Damyanchyka napisal/-a:Ej jst sm prebrala..use..
In se mi zdi post ful pesimistično napisan..pač skritizera soc.delo dokonca..Sicr sama ne vem kuk majo plače..pa tut nobenga nism šla sprašvat, ker me ta študij zanima neglede na use.. Me pa zanima, če so tej podatki pravi oz. je res tku črnu kukr se prek njenga posta na blogu dubi vtis. Confused
Hja, res je napisano precej črnogledo glede na to, da je ženska diplomirala iz socialnega dela. Sicer pa se tudi sama še nikoli nisem pozanimala koliko imajo plače, me pa zanima. Četudi si to delo zares zelo želim opravljat, se mi v današnjih časih zdi plača zelo pomembna.
Roisin napisal/-a:jst tud mislim, da je stanje socialnih delavcev pri nas katastrofalno. razen če ne delaš v kaki fajn ustanovi oziroma šoli, kjer so plače po moje dosti višje, ampak večinoma imajo pri nas univ. soc. del. slabe plače!
če imate možnost ali pa če vas zanima tujina, ne oklevajte, baje, da so v veliki britaniji zelo zaželen kader in seveda tud plače so bajne glede na stanje v SLO. pri nas ta poklic pač ni cenjen, kot tudi še kakšen drugi ni. drugače pa probajte prit na kako šolo ...
Mogoče imaš prav

mene tujina žal ne zanima.. tako da.. res ne vem..
Žalostno je vse skupaj.
Toliko truda najprej v študij, nato še v delo..na koncu pa še pošteno poplačan nisi..