Slike vaših nohtov
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
Nadlak je Essie - Good To Go. Meni je všeč, ker zelo hitro posuši lak. Nisem tako potrpežljive sorte, da bi čakala več kot 10 min, da se lak posuši.
Obstojnost še testiram. Zaenkrat je na roki, kjer sem zalila konice čisto OK. Na tisti, kjer pa nisem zalila konic, je pa opazen bel rob. Vendar je pri obstojnosti zelo pomemben tudi podlak in nadlak.
Nikoli ne nanesem laka čisto do nohta, ker je tako samo težji nanos, pa tudi veliko več časa in popravkov moraš potem vložiti za isti efekt. Na slikah se rob vidi, ker je slikano od blizu - drugače ni tako viden. Pri meni je pri zelo lepo mazljivih lakih je rob manj viden, pri težje mazljivih pa bolj.

Obstojnost še testiram. Zaenkrat je na roki, kjer sem zalila konice čisto OK. Na tisti, kjer pa nisem zalila konic, je pa opazen bel rob. Vendar je pri obstojnosti zelo pomemben tudi podlak in nadlak.

Nikoli ne nanesem laka čisto do nohta, ker je tako samo težji nanos, pa tudi veliko več časa in popravkov moraš potem vložiti za isti efekt. Na slikah se rob vidi, ker je slikano od blizu - drugače ni tako viden. Pri meni je pri zelo lepo mazljivih lakih je rob manj viden, pri težje mazljivih pa bolj.

- metuljčica*
- Cosmofrik
To se samo na fotki tako vidi. Sem poskusla enkrt slikat nohte in je bil ta predel brez tako izrazit, k da bi blo 2mm placa, ampak v živo se tega sploh ni videlo. V živo mogoče pride za pol mm. Poskusi sama pa boš najbolj vidla, kako slika popači noht. Če so taki na sliki, so v živo še muuučo lepši 

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica