Po seksu me boli glava
- LITTLErainbow^^
- Sramežljivka
G N R napisal/-a:punce pozdravljene:)
danes ponoči sem imela nezaščiten spolni odnos..vem, lahko me obtožujete, nevem kje sem imela glava..danes mi je zeloo žau. tipu sicer ni prišlo, ampak me useeno skrbi.
danes zjutraj pa sem dobila menstruacijo..zanima me, če mi morala kljub temu da sem dobila menstruacijo uzeti ti 2 jutranji tabletki?
ha ha ha ha umiram. koliko si sploh stara? 1. če mu ni prišlo nisi noseča 2. če si drugi dan dobila menstruacijo 101% NISI noseča xD
p.s.: v čem je fora sexa če mu ni prišlo? :O

glede špele pa. ne vem kaj vsi pizdite nekaj. saj je pa čist ok napisala. no tisto 'sexati se' se je malo čudno čulo xD
Če te prime da bi delal, se vsedi in počakaj da te mine.
^^
zanimivo da se ji posmehuješ, zravn pa gluposti pišeš...tut če tipu ne pride je šansa za zanositev, si že kdaj slišala za predsemensko tekočino?
G N R, če si dobila menstruacijo naj te ne skrbi, bodi samo pozorna če bi je bilo premalo, se pravi mejhn krvav madež, če je pa takšna kot ponavadi se pa nimaš česa bat (razen mogoče kake spb).
zanimivo da se ji posmehuješ, zravn pa gluposti pišeš...tut če tipu ne pride je šansa za zanositev, si že kdaj slišala za predsemensko tekočino?
G N R, če si dobila menstruacijo naj te ne skrbi, bodi samo pozorna če bi je bilo premalo, se pravi mejhn krvav madež, če je pa takšna kot ponavadi se pa nimaš česa bat (razen mogoče kake spb).
Hej da ne zaključimo pri tem... Jas vsak dan seksam po... Po 4-krat
na dan kdaj ali pa kdaj pa tudi po 5-krat. Vem da me lahko obtožujete
ampak jaz sem navajena seksan in brez njega nikakor ne morem.
Oprosti ampak to je resna težava... Tako da...
Ah zdaj pozabimo na vse skrbi in prisluhnimo še drugim.
na dan kdaj ali pa kdaj pa tudi po 5-krat. Vem da me lahko obtožujete
ampak jaz sem navajena seksan in brez njega nikakor ne morem.
Oprosti ampak to je resna težava... Tako da...
Ah zdaj pozabimo na vse skrbi in prisluhnimo še drugim.
[quote="bombica"]Spela123 ne se sekirat, ker so ene prav glupe kure! Jaz sem te čisto razumela, saj v forumu pa res ni predpisano, da se piše slovnično, če kera ne razume, pa naj ne komentira
[/quote]
Hei!
bombica!
Res hvala za to!!!!
Ti pa res skoraj vse razumeš!
Res zelo hvala pa še nekaj res si zelo prijazna!!!!!

Hei!
bombica!
Res hvala za to!!!!
Ti pa res skoraj vse razumeš!
Res zelo hvala pa še nekaj res si zelo prijazna!!!!!

Spela123 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Mogoče si pa lezbijka.
Jullia mogoče si šla pa ti res predaleč...
Nisem lezbijka!!!!!!![]()
Glupsti pišeš pri meni... Kar povem mislim (napišem) je res ali pa tudi NE
Tako da...![]()
Nesramna si!
Ali pa tudi ne ...

Medtem ko se trudim z dešifriranjem tvojih postou, ne morem, da ne bi predlagala, da mal manj seksaš, pa več v šolo hodš

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
bombica napisal/-a:Spela123 ne se sekirat, ker so ene prav glupe kure! Jaz sem te čisto razumela, saj v forumu pa res ni predpisano, da se piše slovnično, če kera ne razume, pa naj ne komentira
Predpisano ...

Saj se ne gre za to. Gre se za to, da ce si zelis nasvet se pac lahko se potrudis za kasko vejico in take zadeve. Saj ne zahtevamo knjiznega jezika. Razumljiv jezik pa. Nevem kako bi ve brale zadeve kjer ni popolnoma nobene vejice. V vecih primerih je stavek lahko prakticno nerazumljiv ali pa se ga da razlozit na vec nacinov ce ni vejic.

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Spela123 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Mogoče si pa lezbijka.
Jullia mogoče si šla pa ti res predaleč...
Nisem lezbijka!!!!!!![]()
Glupsti pišeš pri meni... Kar povem mislim (napišem) je res ali pa tudi NE
Tako da...![]()
Nesramna si!
Ti boš meni, da sem šla predaleč, ko tipu z rokavico v rit lezeš... to je šele predaleč, da do fekalijj prilezeš.