On Nedolžen
^^pa a ne znate brat al kaj? noben ne bi nobenga pustil, noben ne bi nikogar zavrnil (v tem primeru), ampak bil bi pa to en minus.
sploh je pa to čist beden primer - ker športni lepotci so pa vsem všeč, al kaj.
jst se strinjam z jullio_, ne bi pustila fanta zarad tega, ne bi bila pa ravno navdušena. sploh če bi jih imel že krepko čez 20, ker potem se začneš spraševat zakaj je do tega prišlo. če je to po lastni izbiri, bi se MEN zdel čuden, če pa ne, se je pa očitno že komu prej zdel "čuden".
to je moje mnenje, vi pa lahko poseksate tolk športnikov devičnikov, kolikor vam paše. nisem čist nič obremenjena s tem katera po vrsti sem, partnerja sem si izbrala po drugih kriterijih.
sploh je pa to čist beden primer - ker športni lepotci so pa vsem všeč, al kaj.

jst se strinjam z jullio_, ne bi pustila fanta zarad tega, ne bi bila pa ravno navdušena. sploh če bi jih imel že krepko čez 20, ker potem se začneš spraševat zakaj je do tega prišlo. če je to po lastni izbiri, bi se MEN zdel čuden, če pa ne, se je pa očitno že komu prej zdel "čuden".
to je moje mnenje, vi pa lahko poseksate tolk športnikov devičnikov, kolikor vam paše. nisem čist nič obremenjena s tem katera po vrsti sem, partnerja sem si izbrala po drugih kriterijih.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Twitch napisal/-a:Bi zavrnila tut kšnga športnga lepotca, ki je mu v najbolših letih polno intenzivnih treningov in nč cajta se z babnicami ukvarjat?
Ne bi, ker mi je videz ključnega pomena pri izbiri tipa in nikakor ne morem reči ne modelu s sixpackom. Sploh če ima še modre oči, takšnemu sem pripravljena takoj rodit sina.
Vidim, da nisi dojel sarkazma. Resničen odgovor sem pa že prej napisala.
Nisem človek, ki bi se z neko dejavnostjo ukvarjal tako aktivno, da bi mi to okupiralo praktično celo življenje, zato bi zelo težko shajala s tipom, ki se resno ukvarja z glasbo, športom, motorji,...
Mi preveč pomeni, da lahko čez noč spokam in grem na roadtrip, da sem poleti frej in grem na morje, da se lahko nažrem junk fooda brez pomislekov v zvezi s kalorijami, ogljikovimi hidrati,... In ob sebi si želim nekoga, ki na življenje gleda vsaj približno tako, ne pa nekega hudega športnika, ki mu življenje usmerjajo vsakodnevni treningi in tekme čez cele vikende.
jullia_ napisal/-a:Razlog za njegovo abstinenco je lahko vera, sramežljivost, pretirana osredotočenost na šolo, določene hobije,... nič od tega pa ni lastnost, ki bi jo pri fantu posebno želela.
Nisem človek, ki bi se z neko dejavnostjo ukvarjal tako aktivno, da bi mi to okupiralo praktično celo življenje, zato bi zelo težko shajala s tipom, ki se resno ukvarja z glasbo, športom, motorji,...
Mi preveč pomeni, da lahko čez noč spokam in grem na roadtrip, da sem poleti frej in grem na morje, da se lahko nažrem junk fooda brez pomislekov v zvezi s kalorijami, ogljikovimi hidrati,... In ob sebi si želim nekoga, ki na življenje gleda vsaj približno tako, ne pa nekega hudega športnika, ki mu življenje usmerjajo vsakodnevni treningi in tekme čez cele vikende.
Mahagonij napisal/-a:Nic bat...tudi zate se bo kaka nasla.Twitch napisal/-a:Hahah ne me jebat.
Kpa čej glup v glavi?

julija, jst pa msilm, da tu tlele gledaš kot da je use črnobelo in da ti tukaj ne sprejemaš tistega "sivega" oddtenka.
namreč, zakaj bi bil usak neizkušen tip čuden, oziroma slab v postelji?
Mogoče mu prvič res nebi šlo od rok, mogoče bi te pa drugič poseksal tko kot še nihče nikoli prej.Vedela pa nebi če mu nebi dala priložnosti, right?
jst čist razumem, da nekomu to pač ne potegne, ampak kukr sm rekla, kaj bi storili takrat ko bi bla vpletena močnejša čustva?Bi bil to še vedno tok velik minus?
zakaj pa točno je za skrbet, da nekdo nima izkušenj?zakaj točno je čuden?Kje so pa napisana in dodeljena merila kdaj nekdo izgubi nedolžnost in kdaj pridobi izkušnje v intimnosti?
Mislm ni mi čist jasno, zakaj soditi človeka.Lahko je, kot je ena rekla bil zagrizen športnik/karierist/karkoli, pa pač ni dal tolk na to.Sej mislm, da stem športnikom ni hotla povedat, da bi use dol padle, ampak dejstvo, da prej pač o ženskah ni razmišljal ker se je posvečal športu.
lahko je pač človek tud nasplošno gledano neatraktivnega videza in zarad tega ni mogu dobit ženske.Da bi bla pa tle kšna ovira je pa jst ne vidm vkolikor je je tip ušeč.
Daj mi razloži, zakaj ti smeš preferirat tipe, ki so manj žensk zamenjali, jaz sem pa blazno neuvidevna do ubogih neizkušenih fantov, ker se mi njihova deviškost pač ne dopade prav preveč.
A si imam mogoče tudi jaz pravico tipa izbrat po svoji želji?
Saj ne pravim, da so tisti, ki še niso imeli punce, čudni. To si ti napisala, jaz nisem podala popolnoma nobene vrednostne sodbe v smislu tega, da je kaj narobe z njimi, ker še niso seksali.
Ja, ne glede na to, kako všeč bi mi človek bil, bi bil to minus. Ravno tako, kot bi bilo zamujanje minus. Ali pa recimo, če ne bi zjutraj kave z mano pil. Pa to ne pomeni, da mu ne bi dala priložnosti, nekateri ste pač nepismeni, ker sem to že 3x napisala, pa še vedno po svoje tupite.
To zgolj pomeni, da ne bi od veselja v luft skakala, ampak bi me to dejstvo motilo. Tudi tebe verjetno kaj na tvojem tipu moti, ane? Pa pač sprejmeš napake, ker ga imaš rada. To ne pomeni, da njegovi minusi izginejo, ampak zgolj plusi pretehtajo.
Če je pa dejstev, ki govorijo proti izbiri nekega fanta, se pa pač zanj ne odločiš ane. In samo to želim povedati. V dvomu, če bi želela z nekom bit skupaj ali ne, bi njegova neizkušenost prej škodila kot koristila. Sama po sebi pa ne bi bila razlog, da bi tipa skenslala. Zgolj motila bi me.
...Zdaj pa čakam na naslednjega polpismenega težaka, ki bo prebral samo vsako tretjo besedo v mojih postih in čutil neizmerno potrebo po tem, da mi polaga besede v usta.
A si imam mogoče tudi jaz pravico tipa izbrat po svoji želji?
Saj ne pravim, da so tisti, ki še niso imeli punce, čudni. To si ti napisala, jaz nisem podala popolnoma nobene vrednostne sodbe v smislu tega, da je kaj narobe z njimi, ker še niso seksali.
Ja, ne glede na to, kako všeč bi mi človek bil, bi bil to minus. Ravno tako, kot bi bilo zamujanje minus. Ali pa recimo, če ne bi zjutraj kave z mano pil. Pa to ne pomeni, da mu ne bi dala priložnosti, nekateri ste pač nepismeni, ker sem to že 3x napisala, pa še vedno po svoje tupite.
To zgolj pomeni, da ne bi od veselja v luft skakala, ampak bi me to dejstvo motilo. Tudi tebe verjetno kaj na tvojem tipu moti, ane? Pa pač sprejmeš napake, ker ga imaš rada. To ne pomeni, da njegovi minusi izginejo, ampak zgolj plusi pretehtajo.
Če je pa dejstev, ki govorijo proti izbiri nekega fanta, se pa pač zanj ne odločiš ane. In samo to želim povedati. V dvomu, če bi želela z nekom bit skupaj ali ne, bi njegova neizkušenost prej škodila kot koristila. Sama po sebi pa ne bi bila razlog, da bi tipa skenslala. Zgolj motila bi me.
...Zdaj pa čakam na naslednjega polpismenega težaka, ki bo prebral samo vsako tretjo besedo v mojih postih in čutil neizmerno potrebo po tem, da mi polaga besede v usta.
julija, kot sm že rekla, niso mi ušeč, ampak nism rekla da jim nebi dala možnosti.Za take ki so pa ornk kurbirji bi se pa bala za svoje zdravje,kar se mi zdi velik bolj upravičeno kot to, da me prvihpetkrat slabo poseksa.
da so čudni je napisala rinca.
ne julija, kukr sm jst brala nisi nikjer točno napisala da bi mu tudi dala priložnost.zato sem pa vprašala.če sm spregledala pa sori.
je pa use tko izgledalo, že v eni drugi temi, da bi se ene devičnika branila na use kriplje, da so čudni, da so nevemkajuse.
Pišem tud nasplošno.
da so čudni je napisala rinca.
ne julija, kukr sm jst brala nisi nikjer točno napisala da bi mu tudi dala priložnost.zato sem pa vprašala.če sm spregledala pa sori.
je pa use tko izgledalo, že v eni drugi temi, da bi se ene devičnika branila na use kriplje, da so čudni, da so nevemkajuse.
Pišem tud nasplošno.
*purple* napisal/-a:da so čudni je napisala rinca.
napisala sem, da bi se MEN zdel nedolžen tip pri 29ih čuden. moje mnenje, OK?
ti pa z njim delaj kar hočeš in nehaj težit folku, ki drugače razmišlja. jst dopuščam druga mnenja, ti se pa čist v vsakega vtakneš.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.