jst na nobeni jauni školjki ne sedim!

fun napisal/-a:Sej se ni treba usest na školko- jaz se je nič ne dotaknem s kožo ker sm napol v počepu ko grem lulat... Ali pa obložim školko z wc papirjem... Pa sej ni taka umetnost
fun napisal/-a:Sej se ni treba usest na školko- jaz se je nič ne dotaknem s kožo ker sm napol v počepu ko grem lulat... Ali pa obložim školko z wc papirjem... Pa sej ni taka umetnost
fun napisal/-a:Ko sem bla mala sem šla enkrat (samo enkrat in edinkrat) taborit s skupino skavtov, in smo mogli cel teden kakat v hosto- brez vc papirja; edin če si slučajno uspel pretihotapit kake robčke v ruzaku...
![]()
![]()
Ljubiteljice estetike in svežih vonjav; dejte se zgražat
Skrat potepuh napisal/-a:fun napisal/-a:Ko sem bla mala sem šla enkrat (samo enkrat in edinkrat) taborit s skupino skavtov, in smo mogli cel teden kakat v hosto- brez vc papirja; edin če si slučajno uspel pretihotapit kake robčke v ruzaku...
![]()
![]()
Ljubiteljice estetike in svežih vonjav; dejte se zgražat
Fun, ne verjamem, da vam niso pustili imeti papirja.Sej v gmajni se itak vse organske stvari-torej tudi papir in kakanje razgradijo veliko hitreje kot drugje...
chiqqa napisal/-a:kvaa??
preber še 1x in to dobr!
če daš robčke spodi, robčk leži tko da gleda na uno stran školjke recmo za dobrih 3cm (ker je robčk širši od školjke)..no in k lulaš, jz se tko nagnem ane, ne direkt usedm, pa pač ne teče direkt pravokotno dol, pa ni zmer un ornk pritisk, pa presledki so lohka ane pa se pokapa ROBČK itd..no in se zmoč komot tistih par 3cm in ta mokrota se potem po celm robčku razširi-pač če zmočš neki se razšir po površini-in je tko robčk mokr in mokra školjka in pač pobrišeš z vodo pa še s suhim robčkom.. zato pa pravm, da nemaram robčkou polagat lih zto k se zmoč in se po školjki ker se sitka s površino. Ma neznam razložt točno, sej vrjetn kera ve o čem govorim ane.
in ne ti men da po školjki ščijm ,,svašta. dokler jz dobim zmer poscane wcje da brišm celo dilo za drugimi, medtem ko jz če nardim kako kaplco, pobrišm celo dilo z mokrim robčkom-Z VODO ZMOČENIM,NE URINOM da ne boš zdj pset obrnla besede (lol) in potem še s suhim, da ja ne bo katera dobila umazan wc za mano..ker kukr jz dobim zmeri neki svinjske, da me kr mine!!!!!!!!!!!!
*purple* napisal/-a:
ej dekle, če maš slabe žiuce pojej en apaurin, pa še enkrat moj post preber pa mi povej kje sm jst tebe obtožla da ti ščijš po školjki!veš zakaj se na koncu stauka uporabljajo uprašaji???
*purple* napisal/-a:a ti lulaš po pokrovu, da se zmoč?