Po seksu me boli glava
[quote="UG84"]Špela, a češ prosim samo obrazložit še enkrat ker mene vseeno zanima kaj je sploh bil problem.3
Ti ne priporočam za vsak seks jemat tablet - jaz imam ze od osnovne šole dedne probleme z glavoboli in verjemi da vem kako je, ko enkrat spoznaš, da tud Nalgesin 500 ne pali več tako kot bi moral.[/quote]
Vem vem nebom jih jemala vsak dan. Ampak pa lahko tudi pozabiš na to.
Zdajle je bila pri meni ena prijateljica pa mi je vse svetovala. Tako
da ni problema.
Ti ne priporočam za vsak seks jemat tablet - jaz imam ze od osnovne šole dedne probleme z glavoboli in verjemi da vem kako je, ko enkrat spoznaš, da tud Nalgesin 500 ne pali več tako kot bi moral.[/quote]
Vem vem nebom jih jemala vsak dan. Ampak pa lahko tudi pozabiš na to.
Zdajle je bila pri meni ena prijateljica pa mi je vse svetovala. Tako
da ni problema.
Re: SEKS
Lol,what??Spela123 napisal/-a:Jas mam pa edn problem...problem je v tem da se hočm seksat ampak
ko se z fantom začneva seksat pa mi naredi kot običajno tipi drugim ženskam no pač se začneva seksat no in po seksu mislim po kakih 2urah
me začne zlo bolet glava in nevem u čem je to fora...![]()
Hvala ž vnaprej...
UG84 napisal/-a:Špela, a češ prosim samo obrazložit še enkrat ker mene vseeno zanima kaj je sploh bil problem.
Sicer nisem Špela, ampak bom razložila tako, kot sem sama razumela

Najverjetneje punca seksa s svojim fantom (tako kot moški naredijo drugim ženskam--->jo pač poseksajo, dajo svoj spolni organ v ženski spolni organ, penetrirajo ipd.). Po seksu jo nekaj ur (natančneje 2 uri po tem) začne boleti glava in to jo moti. Rada bi zvedela, kako se tega rešiti...

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
[quote="MilkyWay"][quote="UG84"]Špela, a češ prosim samo obrazložit še enkrat ker mene vseeno zanima kaj je sploh bil problem.[/quote]
.
Najverjetneje punca seksa s svojim fantom ([i]tako kot moški naredijo drugim ženskam[/i]--->jo pač poseksajo, dajo svoj spolni organ v ženski spolni organ, penetrirajo ipd.). Po seksu jo nekaj ur (natančneje 2 uri po tem) začne boleti glava in to jo moti. Rada bi zvedela, kako se tega rešiti...
[/quote]
Ti si pa prav razumela to je to.

Najverjetneje punca seksa s svojim fantom ([i]tako kot moški naredijo drugim ženskam[/i]--->jo pač poseksajo, dajo svoj spolni organ v ženski spolni organ, penetrirajo ipd.). Po seksu jo nekaj ur (natančneje 2 uri po tem) začne boleti glava in to jo moti. Rada bi zvedela, kako se tega rešiti...

Ti si pa prav razumela to je to.

ko se z fantom začneva seksat pa mi naredi kot običajno tipi drugim ženskam no pač se začneva seksat no in po seksu mislimUG84 napisal/-a:Špela123 tudi jaz nimam pojma kaj si ti hotela povedat. A lahko prosim da pišeš normalno?
Poboldani tekst je groza od slovnice - napiši bolj jasno, pa ti z veseljem priskočimo na pomoč
taprava se oglaša haha
punce pozdravljene:)
danes ponoči sem imela nezaščiten spolni odnos..vem, lahko me obtožujete, nevem kje sem imela glava..danes mi je zeloo žau. tipu sicer ni prišlo, ampak me useeno skrbi.
danes zjutraj pa sem dobila menstruacijo..zanima me, če mi morala kljub temu da sem dobila menstruacijo uzeti ti 2 jutranji tabletki?
danes ponoči sem imela nezaščiten spolni odnos..vem, lahko me obtožujete, nevem kje sem imela glava..danes mi je zeloo žau. tipu sicer ni prišlo, ampak me useeno skrbi.
danes zjutraj pa sem dobila menstruacijo..zanima me, če mi morala kljub temu da sem dobila menstruacijo uzeti ti 2 jutranji tabletki?