Prvi spolni odnos
Prvi spolni odnos
Živjo. Mene zanima, če vam je nerodno govorit o svojem prvem seksu? Delam krajšo raziskovalno nalogo in si za temo nameravam izbrati ravno to. Rad bi ugotovil, ali vsi ti stereotipi s katerimi nas iz vseh strani bombardirajo mediji in filmi, dejansko resnični. Zavedam se, da je tema zelo osebna in marsikomu neprijetna, vendar pa je veselje ob raziskovanju toliko večje. Če bi vam zastavil nekaj vprašanj, bi bili pripravljeni nanje tudi odgovoriti? Zanima me samo informativno, preden se česarkoli lotim.
Najlepša hvala.
Najlepša hvala.
Sem on.
Ne, temo sem odprl z namenom, da vidm kakšen je sploh odziv in če je kdo sploh pripravljen sodelovati. Okej super. Anonimnost je itak 120%, ker zanimajo me samo in izključno odgovori. Bom v naslednjih dneh odprl topic, kjer bom objavil anketo. Če boste želeli, vam bom končno verzijo naloge tudi posredoval.

- andrejav88
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Re: Prvi spolni odnos
jemaine napisal/-a:Živjo. Mene zanima, če vam je nerodno govorit o svojem prvem seksu? Delam krajšo raziskovalno nalogo in si za temo nameravam izbrati ravno to. Rad bi ugotovil, ali vsi ti stereotipi s katerimi nas iz vseh strani bombardirajo mediji in filmi, dejansko resnični. Zavedam se, da je tema zelo osebna in marsikomu neprijetna, vendar pa je veselje ob raziskovanju toliko večje. Če bi vam zastavil nekaj vprašanj, bi bili pripravljeni nanje tudi odgovoriti? Zanima me samo informativno, preden se česarkoli lotim.
Najlepša hvala.
Ni probleba, seveda sem o tem pripravljena o tem spregovoriti... Vedno sem se družila s starejšimi tako ženskami, kot moškimi od sebe, bilo mi je 16let, in noro sem bila zaljubljena v nekoga, ki je biv takrat, kar 9let starejši od mene... vedno sem poudarjala svojo nežnost tako, sem tudi želela to od njega vse se je začelo jeseni in trajalo vse tam nekje 9mesecev, da sem z njim zgubila svojo nedolžnost... ja vem kaj si mislite, nedovžnost sem zgubljala 9mesecev in to z moškim, ki je bil, kar 9let starejši od mene ter v tem ZELO izkušen, ampak kaj moram, jaz sem bila tista, ki je za vsako malo bolečino stokala pa jokala a na koncu, ko je šel noter me na začetku malo zabolelo a potem je bilo tako lepo, da sem hotela še in še

Upam, da ti je kaj pomagalo...
LP
Aylin