ok moj lubi prav, da se dolgočasi in da bo nehu to igrat....je pa na level 68 pa ne me spraševat, kako mu je uspelo... pravi, da je igral neko podobno igrico.
ok... lvl 50. -53. so cista zajbancija an ka b bli usi tak na izi
Let me tell you a secret, something they don't teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we're mortal, because any moment may be our last. Everything is more beautiful because we're doomed.
Let me tell you a secret, something they don't teach you in your temple. The Gods envy us. They envy us because we're mortal, because any moment may be our last. Everything is more beautiful because we're doomed.
Vermilion napisal/-a:yao, men se zatika pr levelu 5
..sj tm namest google napišeš naslov unga komada, ane?!? ...sam zakwa mi pa pol ne rata?
...uf, js sm nekoč clo mislla d sm pametna
pr lvl5 mas u urlu hestheoneforme kar razbijs na smisln stavk in ga vpises v google, big bad voodoo daddy je izvajalec pesmi katere naslou isces in jo vpises kot un in psw
krfjolca napisal/-a:Glede 8ke - Jay Pack ni ime banda, kar ti piše tudi v izvorni kodi - če rečeš to naglas, dobiš JPEG, kar je namig.
kwa nj s tem JPEG-am ...mislm vem kwa pomen, sam kwa pol?!? ...nč mi ni jasn
Tuki je meni lubi pomagal - fora je, dad moraš iz source code dobit mp3 - oni drugi, ga shranit na računalnik in preimenovat v jpg. Potem odpreš to slikco in ti napiše geslo in username.
Khm - sem prišla do 14ke in pogruntala za deja vu - ampak mi ne prime. Čeprav napišem pravilno francosko s preglasi, mi ne sprejme gesla. Kaj lahko še naredim, help pliiiz!