i think a nigguh is more cuter than the white man is..
ampak se mi zdi da majo vsi nigrji (kt majo medrasno zvezo) ful grde babe
oni ful cute n all.. zene pa ziva groza
saj men se zdi tko
veja napisal/-a:i think a nigguh is more cuter than the white man is.. ampak se mi zdi da majo vsi nigrji (kt majo medrasno zvezo) ful grde babe oni ful cute n all.. zene pa ziva groza saj men se zdi tko
Vsak ima svoj okus!!A se ti ne zdi???Kar je tebi lepo,ni nujno,da je tudi meni in obratno!
Mene pa zanima, kako ve gledate na to, če je fant, v katerega ste se zaljubile, drugačne rase, npr. da je črnc? Pri meni se je to zgodilo, pa so vsi govorili, da to pač ne gre. On naj bo s črnko, jaz pa z belcem. Kako se vam to zdi- veza z nekom, ki ni iste rase? Ali bi poslušale mnenja drugih in ne svojega srčka?
Lepo prosim. Zastarelo mišljenje. Halo?
Če ti je všeč, ti je lepo z njim, se imata rada, bodita skupaj.
Spelina napisal/-a:jz sm pa že več kot leto srečno zalublena v mojga čokoladnika
you lucky girl.
Men so pripadniki drugih ras 1000x lepši od belcev(seveda so izjeme), črnci pa mulati so pa najslajši.
Pa v moji družini ne bi nobenga motl...še ponosni bi bli
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
meni se to zdi zeloooo neumno. vsi smo krvavi pod kožo tak da... jaz bi vsekakor bila z njim če bi ga res imela rad, ne bi se zmenla za to kar pravijo drugi
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Jaz bi mela mulata za fanta takoj. Ampak tukaj v MBju... še nisem takšnega srečala. Joj... pa otroka bi z njim hotela imeti, ker mali mulati so tak LEPI.