za katere lastnosti mislite, da vas delajo posebne, lepe, poželjive?
positive vibration napisal/-a:Jaz mislim, da sem asocialna, ne znam se pogovarjat in moja čustvena inteligenca je na psu. Sem človek, ki ne joče.
Mam vlko, celulitno rit in podbradek.
In zdaj se počutim slabše kot sem se prej.
petra19__ napisal/-a:ali imate kakšne komplekse??
in če jih imate, katere?
kako se borite proti temu?
sama imam ta kompleks da sem zelo visoka, kar sprejemam kot zelo negativno stvar in v njej ne vidim NIČ pozitivnega
višina: 183 cm
in prosim brez zgražanja
včasih me kdo po ulici pogleda tak ko da sem ne vem kaj...-.-'
pa si mislim pa a je tak grozno če je ženska višja?
sej vem da ni glih optimalno, da je za žensko pač tako merilo da naj bi bla manjša, taka lušna mala za stisnat...
ne bi rekla da bi mela super štel da bi lepo minike nosla pa noge kazala, tk pa mam rahlo višek kilogramov ampak roko na srce ni tako hudo ker se kilogrami zaradi višine lepo razporedijo
začela sem opažati da bolj kot mene moti moja višina DRUGE
pa se trudim da me ne bi obremenjaval...včasih sem čist flegma se ne sekiram ko mam pa kak slab dan pa me kdo mal postran pogleda pa je katastrofa...
kako ve gledate na višje ženske?
sočutje? vam je vseeno? celo lubosumje?
maffy napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Jaz mislim, da sem asocialna, ne znam se pogovarjat in moja čustvena inteligenca je na psu. Sem človek, ki ne joče.
Mam vlko, celulitno rit in podbradek.
In zdaj se počutim slabše kot sem se prej.
Mislis resno? Koliko si pa stara? Zato, ker.. no, v srednji soli gre clovek cez cudna obdobja..
p!ka napisal/-a:Jz se dost obremenjujem z mojimi zobmi. Sprednji so nametani eden čez druzga in čeprau so zdravi in use, je največji problem to, da so taki. Sej vem, da to se da use popravit-nosim aparat in use, ampak tolko mi je nerodno in nelagodno že ko se gledam u špegu, kaj šele ko se mi smeje na veliko pa si pred ljudmi ne upam zasmejat.
Ni lih prijetno.
iluzija napisal/-a:Glede zunanjosti se nisem nikoli kaj preveč obremenjevala, je pa res, da sem precej nesamozavestna - kljub temu, da se v svoji koži počutim udobno.
*LooBika* napisal/-a:p!ka napisal/-a:Jz se dost obremenjujem z mojimi zobmi. Sprednji so nametani eden čez druzga in čeprau so zdravi in use, je največji problem to, da so taki. Sej vem, da to se da use popravit-nosim aparat in use, ampak tolko mi je nerodno in nelagodno že ko se gledam u špegu, kaj šele ko se mi smeje na veliko pa si pred ljudmi ne upam zasmejat.
Ni lih prijetno.
Mam js tud tak problem z prednjima zoboma..ampak neki ful se nikdar nisem obremenjevala..mogoc v osnovni soli.. zdj se pa sploh ne sekiram...itaq se spravlam po aparat..ampak me ne moti zgleda toliko,da bi se spravila k tem... Drugac pa nima smisla se obremenjevat in zadrzevat smeh zarad tega...ce so ljudje dobre volje in sprosceni,ter se imajo fajn v tvoji druzbi,se noben ne bo obremenjeval s tvojimi zobmi, ko sem bs zasmejala...