positive vibration napisal/-a:shaikica napisal/-a:In kaj videz-še posebej deklet-ful vpliva pr ustenm izpitu? k sm neki slišala,pa me zanima:S
Eh, to pa ni res. Normalno, da se pričakuje, da prideš na ustni izpit urejena, saj tudi s tem izražaš odnos do osebe nasproti tebe. Ne boš pa nič bolše ocene dobla, če boš v poslovnem kostimu (lol) al pa srajčki pa hlačah.
Haha, sam tole je bilo res mal zabavno vprašanje

Upam, da se ne boš na podlagi takih govoric odločala, kam se boš vpisala

.. Videz je pomemben ravno toliko kot na ostalih faksih oz. kvečjemu manj, ker sem slišala, da imajo na nekaterih drugih fakultetah prav napisan
pravilnik, kako moraš biti oblečen za zagovor diplomske naloge, sicer te ne sprejmejo

.. Pri nas so bile babe poleti na zagovorih v japonkah in pisanih topih, nekateri profesorji pa v poletnih majicah, pa se ni nihče pritoževal
Če si pa mislila v smislu, da lepša / grša dekleta kaj težje pridejo skozi pri ustnih izpitih, pa tudi nisem nikoli opazila kakšnega vzorca.. Sem pa pred leti v tej temi brala, da so se iz kakšnih udeleženk lepotnih tekmovanj norčevali, ampak se mi zdi malo za lase privlečeno
Aja, pa Štiblarju so všeč mini krila, heh..