majaoko napisal/-a:Hehe moj je dvojček jaz pa škorpijonka

Zmagovalna kombinacija
No on je zelo odgovoren in se drži (maksimalno) tistega, kar reče. Velikokrat je bolj resen (medtem, ko jaz pokam od smeha )

. No ima pa tudi svoje smešne trenutke in takrat je res zakon. Je tudi precej trmast (bolj od mene verjetno ne) in skoraj nikoli ne odstopi od svojega mnenja.
Seveda je potrebno veliko prilagajanja, kot sigurno v vsaki zvezi

HAHAHA jz tut!!! isto jz škorpjon, on dvojčk hahaha
lol on isto resn, jz pokam od smeha pa ga kej špikam zanalašč

je pa na sploh ful smešn, zmer se smejim pa umiram od smeha... je pa res, da k sm pa jz resna, resne teme, pa on ene face dela pa se smeji grrr
Jz sm zlo trmasta, amapk nasploh se lepo ujameva, sva prilagodljiva in tko.
In pr mojemu sem opazila da ima definitivno dva obraza.En je tisti, v katerga sem se zaljubila in ki je super ko je z mano. En je pa tak, zarad katerega bi ga večkrat skoraj pustila in to je ko mene ni
TOČN TAK!
Se mu pa fuul vidi obraz dvojčka, je ful prjazn in pozorn, potem se mu pa kr kej strga pa se čist u drugi luči spet pokaže... k da ne ve kaj bi rad učasih... pa k da ma dva obraza...se sam bojim, da bom enkrt neki šokantnga zvedla, ker mislm da me učas res s kšnimi kr preseneti lol.. tko kot na začetku zveze -2 mesca, najprej kao da se ne slišva usak dan, potem mu rekla aha kao na izi no k s ezresnš poklič, drug dan k da nč ni blo,že tisto srorry nevem kva mi je blo, najraj te mam, ne dam te nobenmu, rd bi biu s tabo
in pol spet kej ga popade, u drugm momentu pa vs prjazn pa se stiska h men...
dvojčki so dvojčki..in isto za druge tipe sm slišala, da majo punce take podobne izkušnje z dvojčki
ampk so pa ful dobrga srca

ampak komplicirani, ko jih pa 1x ujameš, je pa sam tvoj <3
drgač majo pa slabo presojo, se slabo odločajo.. jz mam pa res prav glede usega, zmer se je izkazal za to kar bi jz nardila najbl prou

še
PA ŠE dvojčki se ravnajo tko, da ugajajo drugim, majo take kolege, če je kej čudn oz. če npr. jz kolegom ne bi bla ql,bi ga to ful moril pa znerviral, tako da vrjetn sploh ne bi bil več z mano...tut ful da na mnenje drugih, pa zmer sm jz kriva za vse (npr. ena ženska me ni marala - na morju, pa me skos podcenjevala, pa govorila okol da nč ne delam, pa mela neki proti temu da se mažem okrog oči...-in je on men začel morit, KAJ SM JI NARDILA, še k sm mu pojasnla, je bil v dvomih?? in še zmer je glede tega vse tko)
+ glede kšnih tračev pa zasebnih stvari so taki, da use zase zadržijo, se sploh ne hvalijo, še s tistim s čimer bi se lohka

kukr vidm, so res tisti pravi, zvesti KOLEGI!!
aja pa zvesti so

se res počutš k najbl ljubljena ženska na svetu