Vanity_Fair napisal/-a:haha in pol ti NIA govoriš o tem kaj je cheap, medtem ko bi za kaj takega prej veljala ti s svojim stilom oblačenja pri tvoji postavi

se spomnim iz teme slike uporabnikov ko si slike limala. no comment
hmm pa resno te sprašujem a je to bil pust slučajn al si se tko na en normalen dan oblekla? tole še za pust ni, razen če se bejba našemi v... hm, k****?
sorry sam če maš ti čist kontradiktorno mnenje glede na to kakšna si sama pol ne morš rečt za druge da so cheap.
pa brez zamere, that`s just my opinion

če si spregledala,je se mi zdi bla Nia to lani za pusta.res misliš , da bi šlo urejeno dekle, kot je ona, taka na cesto?
In ne razumem, zakaj si se spravila takoj na tak osebni nivo in prvlekla neko sliko za katero sploh nevem na kakšen dogodek je bila posneta?in niti na eni njeni sliki nisem opazila, da bi bla cheap.prou fajn dekle je.
Aha pa še to.Če se ji zdi črna barva chepa, se ji pač zdi.Men se tud zdi cheap peroksidirana blond cheap, po možnosti z desetcenti narastka in mastno glavo.Ampak to je pač samo naše mnenje.Sigurno pa se ne bom šla na osebno nivo kregat z nekom, ki bo reku da rjava barva zgleda cheap.ja prav, pa zgleda cheap.
ene ste si zadevo kukr smislm čist narobe uzele.ko se pravi vice o blondinkah je verjetno hahahahihihi use zanimivo, ko se pa reče kšno izven ustaljenih stereotipou, je pa cela štala.
jst človeka presojala ne bom po barvi ki jo nosi na glavo (in slikah iz maškar

), lahko pa povem, da mi črna barva ni ušeč na laseh.Prvič grdo zgleda na lasišču kjer je prhljaj, ker se potem ta še stokrat bolj vidi, masnoča se mi zdi da se tud bolj vidi na črnih laseh in pa barva res ne paše usakemu.