Kaj vse se nahaja v vaših torbicah?
zmeri mam v torbici: mobitel, robcke, osvezilne robcke, vodo, kremo za obraz in roke, odstranjevalec make upa, maskaro, ene 3 lipglosse, labello bebe, pilico za nohte, kljuce, denarnico, znamke, kuli, planer, oblize, ksen lekadol, pliskota za sreco, skatlico za nakit, pa se kaj bi se naslo.....ja velik je vsega 

keep on smiling:)
- Zvezdica007
- Komunikatorka
- Kraj: Med zvezdicami...
Jst imam najrajši velike torbice, da lahko vanjo namečem kar hočem... Mobitel, denarnica, planer, kuli, svinčnik za oči, labela, elastiko za lase, tampone/vložke, ključe, osvežilne robčke, navadne robčke, žvečilne gumije, vžigalnik, tekočino za leče, kremo za roke, žepnega prijatelja
... No zdj mate pa za dosti!

- *Princess*
- Sramežljivka
Pravijo, da imam sport billy torbice, ne morejo verjet kaj vse lahko spravim v njih. Moj moto: torbica mora biti napolnjena do vrha, raje vzameš kako stvar več kot pa da kaj pozabiš
Mini torbice: denar, bančna kartica, mobi, puder v prahu, ogledalo, čigumiji, cigareti, vžigalnik, robčki, mini notes, kuli, mini parfum
Srednje velika: vse od prej + denarnica, kozmetična torbica (maskara, barvica, labelo, pilica, lak itd itd), USB ključ, parfum, mini krema za roke, rokovnik, včasih polnilec za telefon.
Velika: vse od prej + fotoaparat (če je nuja ga spravim tudi v manjšo torbico), glavnik, revija, včasih knjiga, voda, ... odvisno kam grem. V vsakem primeru 2much. Ampak kaj, ko pa rabim
Aja, še torba za na plažo
: 2 brisači, krema, olje, labelo, kuli, revije, knjiga, pijača, fotoaparat, robčki, klobuček, očala, kakšna rezervna majčka in kopalke + še kera stvar ki mi pade v oči ko se odpravljam iz hotela.
A je kje tema koliko prtljage nosite na počitnice in kaj vse? Bi bilo zanimivo videt. Jaz imam baje vedno preveč vsega zraven
. Ampak 95% stvari tudi uporabim, tako da ni preveč

Mini torbice: denar, bančna kartica, mobi, puder v prahu, ogledalo, čigumiji, cigareti, vžigalnik, robčki, mini notes, kuli, mini parfum
Srednje velika: vse od prej + denarnica, kozmetična torbica (maskara, barvica, labelo, pilica, lak itd itd), USB ključ, parfum, mini krema za roke, rokovnik, včasih polnilec za telefon.
Velika: vse od prej + fotoaparat (če je nuja ga spravim tudi v manjšo torbico), glavnik, revija, včasih knjiga, voda, ... odvisno kam grem. V vsakem primeru 2much. Ampak kaj, ko pa rabim

Aja, še torba za na plažo

A je kje tema koliko prtljage nosite na počitnice in kaj vse? Bi bilo zanimivo videt. Jaz imam baje vedno preveč vsega zraven

uuu, kaj ženske vse namečemo v torbice, a? Gledam mojega fanta pa kr nemorm verjet, da je njemu čisto ok, da ima s sabo ključe, gsm in v žepu denar
v moji se najde od starih papirčkov, porabljenih robčkov, nametanih kovancev, lahkov za nohte, kulic, beležk, tamponov (neuporabljenih, da ne bo pomote
), računov... v glavnem vse kar mi srce poželi

- barbie_girl
- Kršitelj/ica 2. stopnje
- Kraj: Ljubljana
Ojoj, ve ste NEVERJETNE. Koliko stvari v torbici. A ne greste nikoli domov, da vse to s sabo noste??? Jaz sem frik na torbice. jih imam čez 20. In jo vsak dan zamenjam, odvisno kaj mam oblečen, pa ponavad še zvečer, ko grem ven. Pomeni, da tudi vsebino vsak dan oz. ob vsaki priložnosti predevam. In sicer mobitel, denarnica s kešem in karticami, ključi in nicorette, ker ne kadim več. To je to. Aja pa še bedž od službe.