Yazmeen napisal/-a:Pr enih psih se prov vid, da so na pamet napiflani cel potek ukazov, ker te že kr prehitevajo
To se naši dogaja. Gre v prostor še preden rečem sedi
:D
Ma deeeeeeeeej no. Te dni jo peljemo odstrant šive, pa bom še za to vprašala. Znorela bom no, zakaj se ji vse dogaja naenkrat?! Pa še glih dans sm sanjala pokojno mucko, kako ma šive, ki so ji počl in ji vsi organi vn gledajo in umira, jst ji pa radio pržigam. Kaj če je rak?? Očitno mi bo še ta žival umrla?
Jst nočm met več živaliiiii.

Mah ja, sej mi je žal za kliniko, pa še en kolega je ravno tisti dan hvalil tole kliniko, ker so mačka tja peljali cepit in mi rekel, da nej grem tja. Sej ne rečem, veterinarka pa asistent sta bla ful dobra, sam operacija je mal čudna.
Je kr uživala zravn, noben jo ni držu, sam božala sm jo, pa je mislla, da jo božam po trebuščku. Pa vonj razkužila ji je tut všeč. Nekaj problemov sem mela s škarjami, ker niso hotle rezat
Ampak me motijo neke črne pikice, ko sm jih mal drmala, so ble mal debelejše. A so to hrastice, a je to normalno? Ji ne bi glih tega odstranjevala, ker sm sama doživljala največje muke, ko mi je zdravnica hraste dajala dol namest šivov
Bom prlimala slikce brazgotine in bule, k nafilam digitalca.
Ja, pikice so tm, kjer so bli včas šivi. Sama si je vn potrgala par šivov pred parimi dnevi, zato je tko čudno na levi strani, verjetno bo mela bl grdo brazgotino, ker je šarila tm okol. Tm, kjer si jih je sama potrgala, ji nisem nič dajala ven, ker jih res ne vidim, razen enega res dooolgega šiva (verjetno je blo vse skupi povezan). In verjetno so res tiste črne pikice hraste, ker si jih je prekmal ven vzela. Sam sej je še na antibiotikih, pa na sliki zgleda vse bolj rdeče kot v resnici je, ni nč vneto al pa kej. Pa tut čist na vrhu, na desni strani, tm k se šivi stisnejo in združijo na vrhu, je tut taka črna pikica. Sej ji bom tole rano še pregledovala, da ne bo kj narobe.