Make up [slike]
Suhe so. Mene niso nič obdavčili, ker ni blo čez 22 evrov. Na coastalscents.com pa so čez 22 evrov (včasih ni blo, sam je dolar zrastel), tak da tam je pa loterija (enim obdavčjo, enim ne- kakor maš srečo)
Js mam Urban Decay Primer Potion (madonca, to sm pa vsaj 5× na tem forumu že napisala).
Js mam Urban Decay Primer Potion (madonca, to sm pa vsaj 5× na tem forumu že napisala).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Js. hqhair.com al pa eBay :-)
Ne ne, so suhe.
Js pa izven EU še nisem naročila nič preko 22 evrov. Si rajš iz UK dam duška.
Ne ne, so suhe.
Js pa izven EU še nisem naročila nič preko 22 evrov. Si rajš iz UK dam duška.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Lahko obema jaz odgovorim
.
Revlonov puder je se najbolj obstojen in prekriven,...
Te paletke se da dobit preko njihove glavne strani ali na carodejki (pogooglaj si carodejko), ker preko njihove strani je cca 20$ izdelek + 40$ postnina..
Na carodejki pa je 30€ paletka (postnine ti ne zaracunajo)..
Mislim, pa da je kar obstojno (ima sestra isto rec), ker ko je sla zurat je zjutraj bilo se vse tam kot more bit.. Je pa res, da si je dala spodaj primer.

Revlonov puder je se najbolj obstojen in prekriven,...
Te paletke se da dobit preko njihove glavne strani ali na carodejki (pogooglaj si carodejko), ker preko njihove strani je cca 20$ izdelek + 40$ postnina..
Mislim, pa da je kar obstojno (ima sestra isto rec), ker ko je sla zurat je zjutraj bilo se vse tam kot more bit.. Je pa res, da si je dala spodaj primer.
Lady_fLame napisal/-a:ines-ka, kateri izmed teh pudrov se ti zdi najbolj prekriven?
sama imam wonder finish, pa mi zdi da je "cist na izi" in malo prekriven..
najbolj prekriven mi je Revlonov ter pa Nivea, vendar ima Revlonov to prednost da zelo dobro matira

You may not be like me, but that's OK,this is me and this is how I stay.
Hyades napisal/-a: Te paletke se da dobit preko njihove glavne strani ali na carodejki (pogooglaj si carodejko), ker preko njihove strani je cca 20$ izdelek + 40$ postnina..
Kje najdla da poštnina 40$. 15$ (USPS First Class Mail International) je, kar te skupaj pride kar nekaj manj kot 30 evrov. Čarodejka mora neki zaslužt, zato višja cena kot če sam direkt naročiš
chiqqa- glede na to, da so te paletke iz Hong Konga ne vem če se vam jih splača masovno preko eBaya kupovat, čeprov je poštnina par evrov cenejša. Še zmeri se lahko zgodi, da bo davek za plačat. In na koncu si na slabšem. Se bolj splača po eno naročvat.
Drgač pa sonce je pa res naslabša možna rešitev za karkoli- tiste ki ste rjave od sonca ali solarija, počakite 15 let. Bo precej slabš koža, kot od uporabnic pudra (še posebi če ma puder SPF).
EDIT: zarad visoke vrednosti dolarja se verjetno res bolj splača čarodejka kot pa coastalscents.com. eBay je pa še najbolš :-)
-
- Cosmopolitanka
miracle touch se res porabi hitro, enkrat sem prakticirala z gobico, ki ga vpije še več, pa že s prsti gre res hitro.. jaz ga uporabljam samo za dneve ko moram malo izenačiti ton in prekriti rdečico, ker mojih mozoljev tako ali tako ne prekrije
je pa vredu, lepo se maže, daje lep finish vendar sem vzela malo presvetel odtenek
ampak še zmeraj bolje svetlešji kot temnejši
NYX glose mi je podarila ena prijazna punca, ker so bili navoji pokvarjeni, jaz pa sem samo s sekundnim lepilo zalimala skupaj in so kot novi, dajo res pefektne barve + sijaj, jaz sem se zaljubila v njih, cene pa nevem natančo, samo se mi zdi da niso dragi
so pa naročeni prek interneta s tujine, bom povprašala za ceno pa kje so bili kupljeni pa sporočim

NYX glose mi je podarila ena prijazna punca, ker so bili navoji pokvarjeni, jaz pa sem samo s sekundnim lepilo zalimala skupaj in so kot novi, dajo res pefektne barve + sijaj, jaz sem se zaljubila v njih, cene pa nevem natančo, samo se mi zdi da niso dragi
so pa naročeni prek interneta s tujine, bom povprašala za ceno pa kje so bili kupljeni pa sporočim
You may not be like me, but that's OK,this is me and this is how I stay.
-
- Sramežljivka
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska