Twilight saga

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
girl55
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girl55 »

Jst sm zdej prebrala Twilight v enmu dnevu ker me je kr not potegnl. To je tok lepa knjiga,da sploh ne morš opisat z besedami!!!! Preveč lepa knjiga!! :hearts:
Bitch don't try to impress me by telling me what color his boxers are. I know. I bought them & don't try to impress me by telling me how good is he in bed. Sweety I know. I tought him.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Pogledala film. Awesome čist :hearts: :hearts: Zdej bom pa še vse 4 knige prebrala. Sam da jih dobim :hearts:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Jaz tud čakam, da se začne predvajat film v Planet Tušu. Sem hotela še prej prebrati knjige, samo se mi nekako ni dalo :P
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Film je danes že v Koloseju...slučajno pogledam in vidim, da je danes ob 17h. Upam, da mojemu uspe dobiti karte...zgleda da je predpremiera jeeeej
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

tanika* napisal/-a:Film je danes že v Koloseju...slučajno pogledam in vidim, da je danes ob 17h. Upam, da mojemu uspe dobiti karte...zgleda da je predpremiera jeeeej

Je pa vsak dan samo ob 17.20 na sporedu ... Tko da očitno ja, je ta teden res nek predpremierni al kaj ... Ker drugače naj bi prišel na spored šele 26., to je pa čez en teden ...
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
soncnca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a soncnca »

jst film ze 2x pogledala. edward tko dobr igra, bella mi je p mau tko, se mi zdi d ma vs cjt isti fris.
drgac kniga ful bols. k tezk spravt vse na platn. knigo morm p sam se 4to prebrt.
mi je p tip reku, d pol k punce to preberejo ful prevec pricakujejo od svojih fantov, hehe :D
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

soncnca napisal/-a:mi je p tip reku, d pol k punce to preberejo ful prevec pricakujejo od svojih fantov, hehe :D

:roll: kera bedarija! mogoče kake 15 letnice, ja ... :roll:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Dejansko pričakujejo lahko res samo kake 15-letnice, ja...
Samo zdaj mi pa naj kera reča, da po ogledu filma oz. po prebrani knjigi, ni vsaj malo pomislila, kak fajn bi blo, če bi sama mela nekega Edwarda doma? :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Evo ravno prišla iz kina..ful je blo mal folka, zgleda še ne vejo. Uglavnm dons sm gledala v ene 5-te pa mi je še zmer zakon film, sam svetujem ne ga it s tipom gledat, mojga je kr pobiral zravn...pa se je sam silu, da bo šov zmano, js sm mela namen it s tamalo k je tud knjigo brala ampak neeee on mora it zmano in pol tm skor zaspau. Najbolši je biu med sceno k se prvič kušneta..."ja a bo že, kako bo šele pr sexu" pa take. Mislim totalno mi je pokvaril užitek, ker je blo men pol bedno, da mora to gledat itd.
Glede filma pa, se v kinu še bolj vid, da igralka ki igra Bello sploh ne zna igrat, kr neki skoz zmajuje z glavo, k bi gledu pink ponk, pa kr ene čudne face itd. Edina stvar, k sem se strinjala s svojim je da je blo igranje obupno :roll:
Sam še zmer bom kupla DVD takoj k pride vn :D in ga gledala še en 100krat, plus da grem nasledn tedn še enkrat v kino s tamalo :P
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

FreakChiq napisal/-a:Samo zdaj mi pa naj kera reča, da po ogledu filma oz. po prebrani knjigi, ni vsaj malo pomislila, kak fajn bi blo, če bi sama mela nekega Edwarda doma? :D

oja :D
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

zakaj pa ne s tipom??moj je nor na ta film...tako zelo, da se je od sile se spravo knjige brat :)
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

tanika* napisal/-a:Evo ravno prišla iz kina..ful je blo mal folka, zgleda še ne vejo. Uglavnm dons sm gledala v ene 5-te pa mi je še zmer zakon film, sam svetujem ne ga it s tipom gledat, mojga je kr pobiral zravn...pa se je sam silu, da bo šov zmano, js sm mela namen it s tamalo k je tud knjigo brala ampak neeee on mora it zmano in pol tm skor zaspau. Najbolši je biu med sceno k se prvič kušneta..."ja a bo že, kako bo šele pr sexu" pa take. Mislim totalno mi je pokvaril užitek, ker je blo men pol bedno, da mora to gledat itd.
Glede filma pa, se v kinu še bolj vid, da igralka ki igra Bello sploh ne zna igrat, kr neki skoz zmajuje z glavo, k bi gledu pink ponk, pa kr ene čudne face itd. Edina stvar, k sem se strinjala s svojim je da je blo igranje obupno :roll:
Sam še zmer bom kupla DVD takoj k pride vn :D in ga gledala še en 100krat, plus da grem nasledn tedn še enkrat v kino s tamalo :P

Jaz sem ga šla gledat s tipom. Mu je bil zanimiv, tud spal ni. Tudi meni je bil ful dober. Sem pa jaz nekaj podobnega rekla, kot tvoj tip, med sceno, kjer sta se prvič poljubla :P Tud jaz si bom kupla dvd in ga še enkrat z njim pogledala. Komaj čakam, da pride dvojka. Enkrat letos bi mogla :)
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Aha sej ne rečem, da nobenemu fantu ne bo všeč, sam če že vnaprej veš, da tvojemu ne sedejo taki filmi, pol ga ne s sabo vzet pa če nevem kok teži :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

kakšna zvrst knjige pa je to sploh? ste me čist navdušle, da bi nabavla to :D me pa zanima če katera ve, kje se da knjige dobit v nemščini??
drugač pa glede filma.. na imdb-ju je dobil le oceno 6,1 kar se mi ne zdi ravno uau. bom se mogla očitno sama prepričat :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

dvojka pride novembra tako da bo februarja nekje pri nas...razen ce bodo pohiteli naši, kar pa dvomim.
Odgovori