deborah napisal/-a:Waaa, js sm pa ponosna lastnica karte za Kreator![]()
Jaz tudi

Shit sem besna! Full of Hate Fest - moji Amon Amarth so prestavljeni v Graz! Ne bo v Mariboru. Tak da ne grem..kdo me bo pa peljal v Graz...fuck sem pissed off zaradi tega
neeeeeee
sj sm vedla da je too good to be true...eh

mortisha napisal/-a:Shit sem besna! Full of Hate Fest - moji Amon Amarth so prestavljeni v Graz! Ne bo v Mariboru. Tak da ne grem..kdo me bo pa peljal v Graz...fuck sem pissed off zaradi tega
neeeeeee
sj sm vedla da je too good to be true...eh
![]()
Čeprou sm AA že res dostkrat vidla sm se jih ne morm naveličat...Graz je pa tut men predelč. Sj bojo še šanse-sj so usak let kle skor
). Saj meni je Graz samo eno uro od doma, samo dvomim da bom našla prevoz itd. pa folk za iti. Damn sem jezna!
Pa ok. Po eni strani pa kul, ker grem potem v istem tednu še na In Flames, pa bo vsaj v denarnici več ostalo 

Komi čakam, sploh zaj, ko sem čist notr padla v ta nov album 

Sem par dni nazaj izvedela, mislim šiiiiiš, prejšni teden je prinesel res sama razočaranja
Očitno bo pri meni zdaj kar cel marec suša, prav od jeze bom hodila samo po lokalnih koncertih za 3€... aprila pa na Moonspell! Hua!
Mnjah, jaz imam do gospodarca v Lj pol ure pešake, pa sej vseeno raje peljem v Mb na koncert. Na štuku se res 200x bolj potrudijo, pa ozvočenje je bolše aja pa Laško majo halo
Pa niso karte tak zasoljene, tud cene pijač ne... Pa oder majo tut super zrihtan, fajn vidiš vse tut iz zadne vrste. Ne vem niti kjer so tega gospodarca zaj našli, ko bi vsaj VPK bil... idiots