*mala* napisal/-a:^^ Tvoje mnenje. Men pol čevljev v tej temi ni všeč (no, še več k pol), ti so mi pa lepi. Resda je original lepši, sam je pa mal preveč denarja...
Sej vrjetno pa ti nebi kakih mojih obula
Si misliš, da bi bilo vsem všeč isto? 

*mala* napisal/-a:Punce, če nočete kupovat kopij, bolje da nehate v H&M-u in Zari kupovat, ker vse posnemajo za dražjimi firmami.

*mala* napisal/-a:^^ Se popolnoma strinjam s tabo. Dokler na njih ne piše Puna, D&D,...mi je čist vseen.

renatka_ napisal/-a:Drugač pa ful ne razumem zakaj kdo noče kupit "kopije". Če ti je čevelj lep, udoben in, če imaš denar zanj res nevem kje je problem.
Razumem tiste, ki imajo denar in si lahko privoščijo original - jaz bi si ga na njihovem mestu tudi. Prav tako razumem tiste, ki so jim knock offsi in ponaredki grdi in jih zato pač ne kupijo. Ne razumem pa tistih, ki nečesa nočejo kupiti (pa jim je všeč) zato, ker je PODOBNO nečemu, kar je original, vendar ne gre za ponaredek ampak za knocf offs. Ponaredkov pa sama ne podpiram (že v osnovi so mi grdi, tako jih niti zastonj ne bi imela). 

*mala* napisal/-a:Punce, če nočete kupovat kopij, bolje da nehate v H&M-u in Zari kupovat, ker vse posnemajo za dražjimi firmami.

js bi tudi. Moj je cel štuk dal skozi, jaz pa sm na istem oddelku bila. Pol sem našla eno majčko na zadrgo, sam ni bilo moje številke.
Škoda, bo za drugič.