Higiena pred in po spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Če upam, da bom deležna kaj orale, ja. Že tako je to področje bolj revno kot bi si želela, zato vsaj poskrbim, da sem zares čista.
Imaš, da me vikaš!
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jullia_ napisal/-a:Ok, to mi je jasno, da se človek umije pred seksom, če se je zadnjič recimo stuširal zvečer, zdaj je pa ura 1 popoldne.
Ampak recimo, da greste pod tuš okrog 6ih zvečer, potem pa ven na eno kavo, do fanta,... tam okrog 9ih se pa spravite seksat. A se greste vseeno prej še enkrat umit?

ni nujno...če že,si umijem samo intimni predel, če pa ne in pride do seksa gre pač brez orale (pri meni je nemogoče da v treh urah ne bi šla vsaj dvakrat lulat)
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

meni bi tele kolobocije pred seksom ubile vso spontanost, od katere praktično živim... sploh si ne predstavljam kako naj bi to zgledalo, se začneš mečkat, te zagrabi, vse se začne vlažit in ti rečeš 'ej samo malo, si grem fufljo splaknit' :o
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ja ne vem, sej mojmu fantu grem tud kdaj na živce da morim s tem,sam zdej se je že tok navadu da je pač vedno umit,al pa se umije že preden začne pobude dajat : )
Govorim pa o bideju,ki je ful bolj pratičen kot tuš,ne vem kak bi blo če ne bi blo bideja (pr nas ga nimamo),verjetno bi dala dol hlače in se umila od pasu navzdol.
Ja jaz sama se grem vedno prej splaknit (se umivam spodi samo z vodo, razen rito žajfam) pozneje si pa res ne predstavljam da se ne bi šla umit! Vse une tekočine,pa od lubrikanta,da bi pustila da se mi to zasuši...fuj.
Isto pa fant, od kondoma,pa lubrikanta,se mu pusti kup svinjarije na dlakah.
Tak da ja..Vedno in povsod.
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

Za fafanje je pogoj sveže umit penis, za seks pa nisem tako zelo občutljiva.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

men lih to da nisem vsaj približno umita povroči nesproščenost med seksom. itak približno veš kdaj bi lahko blo in se pač umiješ,ni nek big deal to.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Smetka_ napisal/-a:Pred in po.

Oboje opravim na bideju,enako fant.
Če tega ni sploh ne seksam!

kaj pa spontanost..npr. ko greš vn, v diskaču na wcju al pa kje zuni...pa sej to ko greš ven, se stuširaš ja..amPAk ko plešeš, greš na wc lulat umes..pa si mau preznojen od ozračja itd..

a potem bi tis ovjmu rekla, ne, pejt s eumit, čene jaz ne bom sexala? :lol:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Eh, chiqqa, se mi zdi, da jemlješ iz konteksta. V diskotu na wcju se punca pač nagne malo naprej, tip pa ji ga porine odzadaj. In je to to. Za to ne rabiš bit nevemkako umit.

Drugo je, če se spravljaš seksat doma - v postelji, kjer se oba prelupčkata, prebožata, itd. Tam pa že šteje higiena. In spontanost doma ali spontanost v diskotu se krepko razlikuje.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jaz mam tudi rada higjeno za seks. Pred in po.
Na javnih vecejih pa ne seksam :tot: če me pa prime se zadržim do doma.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

miteq napisal/-a:V diskotu na wcju se punca pač nagne malo naprej, tip pa ji ga porine odzadaj. In je to to. Za to ne rabiš bit nevemkako umit.

Drugo je, če se spravljaš seksat doma - v postelji, kjer se oba prelupčkata, prebožata, itd. Tam pa že šteje higiena. In spontanost doma ali spontanost v diskotu se krepko razlikuje.

S temle se zelo strinjam. Tudi midva, ce se odlociva za enega na hitro (pa ni vazno ali je to na sprehodu po gozdu, ali pa pac doma v kopalnici, ker so cimre doma in pac ce ne moreva pocakat, lahko to izvedeva samo v kopalnici) nama je vseeno za higieno. Pac se vsedem gor, al pa kot pravi miteq od zadaj in to je to. Ce pa se pac to dogaja lepo pocasi in doma v postelji se pogosto greva vsaj malo splaknit na bide ... tako ali tako se pogosto zgodi, da se vsaj eden odloci it se na wc, da ne bo potem vmes treba ... pa se sproti se na hitro umijes (vsaj z vodo). Pa to niti ne pokvari kaj prevec samega vzdusja, saj se ne ohladiva tako hitro, se pa zelo hitro segrejeva nazaj. :P :P
Po sexu pa pac itak greva spet lulat :D in spet minutka, pa si splaknjen.
Tko nama je prov super :P
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

Zadnjič mi je fant rekel, da je opazil, da se vedno pred seksom obrišem z robčki in naj jih naslednjič ne uporabim, ker bi rad ˝vohal˝ naraven vonj. Po brisanju z robčki moja nožnica nima nobenega vonja. Ne predstavljam si, da si je nebi obrisala, ker ko pomislim na lulanje, spodnje hlačke, kavbojke..in kakšen vonj je tam doli, me kar vse mine. Preden se dobim z njim, se vedno tuširam.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja no sej to. Če se stuširaš, preden se dobiš s fantom, si malo težko predstavljam, da eno uro kasneje že smrdiš.
Če se res tako hitro razvije neprijeten vonj (ne zgolj "normalen" vonj spolnega organa, ki pač ni aroma vrtnic :) ), potem bi bilo mogoče smiselno razmisliti o obisku zdravnika.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

messfox napisal/-a:Zadnjič mi je fant rekel, da je opazil, da se vedno pred seksom obrišem z robčki in naj jih naslednjič ne uporabim, ker bi rad ˝vohal˝ naraven vonj. Po brisanju z robčki moja nožnica nima nobenega vonja. Ne predstavljam si, da si je nebi obrisala, ker ko pomislim na lulanje, spodnje hlačke, kavbojke..in kakšen vonj je tam doli, me kar vse mine. Preden se dobim z njim, se vedno tuširam.

Ja, teli robčki so odišavljeni in bog ve, kašn 'prijetn' okus puščajo :tot:

Jst sm se enkrat lih stuširala, pobrila in pol namazala z Bepanthenom (kot se zmeri, da nimam unih pikc), pol je bla pa kmal za tem akcija in mojmu tipu oraln seks ni predstavlu kšnga užitka, k sm bla vsa grenka od une kreme :D
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

messfox napisal/-a:Zadnjič mi je fant rekel, da je opazil, da se vedno pred seksom obrišem z robčki in naj jih naslednjič ne uporabim, ker bi rad ˝vohal˝ naraven vonj.

Sporoči nam kako bo. Mislim, da mu bo žal, ker je to rekel. :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

da bi seksala na wc-ju mi je nekej najbolj nagravžnega ever. nikoli in nikdar to si pa upam trdit...drugače pa ja,če je tahiter pol ni tok važno ker itak ni orale itd.
Odgovori