LitLe.pink.girL napisal/-a:haii!
pred pribLižno 2 mesecema sem se razšLa s svojim prvim fantom. meni je pomeniL res USE! zeLo rada bi ga pozabiLa vendar je zame to zeLo težko saj hodi na isto šolo in ga vidim usak dan.. prišLo pa je do veLikega zapLeta. moja naj naj naj frendica se je zaLjubiLa vanj.!!

tudi on se je zaLjubiL vanjo in sedaj hodita
sama sem ji povedaLa da se to ne spodobi ravno najboLj (usaj po mojem mnenju) vendar me je samo nadrLa ter me dan-dva ignoriraLa. meni je zeLo hudo, ko vidim da se poLubLjata zanalšč pred mano, da bi biLA jaz jezna.
Prosim pomagajte! res ne vem kaj naj storim..
rada bi se ubiLa a si ne upam.. prosim, HELP

Jst sem v podobnii situaciji, vendar moj biuši ni zdj z mojo kolegico, ampak z eno ki je sploh ne pozna, sploh ni po njegovem okusi, nič nimata skupnega, ničesar

uglaunem. mi2 sva bla skupii 1leto in 5 meseceu .. zadn mesec je biu skoz slabe volje, zmeraj manj sma se vidLaa, komi da je odpisuu na kak sms, po fonu se mu ni dalo pogovarjat kej preveč .. na msn.ju si je z drugimi pisuu, jst pa sm dobila odgovor šele po najmanj 15ih minutah

fuL me je zanima zaka zdj to kr naenkrat .. pa sm mu napisala pač ka je narobe, če sm kej tazga nardila da je jezn name pa da odpišee šele po 15ih minutah, kaj dela da tolk douk rabii. ne da bi kej težila, hotla sm sam zvedet zakaaj??

in potem je blo konec usega, izjavu je da ga preverjam, da me ma dost, da se čudn obnašam, da sm preveč lubosumna .. in mi je dau konc

od tega je zdj 1mesec .. in jst še zmerii vsak večer v souzaah ker ga nenormalno pogrešam

ve da bi use nardiLaa da bi blo spet kot je bloo .. sam zdj ma z eno nekii. In če mam na msn.ju v podnicku napisan kej žalostnga, takoj klikne pa se dere nad manoo naj zbriišeem to dol ker ne bom nč dosegla s tem pa da če se bom jokala tut ne. & če grem kak vikend vn, vedn klikne pol nasledn dan: s kom si bla, ki si bla .. lalala. Ka si naj pol misliim ??
Priznam, sm razmišljala u samomoruu. pa mi je najboljšii frend preprečuu. Nevem kak ga naj drugačee pozabiim kot da se ubijem .. jaa usi pravijo Čaas Čaas Čas ..
In ugotovila sem, lahko bi ga prebolela samo če bi bla z najboljšiim prijateljem, on pa ima seveda puncoo ..
Mam pa še en probLeem. Sedaj si dopisujeem že kr nekii časa z nekom iz bližnje okoliice kje jst živim & mi je fuuul fajniii, fuL se štekama, vedn me spravi u smeh če sm u beduu .. & on je biu z mojo sošolko, pa ga je prevarala pa je blo konc. zdj ga pa ona še zmerii neki preverja. & jst si ne upam it nikamor z njim vn ker če bi me ona vidlaa bi mi fuuL zamirla. tega pa nebi rada ker se dobr zastopmo pa use ..
Pliis pomagite mii & svetujte ka naj narediim glede usegaa ?!!
Hvalaa :*