Twilight saga
Jst sm zdej prebrala Twilight v enmu dnevu ker me je kr not potegnl. To je tok lepa knjiga,da sploh ne morš opisat z besedami!!!! Preveč lepa knjiga!! 

Bitch don't try to impress me by telling me what color his boxers are. I know. I bought them & don't try to impress me by telling me how good is he in bed. Sweety I know. I tought him.
- **medyka**
- Komunikatorka
tanika* napisal/-a:Film je danes že v Koloseju...slučajno pogledam in vidim, da je danes ob 17h. Upam, da mojemu uspe dobiti karte...zgleda da je predpremiera jeeeej
Je pa vsak dan samo ob 17.20 na sporedu ... Tko da očitno ja, je ta teden res nek predpremierni al kaj ... Ker drugače naj bi prišel na spored šele 26., to je pa čez en teden ...
Let's swim to the moon .....
Evo ravno prišla iz kina..ful je blo mal folka, zgleda še ne vejo. Uglavnm dons sm gledala v ene 5-te pa mi je še zmer zakon film, sam svetujem ne ga it s tipom gledat, mojga je kr pobiral zravn...pa se je sam silu, da bo šov zmano, js sm mela namen it s tamalo k je tud knjigo brala ampak neeee on mora it zmano in pol tm skor zaspau. Najbolši je biu med sceno k se prvič kušneta..."ja a bo že, kako bo šele pr sexu" pa take. Mislim totalno mi je pokvaril užitek, ker je blo men pol bedno, da mora to gledat itd.
Glede filma pa, se v kinu še bolj vid, da igralka ki igra Bello sploh ne zna igrat, kr neki skoz zmajuje z glavo, k bi gledu pink ponk, pa kr ene čudne face itd. Edina stvar, k sem se strinjala s svojim je da je blo igranje obupno
Sam še zmer bom kupla DVD takoj k pride vn
in ga gledala še en 100krat, plus da grem nasledn tedn še enkrat v kino s tamalo 
Glede filma pa, se v kinu še bolj vid, da igralka ki igra Bello sploh ne zna igrat, kr neki skoz zmajuje z glavo, k bi gledu pink ponk, pa kr ene čudne face itd. Edina stvar, k sem se strinjala s svojim je da je blo igranje obupno

Sam še zmer bom kupla DVD takoj k pride vn

- **medyka**
- Komunikatorka
tanika* napisal/-a:Evo ravno prišla iz kina..ful je blo mal folka, zgleda še ne vejo. Uglavnm dons sm gledala v ene 5-te pa mi je še zmer zakon film, sam svetujem ne ga it s tipom gledat, mojga je kr pobiral zravn...pa se je sam silu, da bo šov zmano, js sm mela namen it s tamalo k je tud knjigo brala ampak neeee on mora it zmano in pol tm skor zaspau. Najbolši je biu med sceno k se prvič kušneta..."ja a bo že, kako bo šele pr sexu" pa take. Mislim totalno mi je pokvaril užitek, ker je blo men pol bedno, da mora to gledat itd.
Glede filma pa, se v kinu še bolj vid, da igralka ki igra Bello sploh ne zna igrat, kr neki skoz zmajuje z glavo, k bi gledu pink ponk, pa kr ene čudne face itd. Edina stvar, k sem se strinjala s svojim je da je blo igranje obupno![]()
Sam še zmer bom kupla DVD takoj k pride vnin ga gledala še en 100krat, plus da grem nasledn tedn še enkrat v kino s tamalo
Jaz sem ga šla gledat s tipom. Mu je bil zanimiv, tud spal ni. Tudi meni je bil ful dober. Sem pa jaz nekaj podobnega rekla, kot tvoj tip, med sceno, kjer sta se prvič poljubla

kakšna zvrst knjige pa je to sploh? ste me čist navdušle, da bi nabavla to
me pa zanima če katera ve, kje se da knjige dobit v nemščini??
drugač pa glede filma.. na imdb-ju je dobil le oceno 6,1 kar se mi ne zdi ravno uau. bom se mogla očitno sama prepričat

drugač pa glede filma.. na imdb-ju je dobil le oceno 6,1 kar se mi ne zdi ravno uau. bom se mogla očitno sama prepričat

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche