Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Se podpišem pod vse to, kar si rekla (vključno s tuširanjem pred spanjem :) ).

Ampak problem nastane, ko en od partnerjev bi večkrat, drugi pa ne čuti takšne potrebe. Sam, KittyCat, upam, da pri vama ni tako, ali pač?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja sej to je v bistvu edini problem. ker ce mata oba ful nizek libido, in bi oba seksala sam enkrat na dva mesca, je to za njiju cist prav in najbolj normalna mozna zveza :wink: in obratno...

ce sta pa tu nekompatibilna je pa to sigurno zelo velik problem :? en je vedno ful prikrajsan...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Se podpišem. :)
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a KittyCat »

UG84 napisal/-a:Ampak problem nastane, ko en od partnerjev bi večkrat, drugi pa ne čuti takšne potrebe. Sam, KittyCat, upam, da pri vama ni tako, ali pač?

točno to je problem :( on bi vsak dan 3x, men bi blo pa 1x na mesec čist dost :?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Potem je isti kot je moj. In predvidevam da se, kot sva se midva, kdaj tud malce skregala? Tok, da sta razčistla, da je to edina stvar, ki mogoče ni popolna v zvezi?

Jaz sem mojemu večkrat razložila, da pač ne čutim potrebe, mi ni do tega, pa nima nobene veze z njim. Zdaj ej itak presrečen, samo prej pa ... saj je bil ful srečen, samo a veš, ni bilo pa tiste pike na i.

Ne bom ti pa rekla, da poskusi se potrudit, ker to bi pa tud jaz še pred dvema tednoma imela za najbolj butast nasvet. :roll:

Lahko pa te malo usmerim:
http://www.viva.si/clanek.asp?ID=3372
http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=4054

Upam, da ti kaj pomaga.
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

Seksava skoraj vsako jutro, občasno pa si vzameva več časa zvečer in čez vikend.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Jaz pa nisem jutranji tip. Si moram najprej vsaj zobe umit. :lol: :lol:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^ermmm pa nemorš ččutt privlačnosti pa sexat samo 1x mesečno, če maš zravn tipa k te prvlač, si nora nanjga, se stiskata,skp spita,bjemčkata zjutri/zvečer...hmmmm

mene moj prtisne ob zid al pa objame od zadaj, pa je že po men :D
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

sej se skos pogovarjava o tem, sam to ne reš problema :D

se pa skos cele dneve objemava, stiskava, lupčkava in crklava. men je to čist dost, njemu pa valda ne :?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Pa te nikoli ne prevzame, kako diši, ti kaj takega reče/naredi, se ti naenkrat zazdi zelo zelo rajciš? Niti v mislih? Kaj pa v njegovi prisotnosti? Ko te lupčka, boža in carta - si ne zaželiš še kaj več, ti ne začne doli vse utripat?
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Pa te nikoli ne prevzame, kako diši, ti kaj takega reče/naredi, se ti naenkrat zazdi zelo zelo rajciš? Niti v mislih? Kaj pa v njegovi prisotnosti? Ko te lupčka, boža in carta - si ne zaželiš še kaj več, ti ne začne doli vse utripat?

ne, ni vse v tem. Pri nama je po 8. letih treba malo več naredit. Tudi midva se lahko nevem kok crkljava, masirava al karkoli že, pa to ne pomeni, da sva oba že vzburjena.
Gost

UG84, letelo je na KittyCat.

Sicer pa - kaj je potem treba narediti po 8ih letih? Ne seksati sploh? Vsakič izvajati iber seksi predstave, si izmišljati vedno nove in nove trike in vse moči uperiti v en seks, ki bo vzbudil stare občutke vzburjenosti?

Močno upam, da ne, ker osebno ne vem, če bom kdaj imela toliko časa in energije, ko bom enkrat v službi in s familijo. Takrat so objemi, lupčki in masaže res lažji, globlji in mogoče prioriteta, ampak neka energija med dvema mora vseeno vztrajati in poskrbeti za seks iz gole želje in ne iz navade ali kot posledica ne vem kakšnih cosmotrikov, kako ga obnoreti.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Saj vem da je letelo nanjo, ampka jaz sem bila v enakem položaju. Popolnoma enakem. In razumem kako to je. Nima nujno veze s telesno privlačnostjo, to ti hočem povedat.

In ja, na odnosu in na seksualnosti je treba pa stalno gradit. Celo življenje. Npr. moja dva sta ravno prejšnji vikend praznovala 40.let poroke. Seks ni bil nikoli tabu pri nas, in priznata, da sčasoma ne rata več tako zelo samoumneven.

Je pa zelo pomemben del odnosa, ne glede na to kar kdorkoli reče - in ravno zato mi je toliko do tega, da bi našli kako rešitev za KittyCat.
Gost

No, se strinjam, ampak še vedno nisi povedala, v čem je potem skrivnost po toliko letih, da spolnost še zmeraj teče kot mora? Kaj delati, česa ne?
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

MsN napisal/-a:Pa te nikoli ne prevzame, kako diši, ti kaj takega reče/naredi, se ti naenkrat zazdi zelo zelo rajciš? Niti v mislih? Kaj pa v njegovi prisotnosti? Ko te lupčka, boža in carta - si ne zaželiš še kaj več, ti ne začne doli vse utripat?

Itak, da me prevzame. Takrat pač začutiš kok imaš človeka rad, še vedno pa me to ne rajca. Ok sej če se ful poglobiva v kako božanje in to potem me zrajca ampak večino časa sexava tako, da pač rečem: ok pa dajva, sam tok da izpolnim normo. tak sex je ponavadi brezvezen :(

ne vem... jaz sem prešla v to fazo ko mi ful pomenijo občutki in globja čistva, ki jih izražaš skozi sex, on bi pa še zmer tko k zajček :? ne rata se nama uskladit, pa čeprav sva se že najman 10x pogovarjala o tem. njemu je že prav bed, ker misli, da me ne zna zrajcat. :oops:
Odgovori