MsN napisal/-a:Stereotipi omejujejo duha.
Podpis.
Leseya napisal/-a:Joj kakšne imate nekateri ! Da bi zaradi črne barve las bila ženska bolj negativna kot pozitivna oseba ????
Leseya napisal/-a:Joj kakšne imate nekateri ! Da bi zaradi črne barve las bila ženska bolj negativna kot pozitivna oseba ????
netline napisal/-a:Leseya napisal/-a:Joj kakšne imate nekateri ! Da bi zaradi črne barve las bila ženska bolj negativna kot pozitivna oseba ????
Ne. V bistvu sem mislil ravno obratno.... da negativne osebe bolj privlači črna barva. Vic je v tem, da če si predstavljam recimo tri enake obraze s tremi različnimi barvami las, mi bo brez kakršnekoli druge informacije obraz s črnimi lasmi izpadel bolj negativno. In tako se sprašujem... Še enkrat, bilo je samo vprašanje. Nekatere pa že pridigate. In ja, stereotipi tudi omejujejo.
rachka_ napisal/-a:pač, če pogledaš po tej teoriji, se mi ne zdi tako nelogično razmišljanje, da tudi barva na tebi mogoče vpliva ugodno/neugodno nate.
sicer sem še vedno mnenja, da ta teorija ne drži.. skušam samo povedati, da se mi sama ideja ne zdi (več) tako hudo nesmiselna.
iluzija napisal/-a:S tega vidika se tudi meni ne zdi neumno. Barve naj bi vplivale na naše razpoloženje. Že po tem lahko to sklepamo, da se ob sončnih dnevih, ko je več svetlobe, počutimo veliko lepše, kot pa v dnevih, ko je megleno in oblačno.
Ampak kot sem rekla - na moj optimistični pogled barva las prav res nima nobenega vpliva.