in nasmeška pa nikdar ne pride. Se mi zdi normalno, da si tko mal popestriš vse skup, ker konc koncev, kdo pa ne mara flirtanja? :D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Brez zamere, ampak kako bi pa gledela na to, če bi on flirtal z drugo in bi mu bilo to v zadovoljstvo? Tudi če popolnoma nedolžno, jaz ne bi bila ravno vesela...
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

^^sej najbrž itak ne bi zvedla :lach:
dokler se nič ne zgodi to ni nič takega.vsi smo ljudje
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Očitno ti paše, ker vidiš, da še nisi za med staro šaro in se kljub zvezi še nekdo drug zanima zate. Nedolžno (!!) flirtanje se mi ne zdi nič takega, ampak samo pod pogojem, da ima oseba razčiščeno, da dlje od tega ne bo šla.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jo..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Jst pa itak ne znam flirtat. Znam pa razlagat o racunalnikih, ampak iz neznanega razloga to pri zenskah ne pali. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Mahagonij napisal/-a:Znam pa razlagat o racunalnikih, ampak iz neznanega razloga to pri zenskah ne pali. :lol:

Na meni bi. :lol:

Meni se nedolžno flirtanje ne zdi nič strašnega. Ampak to, da bolj z veseljem hodiš v službo zaradi nekoga (da lahko z njim flirtaš), se mi pa zdi že malo preveč. Definitivno ne bi bila vesela, če bi moj fant raje hodil v službo zaradi simpatične sodelavke. :P Ma važno je, da se zaveda, kje je meja.
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

Recimo da je to neki normalnega, še posebej v daljših vezah, ko se človeka že navadiš in pol ti paše mal flirtat da si ego nahraniš.

Flirtala sem že, vendar v prejšnji vezi, v tej zdaj pa se mi moj tolko šeta po glavi, da drugih tipov ne opazim (izjema je sam en tip, pa še tega sem opazila, ker ga vidim vsak dan v službi in imam stike z njim, medtem ko grem po ulici, sem v kakem kafiču al kje drugje drugih tipov sploh ne registriram). Sej včasih se prov zamislim sama nad sabo, kam sem prišla, ker prej sem kr dost flirtala :D

Bi me pa ful motilo, če bi vedla da moj flirta s sošolkami al pa na fitnesu....da vem, da pač eno bejbo lepo pogleda, se ji nasmeji, se rad pogovarja z njo itd. in tudi če ve kje je meja, bi me to motilo. Tako da v bistvu, če to dela za mojim hrbtom nočem niti vedet...raje živim v prepričanju da tega ne počne, ker ima oči sam zame :D
ursiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ursiika »

ja sej mene bi to tudi motilo,če bi moj fliratav :D -pa bi vedela.
Tudi jaz načeloma ne flirtam, niti ne opazim fantov, tega pač sem...
in, ja vem kje je meja.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Meni je vsec flirtat, ampak nikoli ni slo dlje od kaksnih besed (pac flirt ne?).

Je lepa popestritev vecera/zivljenja/cesarkoli in res pase vsake toliko ali celo vsak dan..

Sam kaj, ko se mi ne da vec flirtat tako zelo pogostoma kot sem.

Sprejmi to kot nekaj normalnega ;). Sama sem tudi delala v kaficu in vem da je lahko tega veliko, sploh s postavnimi mladenici..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mahagonij napisal/-a:Jst pa itak ne znam flirtat. Znam pa razlagat o racunalnikih, ampak iz neznanega razloga to pri zenskah ne pali. :lol:

Zanimivo, pri tipih pa ful pali, če ženska pokaže, da je nekoliko geekasta :D
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

Men se tako flirtanje ne zdi tko zlo grozn.Se mi zdi da to več al manj vsi počnemo,vezani al pa ne.Prija ti kak pogled,ti ga pa tud nameniš tja kamor paše.Vedet morš sam kakšne so meje in to je to.Ženska pa sama ve zakaj je tko in to opaža...ker njenga tipa NI! :buhu:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

jullia_ napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Jst pa itak ne znam flirtat. Znam pa razlagat o racunalnikih, ampak iz neznanega razloga to pri zenskah ne pali. :lol:

Zanimivo, pri tipih pa ful pali, če ženska pokaže, da je nekoliko geekasta :D

Ja ali pa ce zenska ve kaj o avtomobilih.. se posebej kaksne detajle.. :D pri meni je vedno delovalo hahaa..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Flirtanje

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

ursiika napisal/-a:Sem srečno zaljubljena, ampak zaradi fantove službe sem zadnje pol leta večinoma sama in mi manka tisti občutek....
:anonym: no in vaše mnenje??'

ok, zdaj vem zakaj fantu ni všeč ideja o kelnarjenju in zakaj mi vedno govori, da so vse kelarce iste :twisted:
Odgovori